Eski erkek arkadasım Hpv bulaştırdı bana, siğil çıkarttı, doktora gitti ilk gün bi yüzü kızardı bana söylerken, sonrası mı? Kolposkopi olmam gerekiyordu, sınavım var sınavımdan sonra ol dedi. Yani saglıgım sınavından önemsizdi. Alkol alma sigara içme bsgısıklıgıan dikkat et dedikce, ( adam bana bulaştırdı ama ben ikimizde vucudumuzdan atalım diye daha çok çabaladım) ne alkolü bıraktı ne sigarayı, hatta benimde daha fazla sigara içmeme senep oldu o içtikce bende içtim. Sonra öfke krizleri patlamalar ve ayrıldım, şimdi süreçte yalnızım. Özetle, sana bulasıcak, evli olduğunuz için cinsel aktif olucaksınız, bi süre sonra heyecan geçtiginde süreçte yalnız kalıcaksın bil.
Ne var abartıyosun denicek, doktora gittiginde düşünülmüceksin yalnız kalıcaksın.
Ben yasadıgım için sana anlatıyorum, sen taşısan o seninle evlenmezdi bu arada. Bundan sonrada karsıma cıkan erkekten cinsel hastalık testi isticem. Akıllandım ama işte,, basına gelince anlıyor insan.
Emin ol maddi manevi yıpratıcı bir süreç ve karsındaki insan seni biyere kadar düşüniyor. Erkekler tam bir pisliktir unutma. Sadece tek bir organlarıyla düşünüyolar sonra geliyolar bizler gibi insanların basını yakıyolar.
Tercih senin, hakkında hayırlısı olsun.