Hpv16 pozitif

Çok tesekkür ederim çok naziksiniziyi güzel hayırlı dileklerim sizinle insallah sonuçlarınız güzel gelir lütfen psikolojinizi yıpratmayın gelip geçiyor tüm bu süreç kendinize çok iyi bakın

Çok tesekkür ederim çok naziksiniziyi güzel hayırlı dileklerim sizinle insallah sonuçlarınız güzel gelir lütfen psikolojinizi yıpratmayın gelip geçiyor tüm bu süreç kendinize çok iyi bakın
Çok Teşekkür ederim, inşallah sizde kendinize çok iyi bakın

Merhaba, 2 yıl öncesinde kapmış olma ihtimaliniz daha yüksek gibi görünüyor o halde, bir arkadaşım maalesef tip 16 ile 5 yıl uğraştıktan sonra bu yıl negatife yeni döndü.

Merhaba, 2 yıl öncesinde kapmış olma ihtimaliniz daha yüksek gibi görünüyor o halde, bir arkadaşım maalesef tip 16 ile 5 yıl uğraştıktan sonra bu yıl negatife yeni döndü.
Merhaba değil mi bende öyle olduğuna inanmak istiyorum, 2 yıl önce olmasına da razıyım artık inşallah çok daha önce değildir. Arkadaşınız Çok şükür beş yılın sonunda negatif haberini almış çok sevindim. Hepimiz o günleri görelim İnşallah

2-12-22 hiç takılmayın lütfen.herkes de ilerleyecek diye bir şey yok bazılarında çok kısa sürede rahim ağzı kanseri oluyor bazılarında yıllarca öyle kalıyor Allah hepimize şifa versin tez zamanda negatif görürüz umarım

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Haklısınız her bünye farklı insan psikolojisi işte düşünüp duruyor… sizde mi hpv16 pozitifsiniz? Şuan nasılsınız

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Haklısınız her bünye farklı insan psikolojisi işte düşünüp duruyor… sizde mi hpv16 pozitifsiniz? Şuan nasılsınız
Evet vende 16 taşıyorum şubat ayında öğrendim Kolposkopi temiz gelince doktor 1 yıl sonra görüşelim dedi onu bekliyorum sizi çok iyi anlıyorum size sakin olun diyorum ama bende her gün düşünmekten kendimi alamıyorum ama geçecek bu da bir sınav çok şükür ki dermanı var geç de olsa bir şekilde atacağız vücudumuzdan

Çok şükür hep böyle temiz gider inşallah çok sevindim sizin adınıza evet inşallah hepimiz negatif olarak hayatımıza devam ederiz

Burada birbirimizi tanımadan destek oluyoruz bu bile çok güzel
Kesinlikle öyle bende öyle düşünüyorum. Dün ilk konuyu açmıştım burdan destek olan, tecrübelerini paylaşan, güzel dilekler dileyen özelden mesaj yazan nice güzel kalpli insanlar oldu. İlaç gibi geldi yalnız değilim değiliz dedim içimden hepimize şifa olsun tedavilerimiz

İnsallah 1.5 yıldır maddi manevi çok yıprandım.
Yıpranmaz mısınız elbette çok iyi anlıyorum. Bende daha yolun başındayım kolposkopim çekildikten sonra süreç başlayacak inşallah sizin gibi atlattım diyebileceğim zamanlarım olur

Aminn uzun meşakkatli bir süreç pes etmeden devam etmek önemli.cin1 im deflagyn ile geçtı ve düşük vitaminlerı tamamladım 5 ayda ahcc kullandım sizede fikir olsun.

Aminn uzun meşakkatli bir süreç pes etmeden devam etmek önemli.cin1 im deflagyn ile geçtı ve düşük vitaminlerı tamamladım 5 ayda ahcc kullandım sizede fikir olsun.
Sağolun çok teşekkürler elbette hepsi aklımın köşesinde durum belli olduktan sonra başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…