C Coconuts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Şubat 2023 507 230 33 28 8 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Coconuts #21 iremniss .!.: Allah hepimize en kısa zaman da sağlıklı bebekler nasip etsin ben de yarın gidip hsg filmi çektirmek istediğimi söyleyeceğim bu zamana kadar zaten neden istemediler anlam veremiyorum Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çok önemli tüpler kapalıysa açılıyor bir de ilk 6 ay hamile kalma olasılığı yüksek inşallah sizden de güzel haberler alırız :)
iremniss .!.: Allah hepimize en kısa zaman da sağlıklı bebekler nasip etsin ben de yarın gidip hsg filmi çektirmek istediğimi söyleyeceğim bu zamana kadar zaten neden istemediler anlam veremiyorum Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çok önemli tüpler kapalıysa açılıyor bir de ilk 6 ay hamile kalma olasılığı yüksek inşallah sizden de güzel haberler alırız :)
iremniss Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2024 591 266 18 27 8 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Coconuts #22 Pemdebalon .!.: Rahim filmi çok önemli tüpler kapalıysa açılıyor bir de ilk 6 ay hamile kalma olasılığı yüksek inşallah sizden de güzel haberler alırız :) Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım 10 gün içinde çekilecek umarım kalbimize göre olur herşey
Pemdebalon .!.: Rahim filmi çok önemli tüpler kapalıysa açılıyor bir de ilk 6 ay hamile kalma olasılığı yüksek inşallah sizden de güzel haberler alırız :) Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım 10 gün içinde çekilecek umarım kalbimize göre olur herşey