hsg çekim yardımı

dora3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
27
8
1
Merhabalar arkadaşlar,

2 yıldır denememize rağmen çocuk sahibi olamadık. Bende bir sonraki regl dönemimde hsg filmi çektirmeyi kafama koydum. İstanbul anadolu yakasında bu işlemi yaptırıp memnun olanlar var mı ?

Lütfen benimle iletişime geçsin.

öyle mi ben bir tıbbi görüntüleme labaratuvarında yaptırmayı düşünüyordum. iki yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hamile kalamadığımdan :/

evet bir sefer gittim onlarda önce eşin gitsin sonra onun sonuçları ile birlikte gelin demişti. ama eşim bir süre gidemeyecek gibi işlerinden kaynaklı ben önden bu işlemi tamamlamak istemiştim.

diğer yaptırdığım bütün işlemlerimde hiç sorun yok bir tek hsg çektirmedim.
Eğer ki bir sorun var ise hsg'ye kalmadan çıkar mıydı ? yoksa hsg çekilmeden bazı durumların anlaşılması mümkün değil mi ?

Eğer ki bir sorun var ise hsg'ye kalmadan çıkar mıydı ? yoksa hsg çekilmeden bazı durumların anlaşılması mümkün değil mi ?
Bende seninle aynı durumdayım 1,5 yıl oldu olmadı eşim test vermedi bende senngibi hgs dedim hgs önemli ama ne kadar işi olursa olsun eşin test vermeli benim eşim çekindiği için vermiyor bende o verinceye kadar bekleyeceğim sonuçta bu çocuk ikinizin olacak bence işlerinden dolayı dediniz anlarım ama 1 saatlık onların işi çok değil ve biz gibi aylarca çağırmıyorlar onları mesela benimde eşim çok yoğun ama çekiniyor bende üstüne gitmiyorummve bekliyorum

Bende seninle aynı durumdayım 1,5 yıl oldu olmadı eşim test vermedi bende senngibi hgs dedim hgs önemli ama ne kadar işi olursa olsun eşin test vermeli benim eşim çekindiği için vermiyor bende o verinceye kadar bekleyeceğim sonuçta bu çocuk ikinizin olacak bence işlerinden dolayı dediniz anlarım ama 1 saatlık onların işi çok değil ve biz gibi aylarca çağırmıyorlar onları mesela benimde eşim çok yoğun ama çekiniyor bende üstüne gitmiyorummve bekliyorum
Bu arada hgs çektirmedim önce eşim artık o test versin sonra ben belki çekindin diyemedin diye yazıyorum bunu tek kendin çabalama

benim eşim artık durumun farkında olduğundan dolayı gitmeyi kabul ediyor. Çünkü bu benim artık kaçıncı gidişim görünen hiçbir sorunum yok. Artık son çare buna baktıracağım. Elimden elen başka bir durum kalmadı.
Kendisi görevde o yuüzden :/

Bu arada hgs çektirmedim önce eşim artık o test versin sonra ben belki çekindin diyemedin diye yazıyorum bunu tek kendin çabal

Bu arada hgs çektirmedim önce eşim artık o test versin sonra ben belki çekindin diyemedin diye yazıyorum bunu tek kendin çabalama
yok benim düşüncem bundan da inşallah bir sorun çıkmaaz ise en azından acaba bende de bir sorun var mı düşüncesini tamamen kafamdan silmek. son zamanlarda inanılmaz bir takıntı haline geldi çünkü, bu durumu düşünmediğim tek bir an bile kalmadı. İşte adapte olamıyorum. Sınavım var çalışmam gereken fakat hiçbirini gözüm görmüyor. benden ne kadar sonra evlenen herkesin çocuğu var. böyle imtihan edilmekten çok korkuyorum

benim eşim artık durumun farkında olduğundan dolayı gitmeyi kabul ediyor. Çünkü bu benim artık kaçıncı gidişim görünen hiçbir sorunum yok. Artık son çare buna baktıracağım. Elimden elen başka bir durum kalmadı.
Kendisi görevde o yuüzden :/
Benimde eşim durumun farkında ve oda görevde 😆

yok benim düşüncem bundan da inşallah bir sorun çıkmaaz ise en azından acaba bende de bir sorun var mı düşüncesini tamamen kafamdan silmek. son zamanlarda inanılmaz bir takıntı haline geldi çünkü, bu durumu düşünmediğim tek bir an bile kalmadı. İşte adapte olamıyorum. Sınavım var çalışmam gereken fakat hiçbirini gözüm görmüyor. benden ne kadar sonra evlenen herkesin çocuğu var. böyle imtihan edilmekten çok korkuyorum
Allah korsuun inanırmısın benden sonra evlenen herkesin bebeği var bende üzülüyorum eşim bişey demiyor konuyu açmıyor ama yıprandım aşırı takıyorum

yani böyle bir platformda ilk defa yazıyorum, ama çok sıkıştım artık iyi geldi de ama. insan kendini kimseye açamıyor..

Hsg çektirilmeli gerekir çünkü tüplerde bir tıkanıklık varsa bu başka bir şekilde çıkmıyor ne yazık ki ben de çektirmiştim

Back
X