Hsg çektiren arkadaşlar varsa yardım edin lütfen?

berran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
24
0
86
Samsun
arkadaşlar, bu ay hsg çektireceğim ve okuduğum bazı yorumlardan inanılmaz korktum.inanım yüzümü geçtim ellerim bile sapsarı oldu:çok üzgünüm: görümcem çektirmiş ve inan normal doğum gibi bişeydi dedi
korkmama rağmen, olsun diyorum bu yolda çekerim ben bu acıları
rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve derdiyle imtihan etmesin.
şimdiden cevap veren arkadaşlara çooook teşekkürle.

canım görümcenin normal doğumu heralde 3 dakika sürmüş zira rahim filmide 3 dakika anca sürüyor adet sancısının biraz daha ağrılısı ama bence çektirdikten sonra bu kadar abartılı olmadığını sende anlıycaksın sakın korkma umarım sonuçların güzel çıkar takma kafana rahat ol

çok teşekkürler canım. umarım dediğin gibi olur.çünkü adet sancılarım çoğu zaman hafife alınmayacak kadar şiddetli oluyor.acile gittiğim çok oluyo.
bide nasıl çekiliyo öncesinde ve sonrasında yapılması gerekenler varmı

canım adetten sonra çektiriyorsun belli günleri var
ilişki olmadan gidiyorsun bunları dr.un sana söyler
ben filmden önce 1tane agrı kesici almıştım
işlem çok uzun degil
ama biraz acılı bir işlem oda ilaç verilirken oluyor
ekrandan ilacın nasıl gittigini izleyebiliyorsun
yanında dr. hemşire ve röntgen teknisyeni var
az kanaman va kasık agrın olabilir sonunda
korkma 3dk lık bir acı sadece ....olmazsa olmazlardan birisi bu rahim filmi
inşallah temiz çıkar:Saruboceq:

rica ederim canım yapılıcak şeyleri doktorun sana söyliycektir canım yanlış hatırlamıyosam antibiyotıik kullanıyosun 1 gün önceden itibaren bide orda çektirirken bi ağrı kesici veriyolar dedğim gibi kısa sürüyor bildiğimiz ilaçlı film işte rahimden kanallara sıvı gönderiyolar kanallarına bakıyorlar sakın kendini sıkma ne kadar rahat olursan okadar kolay geçer hatta ben filmden çıkıp yaklaşık 20 dakika eve yürüyerek gitmiştim şimdiden geçmiş olsun

ayrıca rahim filminden sonra hamile kalma ihtimalinde var
sonrasında özel birşey yapmana gerek yok

umarım artık bu zorlu maraton hayırlısıyla biterde bende bebişimi kucağıma alırım.inanım bebişim yazarken bile içim titriyo.kardeşimin bi dünyalar tatlısı bi bebeği var,annem onu severken ağlıyo bazen rabbim sanada versin diyo.inanın hissettiklerimi anlatamam.3 yıllık evliyim ve 2.5 yıldır bebek istiyorum ama bu 3 yıl çok sıkıntılar çektim acaba sitrestenmi olmuyo.

tüm tahlillerin yapıldımı
yumurtana bakıldımı eşin test yaptırdımı????

evet tapıldı canım 2 defada yumurta çatlatma iğnesi vurndum.eşiminde tahlillerinde bi problem yok.

evet tapıldı canım 2 defada yumurta çatlatma iğnesi vurndum.eşiminde tahlillerinde bi problem yok.

sebepsiz infertilitemi???
stress herşeye enbüyük etken zaten
ama bu rahim filmi tahlillerin hemen ardından yapılsa zaman kaybı olmazdı
aşılamamı yapıldı yani??

hayır aşılama değil.doktorum yumurtalarımı takip etti, sonra yeteri kadar büyüdüğünde çatlatma iğnesi vurundum ve gün aşırı birliktelik

bu konuyu pek kimseyle konuşamıyorum yaşamadıkları için anlamazlar gibi geliyo canım sıkılıyo.sadace annemle kardeşime doktora gittiğimde ne dediğini anlatıyorum o kadar. ama burası öyle iyi geldiki,
umarım müjdemide paylaşırım bigün sizinle

canım fazla korkulacak birşey yok ehh tabiki acı çekeceksin okadarcık olsun yani
ama benim herzaman dediğim şey acı çekmeyi değil de başka sorun çıkmaması için dua et bence rahim tersliği olur tüpler tılkalı çıkabilir daha başka şeyde bence acı dan daha fazla bunları düşün ve dua e canım

ben çektirdim tıkalı çıktı eeeeeee acısı geldi geçti ama tıkalı çıkması beni daha çok üzdü acı çektim bitanem

merhaba bende bu ay yaptırdım sag kapalı sol açık çıktı dr laboraskopi önerdi henüz karar vermedim sen ne yapmayı düşünüyorsun sevgiyle kal.

slm kızlar bende geçtiğimiz mart ayında hsg çektirdm tüpler açık çıktı fakat aneztezili çektirdim aklımda bir şüphe kaldı çekildikten sona hiç kanamam olmadı acaba sizlerdende hiç kanaması olmayan varmı yoksa tüplerim tıkalıda kandırdılar mı beni olurya malum aneztezi altında idim sizler böle bi durum yaşayan varmı?fisfisfis

nagihancım doğru söylüyosun önemli olan o,sonrasında problem çıkmaması.inşallah bi sorunla karşılaşmam.umarım sende şifa bulur sorunsuz bi şekilde tedavi olursun.
ne dedi doktorun ameliyatlamı açılacak.

merhaba bende bu ay yaptırdım sag kapalı sol açık çıktı dr laboraskopi önerdi henüz karar vermedim sen ne yapmayı düşünüyorsun sevgiyle kal.

canım benim 2side kapalıydı ben açık ameliyat geçirdim 2seneyi geçiyor ama sana tavsiyem hgs tekrarlanın ca tüplerin açılma ihtimali varmış bana dr hiç birşey söylemedi göbekten girilen alet var dedi onla açarız dedi
bende nekadar maliyeti dedim 3,5 milyarla halladerim dedi bende kabul etmedim açık ameliyat oldum ama pişmanım hemde çok filmi tekrarlasaydım belki açılırdı canım ama işte internet yoktu bukadar araştıramamıştım neyazıkki

tabiki hayatım önemli olan o ben artık dedavi olmuyor canım 5yıldır hastanelerdeyim yoruldum artık son aşılamadan sonra hastanenin kapısından girmedim kendi haline bırakalım dedik şimdide olmuyor allah inşallah sonun da bizide güldürür

tüpler tıkalı olsa bile kanama oluyor benımde tıkalı cıktı ama kanamam oldu iki defa cekildi biri anestesiz digeri anestezili ikisindede kanama oldu

tüpler tıkalı olsa bile kanama oluyor benımde tıkalı cıktı ama kanamam oldu iki defa cekildi biri anestesiz digeri anestezili ikisindede kanama oldu

canım tıkalı olduğunu öğrenin ce siznasıl tedavi gördünüz ve şuan açıkmı tüplerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…