arkadaşlar, bu ay hsg çektireceğim ve okuduğum bazı yorumlardan inanılmaz korktum.inanım yüzümü geçtim ellerim bile sapsarı oldu:çok üzgünüm: görümcem çektirmiş ve inan normal doğum gibi bişeydi dedi
korkmama rağmen, olsun diyorum bu yolda çekerim ben bu acıları
rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve derdiyle imtihan etmesin.
şimdiden cevap veren arkadaşlara çooook teşekkürle.
umarım artık bu zorlu maraton hayırlısıyla biterde bende bebişimi kucağıma alırım.inanım bebişim yazarken bile içim titriyo.kardeşimin bi dünyalar tatlısı bi bebeği var,annem onu severken ağlıyo bazen rabbim sanada versin diyo.inanın hissettiklerimi anlatamam.3 yıllık evliyim ve 2.5 yıldır bebek istiyorum ama bu 3 yıl çok sıkıntılar çektim acaba sitrestenmi olmuyo.
evet tapıldı canım 2 defada yumurta çatlatma iğnesi vurndum.eşiminde tahlillerinde bi problem yok.
canım fazla korkulacak birşey yok ehh tabiki acı çekeceksin okadarcık olsun yani
ama benim herzaman dediğim şey acı çekmeyi değil de başka sorun çıkmaması için dua et bence rahim tersliği olur tüpler tılkalı çıkabilir daha başka şeyde bence acı dan daha fazla bunları düşün ve dua e canım
ben çektirdim tıkalı çıktı eeeeeee acısı geldi geçti ama tıkalı çıkması beni daha çok üzdü acı çektim bitanem
merhaba bende bu ay yaptırdım sag kapalı sol açık çıktı dr laboraskopi önerdi henüz karar vermedim sen ne yapmayı düşünüyorsun sevgiyle kal.
nagihancım doğru söylüyosun önemli olan o,sonrasında problem çıkmaması.inşallah bi sorunla karşılaşmam.umarım sende şifa bulur sorunsuz bi şekilde tedavi olursun.
ne dedi doktorun ameliyatlamı açılacak.
slm kızlar bende geçtiğimiz mart ayında hsg çektirdm tüpler açık çıktı fakat aneztezili çektirdim aklımda bir şüphe kaldı çekildikten sona hiç kanamam olmadı acaba sizlerdende hiç kanaması olmayan varmı yoksa tüplerim tıkalıda kandırdılar mı beni olurya malum aneztezi altında idim sizler böle bi durum yaşayan varmı?fisfisfis
tüpler tıkalı olsa bile kanama oluyor benımde tıkalı cıktı ama kanamam oldu iki defa cekildi biri anestesiz digeri anestezili ikisindede kanama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?