merhaba bende henüz karar vermedim senin ameliyat sonrası açıldımı aradan epey zaman geçmiş benimde biri kapalı biri açık çıktı film çekilirken çok acı çektim kalktıgımda epey kanamam oldu sonraki bir haftada şiddeti azaldı ama bundan sonra ne olacak bilmiyorum acaba film çekilildikten sonra açılan varmı lütfen yazın açılan varsa naagihan alternatif tıp ta maydanoz süt bugusu yapıyorlarmış okusana ilgileniyorsan geçmiş olsun Allah gönlündekini versin hoşçakal.
nagihancım geçmiş olsun.
geçende bi doktoru dinledim,hanımlar gebelik oluşumunun ilk günlerinde eğer çok istiyolarsa olacakmı olmayacakmı diye bazen aşırı kaygı duyuyolar buda spermin tutunmasını engelliyo ve başlarken bitiyo dedi.en iyisi oluruna bırakmak.ama elde değil.
ev taşırken telaştan o sıkıntıyı unuttum hamile kaldım diyenler,amaaaan olur zamanı gelince dedikten sonra kalanlar.zor bi dönem geçirdim rahatlayınca hemen kaldım diyenler.
arkadaşlar, bu ay hsg çektireceğim ve okuduğum bazı yorumlardan inanılmaz korktum.inanım yüzümü geçtim ellerim bile sapsarı oldu:çok üzgünüm: görümcem çektirmiş ve inan normal doğum gibi bişeydi dedi
korkmama rağmen, olsun diyorum bu yolda çekerim ben bu acıları
rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve derdiyle imtihan etmesin.
şimdiden cevap veren arkadaşlara çooook teşekkürle.
çektircem ama korkuyorum anestezili olcam gerçi ama.bi de üniversite hastanesinde mi yoksa özel de mi cekinsem karar veremedim.bazen enfeksiyon riski varmış.ya öyle olursa diye korkuyorum bunun bi zararı var mı biliyo musun?bi d ne yiyip içiyosunuz anlamadım.ben de yapayım
canım tıkalı olduğunu öğrenin ce siznasıl tedavi gördünüz ve şuan açıkmı tüplerin
ögrendiğim an zaten dünyam durmustu kesinlikle acılmaz dediler sonra laparoskopiyle tüpleri acılanlar oldugunu duydum laparoskopi ameliyatı oldum ama acılmadı malesef iltihap nedenıyle tamamen tıkanmıs tüp bebek dediler yani acık degil suan tüplerim mafoldumben
canım senin adına üzüldüm ama niye açılamadı tıkanıklık ilirdeymi öndemişmi banada demişti birşeyin üzerinde gösterdi burda olursa açamam eğer şu taraftaysa açarım demişti ama çok şükür açıldı
bu senin dediğin göbekten girilen şeylemi açmaya çalıştılar bende açık ameliyatla açmışlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?