Hsg çektiren arkadaşlar varsa yardım edin lütfen?

merhaba bende henüz karar vermedim senin ameliyat sonrası açıldımı aradan epey zaman geçmiş benimde biri kapalı biri açık çıktı film çekilirken çok acı çektim kalktıgımda epey kanamam oldu sonraki bir haftada şiddeti azaldı ama bundan sonra ne olacak bilmiyorum acaba film çekilildikten sonra açılan varmı lütfen yazın açılan varsa naagihan alternatif tıp ta maydanoz süt bugusu yapıyorlarmış okusana ilgileniyorsan geçmiş olsun Allah gönlündekini versin hoşçakal.

nagihancım geçmiş olsun.
geçende bi doktoru dinledim,hanımlar gebelik oluşumunun ilk günlerinde eğer çok istiyolarsa olacakmı olmayacakmı diye bazen aşırı kaygı duyuyolar buda spermin tutunmasını engelliyo ve başlarken bitiyo dedi.en iyisi oluruna bırakmak.ama elde değil.
ev taşırken telaştan o sıkıntıyı unuttum hamile kaldım diyenler,amaaaan olur zamanı gelince dedikten sonra kalanlar.zor bi dönem geçirdim rahatlayınca hemen kaldım diyenler.

ececim benim annemde süt buğusu diyodu bana ama ben yapmadım.eğer yaparsanım ogün birliktelik şartmış

canım sana da geçmiş olsun benim ameliyatla açıldı sonra aradan zaman geçti başka dr tedaviye başladım dr terar hgs istedi çektrdim açık puroblem yok allaha şükür ama hala olmuyor hem benim yumurtalık kistleri vardı 20 kadar onlarda patlatıldı ameliyatla
ben maydonoz buharını yapmam canım zararlı o işlem bende ç,b,t yiyorum adaçayı içiyorum inçir yiyorum buay 5günüm kaldı tamamlamaya

Tamam olabilir bende herşeyin farkındayım ama seninde dediğin gibi elde değil benim arkadaşım vardı işyerinde onunda 4sene olmadı kadın ev taşırken hamile kalmış haberi yok çünki adetleri geçikmeli geliyordu ha o bide belini sıktıttırdı bide benle beraber hgs çektirmişti hgs den sonra hamile kalma şansın artıyormuşya artık hangisinin faydası olduysa ona oda bilmiyor
ama dediğim gibi düşünmemek elde değil ben artık tükendim eşimin de istemesi beni maf ediyor bana belli etmiyor ama anlıyorum ben

mrb arkadaslar ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama dr.um istemiyo erken diye.11 aydır istiyoruz bebiş.bir ay klomen ve catlatma iğnesi vurundum.kist olustu.bu ay hiç bişe kullanmadık.pazar günü adet günüm bakalım ne olcak beklemedeyiz bizde...

bence erken değil canım hgs çektir hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş açık sa eğer gerçi ben hamile kalamdım ama sen gene de çektir derim tatlım

çektircem ama korkuyorum anestezili olcam gerçi ama.bi de üniversite hastanesinde mi yoksa özel de mi cekinsem karar veremedim.bazen enfeksiyon riski varmış.ya öyle olursa diye korkuyorum bunun bi zararı var mı biliyo musun?bi d ne yiyip içiyosunuz anlamadım.ben de yapayım

sakın canım her söylenene inanma bende çektirdim hsg kesinlikle inan bana hiç bi acı hissetmedim normal muayene oldunmu çatı muaynesi gibi yani alttan bakılan usg onun kadar ancak acıyo yani benim ondada acı olmuyo ondan dedim sinek ısırığı derlerya bende öyle oldu herkesin bünyesi farklı canım benim arkadaşıma çekilikende ben gittim yanında içerden sapsarı çıktı ruh gibi filan onu görünce bende korktom ama benimki öyle olmadı çok şükür

2 ay önce çektirdim ben üni. hastanesinde ...ben anestezili çektirmedim 5 dakika süren bi işlem öncesinde kas gevşetici ağrı kesici bi iğne yapıyolar sonra vajinal muayne gibi başlıyo daha sonra ince borularla basınçlı ilaç püskürtüyolar işte o zaman baya bi acı duyuyorsun bazıları adet ağrısı gibi diyolar ama bence dahada ağrılı biişlem ama allahtan bu kısmı iki dakkada geçiyo sen anesteziyle çektirtirirsen tabi bunları yaşamazsın sonrasında çok az kanamam oldu hastaneye hazırlıklı git ped koy yani sonrasında hiç bi sorun yaşamadım korkma bende çok korkarak gitmiştim ama benim acı eşiğim düşük o halde bile dayanılmayacak bişey değil bebişim olsun da ben herşeye razıyım

canım öncelikle ggeçmiş olsun herkeze..bende çekktirdim rahim filmii ve inankii yeemin edrim bayılmışım..nabzım 56 düşşmüşşş...acıdan benim tüplerim açık çıktı çok şükürrr ama bu film bana acı geldiiii.........tabiki herkezin bünyesi farkklı bende bööyle oldu

canım ben önce özelde çektirdim çünki sürekli gittiğim dr du sonrada özel hastanede çektirdim 2side anestezi almadım
bide ben çörekotu,bal,tarçın,karıştırıp yiyorum ve günde 2,3 incir yiyorum adaçayı içiyorum canım ama bunları adetinin 2ci günü başlıyorsun 4günüm kaldı artık bitiriyorum hayırlısıyla

bersucum bende alttan muayenelerde hiç acı hissetmiyorum umarım film çektirirkende dediğin gibi olurda,acı cekmeden kurtulurum şu stresten.

canım tıkalı olduğunu öğrenin ce siznasıl tedavi gördünüz ve şuan açıkmı tüplerin

ögrendiğim an zaten dünyam durmustu kesinlikle acılmaz dediler sonra laparoskopiyle tüpleri acılanlar oldugunu duydum laparoskopi ameliyatı oldum ama acılmadı malesef iltihap nedenıyle tamamen tıkanmıs tüp bebek dediler yani acık degil suan tüplerim mafoldumben

sevgili berran şimdi hsg den geldim.korkulacak hiçbirşey yok...radyotomda fındıkzadede yaptırdım.dr.cevat bayrak yaptı hsg yi.320 ytl.ücreti.eğerki imkanın varsa mutlaka buraya gitmeni tavsiye ederim.devlet hastanelerinde çok acılı oluyormuş çünkü makineler eski yöntemde çalışıyormuş.sağolsun eşim bu olayı çok araştırdı .şu anda bir acım ağrım yok.yarım saat önce hsg den çıktım .şu anda sana msj yazıyorum :)))emin olun korkulacak hiç bir şey yok ...heee bide tüplerimden birinde hafif bir tıkanma oldu ama o da açıldı zaten ekrandan seyrettim .şu anda tamamen hamileliğe hazır durumdayım ...tüplerim açıldı....acımda yok ..... sevgilerrr

sember, canım ya hem bi problem olmadığına sevindim hemde beni rahatlattın biraz teşekkürler. devlet hastanesinde çektirmiycem zaten.bak kullanılan makine ve yöntemlerin acıya etkisi olduğunu bilmiyodum ben.yalnız bi pişmanlığım var,ben 3 yıllık evliyim ve uzun süre oldu bana doktorlar bi problem yok diyeli.ama hsg çektirmedim. belkide tüplerimde bi problem var allah korusun.

canım senin adına üzüldüm ama niye açılamadı tıkanıklık ilirdeymi öndemişmi banada demişti birşeyin üzerinde gösterdi burda olursa açamam eğer şu taraftaysa açarım demişti ama çok şükür açıldı
bu senin dediğin göbekten girilen şeylemi açmaya çalıştılar bende açık ameliyatla açmışlardı

benimki rahim girişinden itibaren tıkanmıs evet göbekten ve kasıktan girdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…