Hsg çektiren arkadaşlar varsa yardım edin lütfen?

kızlar bende 1 yıl önce çektirdim daha öncesinde netten yazılanları okuyunca hemen dr. görüşüp ben anestezi alamk istiyorum dedim inanılmaz korktm. dr çok kısa bi işlem denildiği kadar ağrılı olmadığını anestezinin gerekli olmadığını söyledi ve dr dediğini yaptım gitmeden önce antibiyotik ve ağrı kesici aldım. beni içeri aldıklarında bacaklarım titriyodu bayılcam zannettim ama mecbur geri dönüşü yoktu inanın adet sancısından biraz fazla ağrı hissettim ama kısa bi süre dayanılmayacak gibi değil. çıktığımda üzüldüğüm tek şey bunun yüzünden kendimi günlerce boşu boşuna yıpratmış olmamdı. bence abartıldığı kadar değil tabi kişiden kişiye değişiyo sanırım

merhaba,
öncellikle tavsiyeleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. Ben 1 yillik bir beklemeden sonra, simdi 6 haftalik hamileyim. Iki ay önce hsg film cektim. Bir sonraki ay da hamile kaldim. Doktorumunda söyledigine göre rahim filmi ceken her 10 kadin da 8 hamile kaliyormus. Buyuzden herkese bu filmi cekmelerini tavsiye ederim. Hepnizin hamile kalma umuduyla.
Allahtan umutlar kesilmez..

Merhaba Allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin rahim filmin nasıl çekildi agrın oldumu sonucu nasıldı birde film çekiminden sonra ilaç kullandınmı yoksa kendiliginden mi hamile kaldın gebelikle ilgili bir sorunun yoksa cevaplarmısın sanada bebeginede saglıklı günler dilerim hoşçakal.a.s.

Rahim filmi cekildiginde az bir sey agri oluyor ama cekilemeyen bir agri degildi. Filmi sonucu normaldi. Ama yinede tupler bir sekilde daha iyi aciliyorlar herhalde. Klomen kullandim. Daha önce de klomen kullanmama ragmen bir sonuc alamamistim.
Kendinize iyi bakin..:teytey:

gule 20senin adına çok sevindim.ben de 2 ay klomen kullandım.bi sonuç alamadım.şu an adet olmayı bekliyorum.olcam yine galiba.bu ay rahim filmini çektirmeyi düşünüyorum.sana birkaç sorum olabilir mi?
1.kaçıncı gün çektidin?
2.ne kadar süre önce ve hangi antibiyotiği içtin.
3.sonrasında kanama oluyomuş bikaçgün oldu mu?
4. kaç gün sonra ilişkiye girdin?
5.üniversite hastanesinde çektirmeyi düşünüyorum.sen özel de mi oldun?enfeksiyon riski varmış bu yüzden özel de mi olsam acaba diyorum. ne dersin.
hamile bi insanı ne kadar da bunalttım dimi? KUSURA BAKMA LÜTFEN

arkadaslar bende bu ay klmen kullanmaya basladım fakat adetı 3 gunu baslamamı yazmıs doktor ben de oyle yaptım fakat ılactanmı oldu bılmıyorum adetım bıttı sızdede boyle oluyormu ıdı ve bırde onumuzdekı ay rahım fılmı cekıcek doktorum cok korkuyorum dua edın

enikazya benim dr um 2 ayda da 5.gün başlattı. gerçi ben niye yapıyo bunu anlamadım.benim yumurtlama sorunum yok zaten yumurtlayan bi insana bu ilacı içirirsen böle kist olusur işte.23mm kist olustu bende.bu ay hiç biey kullanmadım.şu an adetliyim.persembe muayeneye.pazartesi de rahim filmine gitcem.ben bi de bunlar için baska şehirlere gidiyorum ayda 3 kez düşünün...çok orkuyorum filmden bakalım nolcak...

herkese merhaba,
ben siteye yeni kayıt yaptırdım. kayıt yaptırmam da ki en önemli neden hsg filmi oldu.
bugüne kadar hep araştırdım nasıl çekiliyor nerede iyi diye ve en sonunda RADYOMAR'ı buldum. ve bugün bu filmi çektirdim. İnternette nereye baksam ya canı insanların çok acıyor yada hiç hissetmeyenler vardı.ve korkuyordum.Bu sabah çektirdim.Gerçekten ekip çok iyiydi önce biraz konuşuyorlar seni sakinleştiriyorlar nasıl aletler kullanacaklarını gösterdiler.Ve sonra işleme aldılar.5 dk sürdü ve sadece belimde azıcık oda adet sancısından çok az bir sancı olduki ben acıya hiç dayanamayan bir insanımdır.

kısacası hiç korkmayın ve eğer imkanınız varsa Radyomarı tavsiye ederim.

cansgun ben ist da oturmuyorum..sivas ta cekincem pazartesi günü.ama çok korkuyorum.dr u da pek tanımıyorum.ama bu işlem her yerde aynı yapılıyodur dimi? özel hastanede cektircem ben de..öncesinde iğne falan yaptılar mı?bi de yukarda yazdığım soruları cevaplar mısın lütfennn.bir günüm kaldı sadece nolur cevap yaz

arkadaşlar benim hsg bir ay sonraya kaldı.bu ay bayram tatiline denk geldi.ben bu stresi 1 ay dahamı yaşıycam şimdi.
!!!!!!! bide yumurta geliştirmek için ilaç kullanan arkadaşlara bikaç önerim var.
arkadaşlar bu ilaçları kullanırken dikkatli olun olurmu.panik yapılacak bişey değil dikkatli olduktan sonra.
ilişki sonrası ya da ağır bi iş yaptıktan sonra aşırı bi kasık ağrısı olursa haman doktora gidin.
bende yumurta çatlamayınca kist oluşmuş,bi gece kasık ağrısından ölüyorum,doktora gittim,kist yırtılmış kanama yapmış ve az daha iç kanama geçirecektim

berran sen samsunda nerde tedavi oluyosun?ben orda çektirdim çarşamba günü hsg yi
ALLAH ıma şükür bişi çıkmadı.anestezili çektirdim.hiç bişey hissetmedim.bence sende zaman gecirmeden cektir...

ben özel bir merkezde çektirdim. hiiiç ağrım sızım olmadı. ilacın içinde dolaştığını hissediyorsun. zaten ekrandanda takip ediyorsun.. çeken doktor hemşire ekip herkes çok iyiydi. ben çok memnun kaldım. öncesinde ağrı kesici filan içmedim. hiç gerek yok. ama tabiki çektirdiğin merkez çok önemli.. toplam 3-4 dakika sürüyor. sonra kalkıp işine devam edebiliyorsun. banyoda yapabiliyorsun. yani çok rahat geçti benim. çektirdiğim merkezin adını vermem uygunsa verebilirm .. fiyatıda uygun 300tl
korkmana hiç gerek yok yani. kolay gelsin

ben radyotom da çektirmiştim. hiç ağrı olmadı. yani oldu ama söylenenler gibi değil sadece rahimi açmak için kullandıkları aletin ağrısı.. bi de ilacın dolaştığını hissediyorsunuz bi şişlik gibi oluyor. işlem sonrasında işime gittim normal devam ettim

merhaba arkadaşlaropuyorumnanaktan
aranıza yeni katıldımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende arife günü hsg filmi çektirdim ama benimki anesteziyle tamamen uyuttular.sonucu yarın alacam::Saruboceq::Saruboceq:duanızı bekliyorumm

bende çektirecegim rahim flimi fakat adetimin 10 gününe randevü verdiler sanki bana geç gibi geldi size kacıncı gun verdiler

merhaba,dr.um adet bitiminden 3 gün sonra hsg çektir demişti,radyotomda en son 10.güne kadar çekilir deyince bende 10.gün çektirdim...fakat hiçte dayanılmayacak kadar bir acı değil,ben acıya dayanıksız biriyimdir ben bile dayandığıma göre o acıya sizde dayanırsınız,benim hsg 10 dk.kadar sürdü sanırım.çekimden sonra ped veriyorlar,ilaç geri gelebilir diye,filmden sonra biraz gaz ve kasık ağrısı oldu o kadar,bende kanama olmadı,yani bence hsg yi ertelemeyin derim

öncelikle merabalar, ben haziran ayında çektirdim, özel bir haskanede .Normalda çekenin doktor olması gerekirken ebe tarafından çekilde. yaklaşık 15 dk.sürdü. spakum takılırken acı veriyor. birde ilacı enjekte ederken basınçtan dolayı acı veriyor. benim canım çok tatlı olduğu için acı çektim. insanın ağrı eşiğine göre değişiyor. bence çok korkma.15 dk.da bitiyor. bende çok korkmuştum. sonrasında ağrı felan hissetmedim. 1 saat dinlendikten sonra ayağa kalktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…