HSG (Çektirmiş yada Çektircek olanlar )burda toplanalım!!

Ben temmuz başinda filmi çekildim ağustos sonunda hamile kalmısim. Filmden sonra 1 kez adet gördüm yani. 2.5 yıl uğramıştık baska tedaviler denemistik olmadi. Tuplerim tıkalı degildi ama bence faydası var kesinlikle. Olmasa eylülde tüp bebek yapacaktik.
Bende gecen ay cekildim filmden sonra bir kere adet görrdüm insallah bu sefer olmam da hamile kalırım dualarınız bizimle olsun rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin hepimize Allah ım bebeginizi size bagislasin ..

Ben temmuz başinda filmi çekildim ağustos sonunda hamile kalmısim. Filmden sonra 1 kez adet gördüm yani. 2.5 yıl uğramıştık baska tedaviler denemistik olmadi. Tuplerim tıkalı degildi ama bence faydası var kesinlikle. Olmasa eylülde tüp bebek yapacaktik.
Ayy çok sevindim canım
Inşallah bizde senin gibi şanslılardan oluruz , çektirdikten sonra korunmayı düşünmüyorum bende 48 saat falan ilişki olmasın çalışmalara devam diyorum:)
Hayırlısı ile bi çektirip kurtulmalı

17 Marta randevumu aldım arkadaşlar ,film çektirdikten sonra hemen arkasından hamile kalan var mı?
3 yıl sonra hamile kaldım burada hsg çektireceğin yer çok önemli 2 kere devlet hastanesinde çekilmiştim çok ağrılı olmuştu bi netice alamamıştık bir arkadaşımın yönlendirmesiyle gittim çok memnun kaldık hiç ağrı olmadı 5 dk sürdü yaptığı işlem daha sonrasında yaptığı işlemi detaylıca anlattı hastayı önemsemesi çok önemli tavsiye ederim gitmeni

3 yıl sonra hamile kaldım burada hsg çektireceğin yer çok önemli 2 kere devlet hastanesinde çekilmiştim çok ağrılı olmuştu bi netice alamamıştık bir arkadaşımın yönlendirmesiyle gittim çok memnun kaldık hiç ağrı olmadı 5 dk sürdü yaptığı işlem daha sonrasında yaptığı işlemi detaylıca anlattı hastayı önemsemesi çok önemli tavsiye ederim gitmeni
yeri fatih fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezi dr. abdullah cevahir

Hadi ya korkutma beni kıs:)
Kaç dk sürdü nasıl yaptılar anlatırmısın
Canim sanada ilac aldirir bende 400e cektirdim yattim uzandm demir uclu biseyi vajinama soktu sanirim rahmi tuttu ilaci verirken bi kasiklarim agridi sorma :) sonra hemen gecti ama sen korkma ben korktum ondan oyle oldum ama makine bozuk cikti malesef yarin yine ceklicem iki kere rahim filmi ve ayni acii :((

Bi ağrı kesici iğne yapmadılarmı
Canim sanada ilac aldirir bende 400e cektirdim yattim uzandm demir uclu biseyi vajinama soktu sanirim rahmi tuttu ilaci verirken bi kasiklarim agridi sorma :) sonra hemen gecti ama sen korkma ben korktum ondan oyle oldum ama makine bozuk cikti malesef yarin yine ceklicem iki kere rahim filmi ve ayni acii :KK43:(
Deme be canım üzüldüm talihsizlik olmuş ama bi iğne falan yapmadılarmı ben uğuşturucu iğne yapılcakmış korku varda yapıyoruz dedi sen hangi ildesin hangi hastane bu merak ettim açıkcası

Gecen ay bende cektirdim anestezili.. uyandigimda hic birsey hissetmedim ama gecen ay yine gelmedi bebisim bu ay tekrar catlatma ignesi oldum bakalim allahtan hayirlisi

Bi ağrı kesici iğne yapmadılarmı

Deme be canım üzüldüm talihsizlik olmuş ama bi iğne falan yapmadılarmı ben uğuşturucu iğne yapılcakmış korku varda yapıyoruz dedi sen hangi ildesin hangi hastane bu merak ettim açıkcası
İgne olursa anestezili oluyo canim istanbul ozel meltemde cektrdm canm benm is bittigi gibi makine calisti ama benm bugun herseyim ters gitti kredj kartm cekmedi falan ne dym gec olsun temiz ciksin canim

İgne olursa anestezili oluyo canim istanbul ozel meltemde cektrdm canm benm is bittigi gibi makine calisti ama benm bugun herseyim ters gitti kredj kartm cekmedi falan ne dym gec olsun temiz ciksin canim
bilmiyorum canım ama fiyat aynı cesaret verici iğne dedi bayan anestezi yapmayan bi merkez olsa söylerdi zaten,geç olsun güç olmasın ,tüpler açıksa acı olmuyor canım inşallah güzel çıkar sonucun..

Back
X