HSG (Çektirmiş yada Çektircek olanlar )burda toplanalım!!

Selam canım ben bugün çektirdim canım Rabbim tekrar düşürmesin oralaraaa öldüm öldüm dirildim valla. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı diğer testlerimiz de normal olduğu için doktor hsg den sonra hamile kalma ihtimali var 2ay bekleyelim olmazsa yumurta takibine başlayalım dedi inşallah bu ay alırım güzel haberi. Rabbim isteyen herkesle beraber nasip etsin inşallah :KK51:
yapma ya korkuttun beni bak çekim arifesi neden zor mu geçti canım

Selam canım ben bugün çektirdim canım Rabbim tekrar düşürmesin oralaraaa öldüm öldüm dirildim valla. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı diğer testlerimiz de normal olduğu için doktor hsg den sonra hamile kalma ihtimali var 2ay bekleyelim olmazsa yumurta takibine başlayalım dedi inşallah bu ay alırım güzel haberi. Rabbim isteyen herkesle beraber nasip etsin inşallah :KK51:
devlet hastanesinde mi çektirdin canım ben özelde çektircem güzel yorumlar aldım çektirceğim yer hakkında inşallah zor geçmez

yapma ya korkuttun beni bak çekim arifesi neden zor mu geçti canım
Valla bir garipti yaa aparat taktı çok canım yandı onun yüzünden kasıldım kaldım zaten ilaç o kadar kötü yapmadı adet sancısı gibi bir histi. Vajinusmus vardı ben de ilk aylarda vajinal muayene de bile hala zorlanıyorum belki o yüzden öyle oldum bilmiyorum :110:

sağolun kızlar ben gitmeden ağrı kesici içeyim o zaman birde isteğe göre vajinismus hastalrına zor geçiyor diye iğne yapıyorlarmış (8 ay vijinismusla uğraşmıştım) birde iğne vurdurayım bari napimmo_O

sağolun kızlar ben gitmeden ağrı kesici içeyim o zaman birde isteğe göre vajinismus hastalrına zor geçiyor diye iğne yapıyorlarmış (8 ay vijinismusla uğraşmıştım) birde iğne vurdurayım bari napimmo_O
Kıızz ben de 9 ay uğraştıımm Allah ıslah etsin o vajinusmus belasını :KK14: dişini sıkabilirsen bir sorun yok en fazla 5 dk sürer derin nefes al o_O
Caktrma benimde duzensiz:KK47:
Düzensizlik düzenimiz bizim :KK19:

kızlar çok sağolun desteğiniz için ölüm yok ya sonunda sıkcam dişimi 5 dk ,evet adetlerimiz yakın gelin burda takip edelim birbirimizi belirtilerimizi hamileliğimizi ayy inşallah peş peşe hamiş oluruz:)
benim adetler dakiktir 8 nisan gösteriyor takvimim hayırlısı bakalım

Kızlar geldim çoook şükür Allahıma temiz çıktı sonucum ve umduğumdan güzel geçti iyiki gittiğim yeri tercih etmişim pervane oldular personel çok mutluyum üstümden dağlar kadar yük kalktı doktor süper dedi herşey mükemmel dedi:KK46::nazar::21:

Kızlar geldim çoook şükür Allahıma temiz çıktı sonucum ve umduğumdan güzel geçti iyiki gittiğim yeri tercih etmişim pervane oldular personel çok mutluyum üstümden dağlar kadar yük kalktı doktor süper dedi herşey mükemmel dedi:KK46::nazar::21:
Çok sevindim canım geçmiş olsun :KK68: bekleyecek misin sen de 2ay :KK51:

Back
X