- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.070
- 133
- 35
- Konu Sahibi elma_sekerim01
İnşallah beraber kalırızBende bugun cekildm insallah kalirsam bu ay yazarm canim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah beraber kalırızBende bugun cekildm insallah kalirsam bu ay yazarm canim :)
yapma ya korkuttun beni bak çekim arifesi neden zor mu geçti canımSelam canım ben bugün çektirdim canım Rabbim tekrar düşürmesin oralaraaa öldüm öldüm dirildim valla. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı diğer testlerimiz de normal olduğu için doktor hsg den sonra hamile kalma ihtimali var 2ay bekleyelim olmazsa yumurta takibine başlayalım dedi inşallah bu ay alırım güzel haberi. Rabbim isteyen herkesle beraber nasip etsin inşallah![]()
devlet hastanesinde mi çektirdin canım ben özelde çektircem güzel yorumlar aldım çektirceğim yer hakkında inşallah zor geçmezSelam canım ben bugün çektirdim canım Rabbim tekrar düşürmesin oralaraaa öldüm öldüm dirildim valla. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı diğer testlerimiz de normal olduğu için doktor hsg den sonra hamile kalma ihtimali var 2ay bekleyelim olmazsa yumurta takibine başlayalım dedi inşallah bu ay alırım güzel haberi. Rabbim isteyen herkesle beraber nasip etsin inşallah![]()
inşallah canım ya çok korku girdi içime bakalım bi yarın olsa kurtulsam hayırlısı ile ..Aaa 7 nisan mi :) insalla ya insallahelma_sekerim01 insallah iyi gecer onunda guzel haber alir
Valla bir garipti yaa aparat taktı çok canım yandı onun yüzünden kasıldım kaldım zaten ilaç o kadar kötü yapmadı adet sancısı gibi bir histi. Vajinusmus vardı ben de ilk aylarda vajinal muayene de bile hala zorlanıyorum belki o yüzden öyle oldum bilmiyorumyapma ya korkuttun beni bak çekim arifesi neden zor mu geçti canım
Vajinal ultrason gibi zati tek ilac sirasinda sizi hissediyosun hayatm baska bisey yok bide kasma kendiniinşallah canım ya çok korku girdi içime bakalım bi yarın olsa kurtulsam hayırlısı ile ..
vajinal ultrason gibi sanıyordum ama değil galiba ayyy annecim :)))
Benim azıcık düzensiz 2-7 Nisan arası inşallahAaa 7 nisan mi :) insalla ya insallahelma_sekerim01 insallah iyi gecer onunda guzel haber alir
Caktrma benimde duzensizBenim azıcık düzensiz 2-7 Nisan arasıinşallah
![]()
Yarin cok iyi gecicek sonucunda temiz cikcak rahat ol sekersağolun kızlar ben gitmeden ağrı kesici içeyim o zaman birde isteğe göre vajinismus hastalrına zor geçiyor diye iğne yapıyorlarmış (8 ay vijinismusla uğraşmıştım) birde iğne vurdurayım bari napimm![]()
Kıızz ben de 9 ay uğraştıımm Allah ıslah etsin o vajinusmus belasınısağolun kızlar ben gitmeden ağrı kesici içeyim o zaman birde isteğe göre vajinismus hastalrına zor geçiyor diye iğne yapıyorlarmış (8 ay vijinismusla uğraşmıştım) birde iğne vurdurayım bari napimm![]()
Düzensizlik düzenimiz bizimCaktrma benimde duzensiz![]()
Hahah aynen canim yaKıızz ben de 9 ay uğraştıımm Allah ıslah etsin o vajinusmus belasınıdişini sıkabilirsen bir sorun yok en fazla 5 dk sürer derin nefes al
Düzensizlik düzenimiz bizim![]()
Allah kolaylık versin canım. İnşallah tertemiz çıkacak... Sonucu haber et bize deKızlar birazdan çıkcaz eşimle bana dua edin ne olur temiz çıksın
Çok sevindim canım geçmiş olsunKızlar geldim çoook şükür Allahıma temiz çıktı sonucum ve umduğumdan güzel geçti iyiki gittiğim yeri tercih etmişim pervane oldular personel çok mutluyum üstümden dağlar kadar yük kalktı doktor süper dedi herşey mükemmel dedi![]()