HSG (Çektirmiş yada Çektircek olanlar )burda toplanalım!!

Merhaba bende 12 martta çektirdim Dr herşey iyi dedi.ilişki içinde bisey demeyince biz devam ettik ama şu an aşırı sancim var adet sancısı gibi kasiklarim agriyo.

bizim sorun bir değilki test yaptıkça başka şeyler çıkıyo :) tek sorun prolaktin sanıyordum birde progesteron çıktı başıma :))prolaktin 39 du en son ama dr çok engel değil dedi dostinex kullanıyorum 2 aydır .birde eşimin sperm sayısı düşük biraz 10 ml keçi boynuzu aldım dün kaynatıp içircem hergün bakalım inşallah faydasını görürüz bizde sende al içir eşine canım
yumurtlama olmuyo sanırım benim çünkü 2 aydır bende kullanıyorum ovi testi günleri kaçırmadan olmuştu ilişki ama nasib olmadı demekki yumilerde sorun var düşük çıktığına göre yarın gidicez dr bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı artık canım inofolic folik asit sanırım iyi hatırlattın onuda sorayım yarın bi :)

Anladım canım benim de progesteronum 23.gün 5 çıkmıştı aynı durumdayız prolaktin desen 35 di , incir yedim son 1 haftadır 4_5tane sonra prolaktin için Aslan pençesi içtim bu ay boş geçmemek adına belki şifa okur dedim eşime gelince ben önceden hep yaptım keçiboynuzu ama şuan havuç suyu sıkıyorum o daha etkili oldu tavsiye ederim
Git bakalım Dr a canım evde nisan da adet olursam 3.günü gitcem en azından yumurta takibi yaptırmak istiyorum bu ay aşılama öncesi bu tedavi olsun bari.
Dr dan gelince haber ver bana da merak ettim. Progesteron ve Sperm sonucunuz ne idi ?

Keçi boynuzu kürünü anlatır mısın canım bana benim esiminde sayısı düsük :/

Merhaba ben zübeyde hanım da çektirdim adet sancısını 2 dk çeçektiğini düşün bide derin derin nefes al sakin olmak en önemlisi
Zaten kasıldığın zaman her şey daha zorlaşıyor. Bu ay mı çektirdin cnm öncesiyse faydası oldu mu olmadı mı diye merak ettim. Adetimin ilk günündeyim ama bugün gidemicem yarın gitsem randevu almaya bu sorun olur mu ki? Bir de kaç güne çağırıyorlar hemen adet bitiminde mi?

Cnm güzel gećmiş galiba hsg ben bugün adet gördüm randevu alıcam kaçamadım yani. İnş temiz çıkar en azından ümitsizligé kapılmam zaten adet olunca moralim alt üst durumda. Şimdi nasıl bir yol ćizdi doktorun cnm

valla canım ben izmirde egepole gidiyordum hsg yi bile başka merkezden ben randevu aldım çektirdim benim doktor çok yoğundu çok ilgisizdi bıraktım onu,bu ay kendi haline bıraktım nisan da karataş hastanesine yumurta takibine başlıcam doktor araştırıyorum anlıcağın kendi doktorun kendin olacaksın bazen.

Yarın sabah erkenden ara bence, yoğun oluyor çünkü, gitmene gerek yok hiç telle randevu alabiliyorsun, ben bu ay çektirdim sonuç iyi çok şükür, hemen veriyorlar zaten sonucunu cd olarak.

dr pazartesiye kaldı canım daha gidemedik daha haber veririm tabi gelişmelerden :)
bizim progesteron 7, sperm sayısı 10 ml ama hareketler normal dr oyüzden çok engel değil dedi bu ay keçi boynuzunu deneyelim bakalım inşallah faydasını görürüz olmadı havuç suyunu deneriz birde :))

Keçi boynuzu kürünü anlatır mısın canım bana benim esiminde sayısı düsük :/
2 bardak suya 3-4 tane keçi boynuzunu kırıp atıyorum kısık ateşte kaynamaya başladıktan 3 dk sonra kapatıyorum altını çünkü 3 dk sonra etkisini kaybediyormuş bizde ilk kez yapıyoruz inşallah bizde faydasını görürüz canım..
eşim tadını sevmedi pek ama bende neler neler içtim onlarda bebiş için katlanacak biraz artık :)

Tesekkür ederim canım . :) Öyle herseyi biz yapacak degiliz onlarda yapsın :)

Tesekkür ederim canım . :) Öyle herseyi biz yapacak degiliz onlarda yapsın :)

Tamam canım haber et banada
Bende ilk yumurta takibi yaptırcam aşılama öncesi , doktor araştırıyorum
Siz nereye gidiyorsunuz?

Yarın sabah erkenden ara bence, yoğun oluyor çünkü, gitmene gerek yok hiç telle randevu alabiliyorsun, ben bu ay çektirdim sonuç iyi çok şükür, hemen veriyorlar zaten sonucunu cd olarak.
Mrb canım zeynep kamil randevu vermedi doluyuz dedi bende radyomara gittim tüpler açık çıktı inşallah bu ay faydasını görürüz

Cnm senin yumurtlama tarihi geçti mi bat ne zaman ben salı çektirdim hsg. Bakalım faydası olacak mı?? İnsan ümitleniyor işte.

Cnm senin yumurtlama tarihi geçti mi bat ne zaman ben salı çektirdim hsg. Bakalım faydası olacak mı?? İnsan ümitleniyor işte.
Ben 17 martta çektirdim ama yumurtlama günümde idrar yolu enfesksiyonu oldum maalesef hemen geçti ama ümidim kalmadı sanki 8 gün var bat a canım

Tamam canım haber et banada
Bende ilk yumurta takibi yaptırcam aşılama öncesi , doktor araştırıyorum
Siz nereye gidiyorsunuz?
can postacıya gidiyorum ben canım bucatıp ve Tınaztepe de çalışıyo ben memnunum tek sıkıntım çok yoğun oluyo sıra zor buluyoruz yani :) araştır istersen sende aklına yatarsa gidersin

can postacıya gidiyorum ben canım bucatıp ve Tınaztepe de çalışıyo ben memnunum tek sıkıntım çok yoğun oluyo sıra zor buluyoruz yani :) araştır istersen sende aklına yatarsa gidersin
Iyiyim ama bana uzak kalıyor canım
Karataş hastanesine aldım randevu Ümran Özer e bakalım inşallah uğurlu gelir

Iyiyim ama bana uzak kalıyor canım
Karataş hastanesine aldım randevu Ümran Özer e bakalım inşallah uğurlu gelir
inşallah canım ,bugün bende sonuçları göstermek için gittim progesteron ve prolaktin için normal dedi bende 1 senedir olmadı tedaviye mi başlasak dedim adetin olunca gel aşılamaya başlıyalım dedi korkuyorumda açıkçası hiç bilgim yok bu konuda fiyatı sormakta aklıma gelmedi kaçtan başlıyo acaba bende senin gibi araştırmaya başlıcam artık hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…