- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Fiyat 1000bin civarı diye biliyorum canım ben bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem adetin 4.günü randevum var bakalım mutlaka gelişmeleri yaz canım merak ederiminşallah canım ,bugün bende sonuçları göstermek için gittim progesteron ve prolaktin için normal dedi bende 1 senedir olmadı tedaviye mi başlasak dedim adetin olunca gel aşılamaya başlıyalım dedi korkuyorumda açıkçası hiç bilgim yok bu konuda fiyatı sormakta aklıma gelmedi kaçtan başlıyo acaba bende senin gibi araştırmaya başlıcam artık hakkımızda hayırlısı canım
tamam canım ,sende yaz mutlaka inşallah bu ay kavuşuruz meleklerimize dualarımdasın sende ..Fiyat 1000bin civarı diye biliyorum canım ben bu ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem adetin 4.günü randevum var bakalım mutlaka gelişmeleri yaz canım merak ederim
canım tebrik ederim hamilemişin:)İnşallah canım isteyen herkes..
ne alemdesin canım
Reglim dün bitti canım ya Nisan boş geçmez inşallahne alemdesin canım
Geçmiş olsun canım Hsg yüzünden mi enfeksiyon oldu ki antibiyotik o yüzden veriliyormuş ama ben de bişey olmadı. Adetim bu ay da 25 günde geldi 2 aydır böyleValla bu ay enfeksiyon oldum tam yumurtlama günüm yaş benimde canım proxxed plus aldık eşime bende adeti bekliyorum 1 gün geciktim ama hsg den dolayı olduğunu düşünüyorum hamileliğe dair belirti vs bişey yok zaten birlikte 1 kere olmuştuk doktora gidip adetin 3.günü yumurta takibi yaptırcaz iğne falan istiyorum ama pazartesi randevum ertelendi şimdi adet olsam da randevuyu yenilesem diye bekliyorum
Geçmiş olsun canım öncelikle Rabbim herşeyin sağlıklısını versinGeçmiş olsun canım Hsg yüzünden mi enfeksiyon oldu ki antibiyotik o yüzden veriliyormuş ama ben de bişey olmadı. Adetim bu ay da 25 günde geldi 2 aydır böylebu ay da erken olacak galiba akıntı başladı bugün ovulasyon testi aldım bu ay bir de öyle deneyelim dedim tabi bir de tiroit bezim iflas ediyormuş anti tpo yüksekliği çıktı gebelikte düşük riski varmış bakalım neler bekliyor beni
Öyle tabii ki canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bu ay gelir bebişlerimizGeçmiş olsun canım öncelikle Rabbim herşeyin sağlıklısını versin
Evet hsg den dolayı galiba ama 1 hafta sonra başladı filmden 1 gün sürdü antibiyotik içtim 1 günde geçti ama yumurtlama zamanımdı tam.
Şimdi 1 gün geciktim ama 3 güne kadar gecikmiştim daha öncede 33.gün bugün hayırlısı nasıl olacaksa öyle versin Rabbim
evt 5 dk bi işlem ama benimde cnm yandı bi tane mazejik bi tande kas gevşetici içtim o halde baya cnm yandı terledim belime çok ağrı girdi dr dedim belim iptal yapma kes yarıda dedim ama kesemem başladım artık dedi tmm dayandım ama nasıl dayandım bilmiyorumEvet canım özel de yaptırcam,doktor 5 dklık bir işlem için anesteziye gerek yok ,zaten merkezimizde anestezi altında çekmiyoruz dedi çektiren 2 arkadaş la konuştum çok az acı ile atlatmışlar,ağrı kesici alırım gitmeden o kadar.
sizin zor mu geçmişti?
Geçmiş olsun canım ben sıkmadım hiç atlattım sonuçta temiz çıkınca değdi valla, inşallah tez hamile kalırızevt 5 dk bi işlem ama benimde cnm yandı bi tane mazejik bi tande kas gevşetici içtim o halde baya cnm yandı terledim belime çok ağrı girdi dr dedim belim iptal yapma kes yarıda dedim ama kesemem başladım artık dedi tmm dayandım ama nasıl dayandım bilmiyorum
Amin cnm sağol sanada geçmiş olsun bende az yapışıklık varnış oda ilacla açıldı şükür çeken doktorda temiz dediGeçmiş olsun canım ben sıkmadım hiç atlattım sonuçta temiz çıkınca değdi valla, inşallah tez hamile kalırız
Benim adetim gecikti 1 gün bakalım şansa enfeksiyon oldum yumurtlama günüm 2 ilişki oldu ama antibiyotik içtim geçti bakalım Hsg den dolayı mı gecikti merak ettimAmin cnm sağol sanada geçmiş olsun bende az yapışıklık varnış oda ilacla açıldı şükür çeken doktorda temiz dedi
canım benim adet tarihim 9 nisan olmadm üç aydır düzenli oluyorum bu ay olmadm bide enfeksiyon oldum sanırım ama ağır değil üç gün geçti üçüncü Gün yaptım test negatif bugün 5 oldu yok gelen giden canim ve test yapmadım yine sende ne var bakalimG Greeneliton ne durumdasın canım
Canım hamilelik takvimi koymuşsun Hayırlı olsun çok sevindim senin adına bizim için de dua etBenim adetim gecikti 1 gün bakalım şansa enfeksiyon oldum yumurtlama günüm 2 ilişki oldu ama antibiyotik içtim geçti bakalım Hsg den dolayı mı gecikti merak ettim
Canım belki sen de hamilesindircanım benim adet tarihim 9 nisan olmadm üç aydır düzenli oluyorum bu ay olmadm bide enfeksiyon oldum sanırım ama ağır değil üç gün geçti üçüncü Gün yaptım test negatif bugün 5 oldu yok gelen giden canim ve test yapmadım yine sende ne var bakalim
keşke canım inşallah hepimiz kalalim pazartesi doktora gitcem bakalım olmazsa bide doktor baksın :)Canım hamilelik takvimi koymuşsun Hayırlı olsun çok sevindim senin adına bizim için de dua et
Canım belki sen de hamilesindirelma_sekerim01 de enfeksiyon geçirmişti
İnşallah canım ya... Bu ay ovulasyon testi kullanıyorum inşallah vesile olur bekletmez bebişimkeşke canım inşallah hepimiz kalalim pazartesi doktora gitcem bakalım olmazsa bide doktor baksın :)elma_sekerim01 hamis misin :))
inşallah hamis kalırsın sende canimmm :)İnşallah canım ya... Bu ay ovulasyon testi kullanıyorum inşallah vesile olur bekletmez bebişimsen yarın bi kan testi ver yine de nasıl duruyorsun böyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?