Hsg de yamuk duran rahim

mery17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
32
6
1
30
Kızlar hsg çektirdim henüz doktoruma sonucu gösteremedim ama görüntü de rahmim sol tarafta yatık şekilde duruyor daha önce bu konu da deneyimi olan var mı sorun oluyor mu yazabilir mi ?

Kızlar hsg çektirdim henüz doktoruma sonucu gösteremedim ama görüntü de rahmim sol tarafta yatık şekilde duruyor daha önce bu konu da deneyimi olan var mı sorun oluyor mu yazabilir mi ?
Fotoğrafı var mı filmin

Fotoğrafları attım altta da garip madde birikimi var anlamadım. Bu arada 2 kere verdiler 1. De geçmedi dediler ondan 2 sini de attım
Evet bir tarafa yatık ama bu çekim anındada olmuş olabilir aletle girdiklerinde rahimi hareket ettiriyorlar belki o yüzdendir ama öyle olmasa bile bir tarafa yatık olması gebeliğe emgel değil diye biliyorum

Evet bir tarafa yatık ama bu çekim anındada olmuş olabilir aletle girdiklerinde rahimi hareket ettiriyorlar belki o yüzdendir ama öyle olmasa bile bir tarafa yatık olması gebeliğe emgel değil diye biliyorum
Belki de evet olabilir rapor 10 gün sonra çıkar dediler araştırma hastanesinde yaptırdım bakalım doktor soyler artık ama bi de giriş de vajinanin kısmında kocaman beyazlık oluşmuş acaba o neden oldu ki

Umarım da engel değildir bakalım 1 bucuk yıldır olmadığı için hsg yapıldı

Belki de evet olabilir rapor 10 gün sonra çıkar dediler araştırma hastanesinde yaptırdım bakalım doktor soyler artık ama bi de giriş de vajinanin kısmında kocaman beyazlık oluşmuş acaba o neden oldu ki
Bence o spekturum bir alet yerleştiriyırlar ya o olabilir bende hsgden sonra hemen hamile kaldım sizde değerlendirin meral etmeyin

Bence o spekturum bir alet yerleştiriyırlar ya o olabilir bende hsgden sonra hemen hamile kaldım sizde değerlendirin meral evet
Doğru evet o da olabilir bakalım inşallah bizimde öyle olur siz hemen o ay mı kaldınız hamile

Merhaba görüntü çekilirken oluşan bir yanılgı olabilir ya da ters rahim olabilir. Hsg çektirmedim bilmiyorum açıkçası ama benim rahmim ters bebeğimi 7. Haftaya kadar vajinal görebildim bu yüzden. Herhangi bir problem de olmuyor içiniz rahat olsun. Sağlıkla kucaklayın inşallah

Amin çok teşekkür ederim inşallah nasip olur. Bende ilk defa çektirdiğim için algılayamadım o yüzden bu ne diye önemli olan sorun olmasın da zaten

Sonucunuz ne oldu acaba ? 10 gün geçmiş üstünden doktorunuzla görüştünüz mü herşey normal mi

Benimki de sağ tarafa doğru yatık görünüyordu doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi. Sonucunuzu Cevat Bayrak’a atabilirsiniz hemen yorumluyor googlede whatsapp numarası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…