Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafı var mı filminKızlar hsg çektirdim henüz doktoruma sonucu gösteremedim ama görüntü de rahmim sol tarafta yatık şekilde duruyor daha önce bu konu da deneyimi olan var mı sorun oluyor mu yazabilir mi ?
Fotoğrafı var mı filmin
Fotoğrafları attım altta da garip madde birikimi var anlamadım. Bu arada 2 kere verdiler 1. De geçmedi dediler ondan 2 sini de attımFotoğrafı var mı filmin
Evet bir tarafa yatık ama bu çekim anındada olmuş olabilir aletle girdiklerinde rahimi hareket ettiriyorlar belki o yüzdendir ama öyle olmasa bile bir tarafa yatık olması gebeliğe emgel değil diye biliyorumFotoğrafları attım altta da garip madde birikimi var anlamadım. Bu arada 2 kere verdiler 1. De geçmedi dediler ondan 2 sini de attım
Belki de evet olabilir rapor 10 gün sonra çıkar dediler araştırma hastanesinde yaptırdım bakalım doktor soyler artık ama bi de giriş de vajinanin kısmında kocaman beyazlık oluşmuş acaba o neden oldu kiEvet bir tarafa yatık ama bu çekim anındada olmuş olabilir aletle girdiklerinde rahimi hareket ettiriyorlar belki o yüzdendir ama öyle olmasa bile bir tarafa yatık olması gebeliğe emgel değil diye biliyorum
Umarım da engel değildir bakalım 1 bucuk yıldır olmadığı için hsg yapıldıEvet bir tarafa yatık ama bu çekim anındada olmuş olabilir aletle girdiklerinde rahimi hareket ettiriyorlar belki o yüzdendir ama öyle olmasa bile bir tarafa yatık olması gebeliğe emgel değil diye biliyorum
Bence o spekturum bir alet yerleştiriyırlar ya o olabilir bende hsgden sonra hemen hamile kaldım sizde değerlendirin meral etmeyinBelki de evet olabilir rapor 10 gün sonra çıkar dediler araştırma hastanesinde yaptırdım bakalım doktor soyler artık ama bi de giriş de vajinanin kısmında kocaman beyazlık oluşmuş acaba o neden oldu ki
Doğru evet o da olabilir bakalım inşallah bizimde öyle olur siz hemen o ay mı kaldınız hamileBence o spekturum bir alet yerleştiriyırlar ya o olabilir bende hsgden sonra hemen hamile kaldım sizde değerlendirin meral evet
Martta çekildi nisanda hamile kaldımDoğru evet o da olabilir bakalım inşallah bizimde öyle olur siz hemen o ay mı kaldınız hamile
Ay ne güzel hayırlı uğurlu olsun tebrik ederimMartta çekildi nisanda hamile kaldım
Merhaba görüntü çekilirken oluşan bir yanılgı olabilir ya da ters rahim olabilir. Hsg çektirmedim bilmiyorum açıkçası ama benim rahmim ters bebeğimi 7. Haftaya kadar vajinal görebildim bu yüzden. Herhangi bir problem de olmuyor içiniz rahat olsun. Sağlıkla kucaklayın inşallahKızlar hsg çektirdim henüz doktoruma sonucu gösteremedim ama görüntü de rahmim sol tarafta yatık şekilde duruyor daha önce bu konu da deneyimi olan var mı sorun oluyor mu yazabilir mi ?
Amin çok teşekkür ederimMerhaba görüntü çekilirken oluşan bir yanılgı olabilir ya da ters rahim olabilir. Hsg çektirmedim bilmiyorum açıkçası ama benim rahmim ters bebeğimi 7. Haftaya kadar vajinal görebildim bu yüzden. Herhangi bir problem de olmuyor içiniz rahat olsun. Sağlıkla kucaklayın inşallah![]()