• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Hsg den sonra üçüncü aşılamamı olucam,hsg çektirip sonra aşılamada hamile kalan varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melek7978

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5
0
36
İstanbul
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
Hsg den sonra üçüncü aşılamamı olucam ,benim gibi hsg çektirip sonra aşılamada hamile kalan varmı,5 yıllık evliyim artık üzüntüden başka birşey yapamaz oldum,bana yardımcı olun. --------------------------------------------------------------------------------
 
Son düzenleme:
arkadaşım hsg den hemen sonra hamile kaldı aşılamasız... eee siz bide aşılama yaptırıcaksınız inşallah şans daha yükselicekk:))) bebiş göbişinize gelicekk:)
 
İnşallah canım umarım hemen hamile kalırım bu aşılamada haftaya üçüncü aşılamam olacak artık olsun 5 yıldır bekliyorum,umarım bu forum uğurlu gelirde hemen hamile kalırım.
 
İnşallah canım umarım hemen hamile kalırım bu aşılamada haftaya üçüncü aşılamam olacak artık olsun 5 yıldır bekliyorum,umarım bu forum uğurlu gelirde hemen hamile kalırım.

İnşallah :))))


bende 5 yıldır bekliyorumm:(

Rabbim tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsinnn......
 
Back
X