- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Ben iki kere çekindim ikisi de anestezisizdi hiç ağrı olmuyor diyemem ama dayanılmayacak bi ağrı olmuyor zaten anlık sıvıyı sevdiğin de bi ağrı oluyorKızlar hsg çektircem yarın anestezi yapmıyorlarmış üniversite hastanesinde deneyimleri olanlar bilgilendirir misiniz çok ağrı oluyor mu süre ne kadar sürüyor
Çektiremedim henüz ama anestezili yaptıracağım galibaBen iki kere çekindim ikisi de anestezisizdi hiç ağrı olmuyor diyemem ama dayanılmayacak bi ağrı olmuyor zaten anlık sıvıyı sevdiğin de bi ağrı oluyor
Özel de çekineceksiniz ozamanÇektiremedim henüz ama anestezili yaptıracağım galiba
Evet tam karar veremedim ama nerde çekilceğimeÖzel de çekineceksiniz ozaman
Hayırlısı olsun inşallah hiç sorun çıkmazEvet tam karar veremedim ama nerde çekilceğime
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah hiç sorun çıkmaz
Ne kadar ücreti canım birde nerde tam olarakİstanbulda anestezisiz, ağrısız çektirmek isteyen varsa kesinlikle fulya açık emarı tavsiye ederim. Korkudan uyuyamayarak çekime gittim. Tüpümün teki kapalıymış açmak için baya uğraştığı halde hoca geçmiş olsun kalkabilirsin dediğinde nasıl yani bitti mi diye şaşırdım. Yorumları okuyarak gitmiştim zaten. Anestezili olmak istiyordum ama gidip denemek istedim. Benim kapalı olan tüpü açmaya çalışırken hafif bir kramp gibi girdi birde 3,4 sn kadar da adet sancısı gibi bir ağrım oldu.
Bize uzakmış canım ben karşıdayım pendikte keşke yakın olsaydı çektirirdimBen 6500 e çektirmiştim sanırım ocak ayıydı canım. Beşiktaşta kalıyor yeri. Benden sonra ağrı eşiği çok düşük bir arkadaşım gitti 1 bucuk ay sonraydı zam gelmemişti fiyat aynıydı kız bir kere anestezili çektiren birisi olarak böyle olduğunu bilseydim bende burda çektirirdim demişti. Bayan hoca istemiştim ama inatla orda bir bey var eli çok hafif kesinlikle ona yaptırın dediler cidden sıfır acı. İnşAllah sizinde kolaylıkla geçer. Bittiğinde de asla kanamam olmadı bazı insanların kanaması oluyormuş bende yoktu.
anladım canım inşAllah ağrısız acısız geçer ama kasma kendini çok etkili ağrı olayında. Hayırlı haberler alman duasıyla.Bize uzakmış canım ben karşıdayım pendikte keşke yakın olsaydı çektirirdim
Sağolasın canım inşallah güzel geçeranladım canım inşAllah ağrısız acısız geçer ama kasma kendini çok etkili ağrı olayında. Hayırlı haberler alman duasıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?