Hsg filmi anestezisiz çektirenler

Kızlar hsg çektircem yarın anestezi yapmıyorlarmış üniversite hastanesinde deneyimleri olanlar bilgilendirir misiniz çok ağrı oluyor mu süre ne kadar sürüyor
Ben iki kere çekindim ikisi de anestezisizdi hiç ağrı olmuyor diyemem ama dayanılmayacak bi ağrı olmuyor zaten anlık sıvıyı sevdiğin de bi ağrı oluyor

İstanbulda anestezisiz, ağrısız çektirmek isteyen varsa kesinlikle fulya açık emarı tavsiye ederim. Korkudan uyuyamayarak çekime gittim. Tüpümün teki kapalıymış açmak için baya uğraştığı halde hoca geçmiş olsun kalkabilirsin dediğinde nasıl yani bitti mi diye şaşırdım. Yorumları okuyarak gitmiştim zaten. Anestezili olmak istiyordum ama gidip denemek istedim. Benim kapalı olan tüpü açmaya çalışırken hafif bir kramp gibi girdi birde 3,4 sn kadar da adet sancısı gibi bir ağrım oldu.

Ne kadar ücreti canım birde nerde tam olarak

Ben 6500 e çektirmiştim sanırım ocak ayıydı canım. Beşiktaşta kalıyor yeri. Benden sonra ağrı eşiği çok düşük bir arkadaşım gitti 1 bucuk ay sonraydı zam gelmemişti fiyat aynıydı kız bir kere anestezili çektiren birisi olarak böyle olduğunu bilseydim bende burda çektirirdim demişti. Bayan hoca istemiştim ama inatla orda bir bey var eli çok hafif kesinlikle ona yaptırın dediler cidden sıfır acı. İnşAllah sizinde kolaylıkla geçer. Bittiğinde de asla kanamam olmadı bazı insanların kanaması oluyormuş bende yoktu.

Bize uzakmış canım ben karşıdayım pendikte keşke yakın olsaydı çektirirdim

Selamlar, 2 saat önce HSG çektirmiş biri olarak, belki araştırma yapanlar görür diye bu başlık altına yazmak istedim.
1 yıl kadar önce rahmimden myom alınması gerekliliği ile operasyona girdiğimde tüplerimde tıkanıklık olduğu farkedilip açılıyor. Bir süredir denemelerimiz sonucu gebelik oluşmayınca tüplere tekrar bakmak istedik. Acıbadem Altunizade hastanesinde çektirdim, 10bin liraya yakın bir ödemesi çıktı, bildiğim kadarıyla bazı özel sağlık sigortaları bunun belli bir kısmını karşılıyor.
Kesinlikle anestezi yaptırın diyenler olmuş, acı eşiğiniz çok çok düşükse olabilir ancak öyle değilse bence gerek yok. Rahim ağzınızı sterilize ettikten sonra işleme başlanıyor. Tam olarak adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ancak çok kısa süreli. Sonrasında bende, hani adet ağrısı geçince kasılmalardan yorulursunuz ya öyle bir ağrı yorgunluk ve hafif bir mide bulantısı oldu. Çok şükür sonuçlar güzel.
Burda yazılanları okuyunca doktora özellikle sordum, ilişkiye girebilir miyiz diye. Enfeksiyon riski için 3 gün girmeyin dedi ANCAK 1 ay boyunca korunarak ilişkiye girin radyasyon aldınız yumurtalıklarınız da öyle, hamile kalmamanız gerek bu dönem dedi.
Bunun dışında enfeksiyon riski için sanıyorum; monodoks diye bir ilaç verdi, 12 saatte 1 tok karına 3 gün kullanılacak. Eczacı ilacı kullandıktan sonra 1 saat kadar dik pozisyonda durmamı uzanmamamı söyledi özellikle.
Herhangi bir ağrı kanama vs yaşamadım. Doktor da çok tatlıydı, bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…