- 5 Kasım 2015
- 58
- 38
- 3
- 36
- Konu Sahibi hepbirumutvardir
-
Mesajı yazalı çok olmuş ama merak ettim ne durumdasin bende sizinle aynı durumdayimMerhaba,
1 yil bebegim olmayinca doktora gittim Rahim filmi çektirdim çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı eşimde de bendede sorun yok sorum şu rahim filminden sonra hamile kalma oranı yukseliyormuu merak ediyorum :)cektirenler yorum yazarsaniz sevinirim:)
3 gündür adetim gecikti dua edin inşallah bebisss vardır :)Mesajı yazalı çok olmuş ama merak ettim ne durumdasin bende sizinle aynı durumdayim
Ah canım inşallah hamilesindir3 gündür adetim gecikti dua edin inşallah bebisss vardır :)
İnşallah canımİnşallah çok korkuyorum adet olucam diye 31 aralık eşimin doğum günü eğer olursa ona müjdemi hediye olarak vericem inşallah
Merhaba Can'ım bende bugun Hsg çektirdim senin sonuç ne merak ettim hamıle misin :)İnşallah çok korkuyorum adet olucam diye 31 aralık eşimin doğum günü eğer olursa ona müjdemi hediye olarak vericem inşallah
Canim çok sevindim hayırlı olsun hsg ne zaman çektirdinHamileyimbenim iki Tüpte açık çıktı hsg çektirdigim ay hamile kaldım hsg de verilen sıvı tüplerdeki ufak tefek tikanikliklarida temizliyormus Allah im sanada en kisa zamanda nasip eder inşallah
Canim çok sevindim hayırlı olsun hsg ne zaman çektirdinHamileyimbenim iki Tüpte açık çıktı hsg çektirdigim ay hamile kaldım hsg de verilen sıvı tüplerdeki ufak tefek tikanikliklarida temizliyormus Allah im sanada en kisa zamanda nasip eder inşallah
Ayyy çok güzel bir haber bu maşallah.darısı başıma inşşşşHamileyimbenim iki Tüpte açık çıktı hsg çektirdigim ay hamile kaldım hsg de verilen sıvı tüplerdeki ufak tefek tikanikliklarida temizliyormus Allah im sanada en kisa zamanda nasip eder inşallah
arada senin sorunun neydi .benim fsh dalgalanıyor aradaHamileyimbenim iki Tüpte açık çıktı hsg çektirdigim ay hamile kaldım hsg de verilen sıvı tüplerdeki ufak tefek tikanikliklarida temizliyormus Allah im sanada en kisa zamanda nasip eder inşallah
Benim sorunum hiç olmadı çok şükür 8 ay denedik olmayınca meraktan hsg çektirdikBu
arada senin sorunun neydi .benim fsh dalgalanıyor arada
1 Aralıkta çektirdim canım 26 Kasım son reglmdiCanim çok sevindim hayırlı olsun hsg ne zaman çektirdin
1 Aralıkta çektirdim canım 26 Kasım son reglmdi
merhaba bende 15 aralıkta hsg çektirdim hiç adet olmadım 5 haftalık hamileyim ama mutluluğumu yaşayamıyorum dr hsg de radyasyondan yumurta etkilenmişsse kalp atışı olmaz dedi 18inde kalp atışı için gideceğiz çok korkuyorum senin dr korun demişmiydi bu ay için1 Aralıkta çektirdim canım 26 Kasım son reglmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?