- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
- Konu Sahibi hepbirumutvardir
-
Slm cnm bnde 15aralıkta cektim hala adet olmadım gecenlerde 3gün ara ara adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyimdşr ama umutlanmak istemiyorum senn belirtin neydimerhaba bende 15 aralıkta hsg çektirdim hiç adet olmadım 5 haftalık hamileyim ama mutluluğumu yaşayamıyorum dr hsg de radyasyondan yumurta etkilenmişsse kalp atışı olmaz dedi 18inde kalp atışı için gideceğiz çok korkuyorum senin dr korun demişmiydi bu ay için
Korkma cnm hiçbişe olmayacak inşaallah iyi dusun lutfen. Bende kasımda cekildim.drum korunmana gerek yok demişti.merhaba bende 15 aralıkta hsg çektirdim hiç adet olmadım 5 haftalık hamileyim ama mutluluğumu yaşayamıyorum dr hsg de radyasyondan yumurta etkilenmişsse kalp atışı olmaz dedi 18inde kalp atışı için gideceğiz çok korkuyorum senin dr korun demişmiydi bu ay için
Zehrenur pekiii sen hamile kldnmıKorkma cnm hiçbişe olmayacak inşaallah iyi dusun lutfen. Bende kasımda cekildim.drum korunmana gerek yok demişti.
Saglıkla kucagına alırsın inşallah
Yok canım malesef.esimde 7 ay once varikosel ameliyatı oldu. Degerler duzeleli 4 ay oldu ama hala tık yok.bekliyoruz.sabretmek cok zor gercekten Allah yardımcımız olsun.Zehrenur pekiii sen hamile kldnmı
Canim ben de ayin 21de cektirdim adet olmadım daha iki gün geçti ama iki üç gündür de adet olcak gibi sancim var test yapmak da istemiyorum inşallah olmuştur hepimizin hsg adet gecikmesi yapar mu ki yaSlm cnm bnde 15aralıkta cektim hala adet olmadım gecenlerde 3gün ara ara adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyimdşr ama umutlanmak istemiyorum senn belirtin neydi
Valla cnm aynı bnde senin durumundayım bilmiyorum kii herkes gecikme yapmaz diyoo bnm de gecikmiş vee gecenlerde adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyim inşallah sende k hamilesinCanim ben de ayin 21de cektirdim adet olmadım daha iki gün geçti ama iki üç gündür de adet olcak gibi sancim var test yapmak da istemiyorum inşallah olmuştur hepimizin hsg adet gecikmesi yapar mu ki ya
İnşallah canım yaValla cnm aynı bnde senin durumundayım bilmiyorum kii herkes gecikme yapmaz diyoo bnm de gecikmiş vee gecenlerde adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyim inşallah sende k hamilesin
Üzülme cok dua et YARIN test yapalım mıı sonucu buraya yazarızİnşallah canım ya
Yok canım ya ben yapmiyim hazır değil eğer yarında olmazsam cuma yaparım senin bat ne kadar geçtiÜzülme cok dua et YARIN test yapalım mıı sonucu buraya yazarız
Senin de gecikmiş baya test yaptın mi hiçPekiii canımm benim 6.7gün gecikti cnm
Yok cnm cesaret edemedim ama YARIN yapcam dünyanın sonu değil varsa var yoksa yokk hyrlısıSenin de gecikmiş baya test yaptın mi hiç
Anladım canım inşallah pozitif sonuç alırsınYok cnm cesaret edemedim ama YARIN yapcam dünyanın sonu değil varsa var yoksa yokk hyrlısı
canım bence test yap ya niye bekliyorsun ümitle beklemekten iyidir yoksada ama inşallah vardır dr çok korkuttu radyasyon yumurtaya zarar vermiştir diye 18ini bekliyorumSlm cnm bnde 15aralıkta cektim hala adet olmadım gecenlerde 3gün ara ara adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyimdşr ama umutlanmak istemiyorum senn belirtin neydi
inşallah birşey olmaz canım çok sağolKorkma cnm hiçbişe olmayacak inşaallah iyi dusun lutfen. Bende kasımda cekildim.drum korunmana gerek yok demişti.
Saglıkla kucagına alırsın inşallah
Bana doktor böyle bir yorum yapmadı ilişkiye hsg den iki gün sonra girebilirsin zaten ilk iki ay %60 oranında hamile kalırsın dedi ve ilk ay hamile kaldım şükür hersey yolunda kalp atışlarında problem yok sen gönlünü ferah tut Allah a şükür bak seninde olmuş bebisss :)merhaba bende 15 aralıkta hsg çektirdim hiç adet olmadım 5 haftalık hamileyim ama mutluluğumu yaşayamıyorum dr hsg de radyasyondan yumurta etkilenmişsse kalp atışı olmaz dedi 18inde kalp atışı için gideceğiz çok korkuyorum senin dr korun demişmiydi bu ay için
Sende cektirdigin ay mi hamile kaldinBana doktor böyle bir yorum yapmadı ilişkiye hsg den iki gün sonra girebilirsin zaten ilk iki ay %60 oranında hamile kalırsın dedi ve ilk ay hamile kaldım şükür hersey yolunda kalp atışlarında problem yok sen gönlünü ferah tut Allah a şükür bak seninde olmuş bebisss :)
Evet canimSende cektirdigin ay mi hamile kaldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?