HSG filmi çektirdik ten sonra hamile kalanlar

Slm cnm bnde 15aralıkta cektim hala adet olmadım gecenlerde 3gün ara ara adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyimdşr ama umutlanmak istemiyorum senn belirtin neydi

Korkma cnm hiçbişe olmayacak inşaallah iyi dusun lutfen. Bende kasımda cekildim.drum korunmana gerek yok demişti.
Saglıkla kucagına alırsın inşallah

Aminnn bnm esiminde sperm kalitesi düşük varikosel teşhisi konulduuu aşılama yptrcaktım ama doktor bekle dedi rahim filminden sonra hamile kalan cokk kişi var sende kalırsın dedi gerci adet gecikmiş ama cesaret edemedim test yapmaya hakkımızda hyrlısı olsun kb kafanı şişirdim

Slm cnm bnde 15aralıkta cektim hala adet olmadım gecenlerde 3gün ara ara adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyimdşr ama umutlanmak istemiyorum senn belirtin neydi
Canim ben de ayin 21de cektirdim adet olmadım daha iki gün geçti ama iki üç gündür de adet olcak gibi sancim var test yapmak da istemiyorum inşallah olmuştur hepimizin hsg adet gecikmesi yapar mu ki ya

Canim ben de ayin 21de cektirdim adet olmadım daha iki gün geçti ama iki üç gündür de adet olcak gibi sancim var test yapmak da istemiyorum inşallah olmuştur hepimizin hsg adet gecikmesi yapar mu ki ya
Valla cnm aynı bnde senin durumundayım bilmiyorum kii herkes gecikme yapmaz diyoo bnm de gecikmiş vee gecenlerde adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım inşallah hamileyim inşallah sende k hamilesin

Ayyyy inşşşlahhh cnm sende olmayanlarda sende test yptgnda sonucu yaz olurmu merak ediyorum

canım bence test yap ya niye bekliyorsun ümitle beklemekten iyidir yoksada ama inşallah vardır dr çok korkuttu radyasyon yumurtaya zarar vermiştir diye 18ini bekliyorum

Bana doktor böyle bir yorum yapmadı ilişkiye hsg den iki gün sonra girebilirsin zaten ilk iki ay %60 oranında hamile kalırsın dedi ve ilk ay hamile kaldım şükür hersey yolunda kalp atışlarında problem yok sen gönlünü ferah tut Allah a şükür bak seninde olmuş bebisss :)

Sende cektirdigin ay mi hamile kaldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…