- 3 Kasım 2021
- 421
- 277
- 18
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
-
Kuzu sen neden çekildin peki herhangi bir düşük yaşadın mı tüplerin açık mı çıktı peki sonucunda kimisi kapaliymis çok ağrım oldu dayanamadım falan diyor ya korkuyorum isin açığı dış gebelikten sonra yapışıklık falan olduysa diyeBen 5. Gün gitmiştim canım, çook korkarak gittim hem de ama inan anestezi almaya değmez. 5 dakikalık şiddetli bir regl ağrısı gibi sürdü geçti sonra benim kanamam bile olmadı. Sadece içeri verdikleri sıvı aktı dışarı sonrasında da akşama kadar hafif hafif karnım kasıklarım sızladı. Kendimi sıktığım için bile olabilir o ama yani.
Adetin 5-6. günü gittim ben. Anestezisiz çektirdim ama aşşşşşırı pişmanım. Çünkü dayanılmayacak bi ağrıydı benim için. Burada kişilerin duydukları acıdan çok doktorun yapılı önemli bence. Hiç acımadı diyenlerin ki eminim ki acımamıştır. Doktor kaynaklı. Ama benimki felaketti. Benim de 2 sene önce kimyasal gebelik oldu. 2 senedir biz de istiyoruz ama olmuyor. Sen ve ben şanslıyız. Çünkü olabildiğini biliyoruz. Sadece zamanı var. Onu bekliyor. Böyle düşünüp stres yapma lütfen. Yapmayalım yaniKızlar çok stresliyim artık bu ayda olmadı ovitrelle olmuştum sondu doktorum bu ayda olmazsa hsg dedi yarın adet günüm iğneyi 23 Ekim'de oldum testler hala negatif hsg için doktorum adetin 4 veya 5.günü gel dedi siz hangi gün gidip cektirdiniz ve anestezili mi önerirsiniz anestesisiz mi ? Nolur yardımcı olun bana tedirginim daha önceden dış gebeliğim var aylardır gebelik elde edemedik sanki hiç çocuğum olmuycak gibi
Regl oldum bugün mecbur cektircem artık doktorumu arayıp sormak istiyorum anestezi almak istiyorum diye en azından stres kaynaklı kendimi kasıp yanlış bir sonuç vermek istemem onuda okudum çünkü ne kadar doğru bilmiyorum sen ne zaman çektirmiştin canım hsg den sonra tedavi oluyormu yoksa dedikleri gibi 3 ay süre mı veriyor doktorlarAdetin 5-6. günü gittim ben. Anestezisiz çektirdim ama aşşşşşırı pişmanım. Çünkü dayanılmayacak bi ağrıydı benim için. Burada kişilerin duydukları acıdan çok doktorun yapılı önemli bence. Hiç acımadı diyenlerin ki eminim ki acımamıştır. Doktor kaynaklı. Ama benimki felaketti. Benim de 2 sene önce kimyasal gebelik oldu. 2 senedir biz de istiyoruz ama olmuyor. Sen ve ben şanslıyız. Çünkü olabildiğini biliyoruz. Sadece zamanı var. Onu bekliyor. Böyle düşünüp stres yapma lütfen. Yapmayalım yani
Yaa bunu daha öncede okudum bir kaç yerde salı günü gitcem doktoruma randevu aldım bakalım gider gitmez çeker heralde ertesi güne falan bırakmaz sanırım süre veriyor mu peki veya tedaviye devam ediliyormu hsg den sonraBen geçen hafta anestezili çektirdim çok rahat geçti lekelenme şeklinde azcik kanama olmuş uyandigimda, bir daha da çok çok az lekelenme oldu gün içerisinde. Bence en iyisi anestezili diğerininin stresine değmez.bjrde rahim kasları kasılıp açık tüpü de kapalı gibi gosterebiliyormus anestezisizde.
Sadece üç gün antibiyotik kullandım sonra korunma vermedi. Başka bir yan etki de yasamadim. En az 6 saat birşey yiyip icmemen lazım anestezili olacaksa eğer özel hastaneyse. ertesi gün aç karna gel yapalım diyebilir.Yaa bunu daha öncede okudum bir kaç yerde salı günü gitcem doktoruma randevu aldım bakalım gider gitmez çeker heralde ertesi güne falan bırakmaz sanırım süre veriyor mu peki veya tedaviye devam ediliyormu hsg den sonra
Ben 1.5 ay kadar önce çektirdim. Hsg den sonra prolaktin değerimin yüksek olduğunu fark ettik. Şu an onun için ilaç kullanıyorum. Bi de Türkiye’de çektirdim ben. Sonra yurt dışına geldim. O yüzden şu an bi tedavi görmüyorum zaten. Prolaktin ilacı dışındaRegl oldum bugün mecbur cektircem artık doktorumu arayıp sormak istiyorum anestezi almak istiyorum diye en azından stres kaynaklı kendimi kasıp yanlış bir sonuç vermek istemem onuda okudum çünkü ne kadar doğru bilmiyorum sen ne zaman çektirmiştin canım hsg den sonra tedavi oluyormu yoksa dedikleri gibi 3 ay süre mı veriyor doktorlar
Canım çok teşekkür ederim bunu söylediğin çok iyi oldu aç giderim bendeSadece üç gün antibiyotik kullandım sonra korunma vermedi. Başka bir yan etki de yasamadim. En az 6 saat birşey yiyip icmemen lazım anestezili olacaksa eğer özel hastaneyse. ertesi gün aç karna gel yapalım diyebilir.
Öncelikle umutsuz olmayın. Keşke ilk başta hsg çektirseydiniz belki çok minik bir problem orada var ondan olmuyor emekleriniz boşa gidiyor. Hiç tedirgin olmaya gerek yok 4-5 dk lık bir işlem. 2018 yılında çektirmiştim. Saniyelik olarak adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve geçiyor. Ben hiç korkmadım anestezi de almadım. Ama burada öyle yorumlar okuyorum ki iyi ki daha önce okumamışım boşuna anestezi alacaktım diyorum. Ama sizin acı eşliğinizde önemli. Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun . Pes etmeyin güzel düşünün güzel olsunKızlar çok stresliyim artık bu ayda olmadı ovitrelle olmuştum sondu doktorum bu ayda olmazsa hsg dedi yarın adet günüm iğneyi 23 Ekim'de oldum testler hala negatif hsg için doktorum adetin 4 veya 5.günü gel dedi siz hangi gün gidip cektirdiniz ve anestezili mi önerirsiniz anestesisiz mi ? Nolur yardımcı olun bana tedirginim daha önceden dış gebeliğim var aylardır gebelik elde edemedik sanki hiç çocuğum olmuycak gibi
Katılıyorum size benim de aşırı ağrılı oldu işlem sırasında bi kez daha ilaç verelim dediler ama ben dayanamadım bıraktılar ben hayatımda böyle bi ağrı ameliyat sonrası yaşadım sadece kesinlikle ağrı eşiği düşük olanlar anestezili yaptırsın ben tekrar özelde yaptıracağım İnşaAllahAdetin 5-6. günü gittim ben. Anestezisiz çektirdim ama aşşşşşırı pişmanım. Çünkü dayanılmayacak bi ağrıydı benim için. Burada kişilerin duydukları acıdan çok doktorun yapılı önemli bence. Hiç acımadı diyenlerin ki eminim ki acımamıştır. Doktor kaynaklı. Ama benimki felaketti. Benim de 2 sene önce kimyasal gebelik oldu. 2 senedir biz de istiyoruz ama olmuyor. Sen ve ben şanslıyız. Çünkü olabildiğini biliyoruz. Sadece zamanı var. Onu bekliyor. Böyle düşünüp stres yapma lütfen. Yapmayalım yani
Özel veya devletle alakası yok. Ben de özelde yaptırdım. Hem de bana fiyatına ilk başta 3500 dediler. Ona rağmen çok çok ağrılıydıKatılıyorum size benim de aşırı ağrılı oldu işlem sırasında bi kez daha ilaç verelim dediler ama ben dayanamadım bıraktılar ben hayatımda böyle bi ağrı ameliyat sonrası yaşadım sadece kesinlikle ağrı eşiği düşük olanlar anestezili yaptırsın ben tekrar özelde yaptıracağım İnşaAllah
Alakası var canım devlette derken devlet hastanesinde anestezi yok yapmıyorlarÖzel veya devletle alakası yok. Ben de özelde yaptırdım. Hem de bana fiyatına ilk başta 3500 dediler. Ona rağmen çok çok ağrılıydı
Temiz çıktı sonuçlarım şükür anestezili tercih ettim kuzu dediğin gibi okuduklarim gözümü korkuttu 2 ay kendiniz deneyin dedi doktorum bakalım nasip artıkÖncelikle umutsuz olmayın. Keşke ilk başta hsg çektirseydiniz belki çok minik bir problem orada var ondan olmuyor emekleriniz boşa gidiyor. Hiç tedirgin olmaya gerek yok 4-5 dk lık bir işlem. 2018 yılında çektirmiştim. Saniyelik olarak adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ve geçiyor. Ben hiç korkmadım anestezi de almadım. Ama burada öyle yorumlar okuyorum ki iyi ki daha önce okumamışım boşuna anestezi alacaktım diyorum. Ama sizin acı eşliğinizde önemli. Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun . Pes etmeyin güzel düşünün güzel olsun
Ben özelde 1100 e çekildim hemde anestezili hastaneye ve şehre göre değişiyordur tabi işlemden sonra yarım saat beni bir odada dinlendirdiler baş dönmesi vs olup düşüp bı sıkıntı olmasın diyeÖzel veya devletle alakası yok. Ben de özelde yaptırdım. Hem de bana fiyatına ilk başta 3500 dediler. Ona rağmen çok çok ağrılıydı
Öncesinde bir tedavi gördünüz mü peki gebesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen 2014 yılında yaptirdim. Dr anestezi teklif etti ama ben islem sonrasında arkadaşlarla buluşacağım diye istemedim. Maksimum 5 dk filan sürüyor regl ağrısı gibi bir şey asla dayanilmayacak gibi değil. Hsg den 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.
Amin inşallah. Hayir görmedim.rahmimde sekil bozukluğu çıktı kalp şeklinde basıktı. esimde sperm azlığı vardı o ilaç kullanıyordu. Simdi kızım 7 yaşında hatta ikinciye hamileyim ikisi de tedavisiz. Gerçekten inanın ve dua edin.Öncesinde bir tedavi gördünüz mü peki gebesiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ne güzel rabbim size bağışlasınAmin inşallah. Hayir görmedim.rahmimde sekil bozukluğu çıktı kalp şeklinde basıktı. esimde sperm azlığı vardı o ilaç kullanıyordu. Simdi kızım 7 yaşında hatta ikinciye hamileyim ikisi de tedavisiz. Gerçekten inanın ve dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?