- 23 Ağustos 2021
- 164
- 31
- 18
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
-
Sonucunuz nasil ciktiBen yarın anestesili çekilicem nasıl oluyo bilgi veririmisin daha önce anestezisiz çekildim berbat bi ağrı bayılma noktasına geldim kimseyi korkutmak istemem kişiden kişiye değişiyo sanırım acımadı diyenlere şaşkınım üstelik hiç bi sonuç çıkmadı röntgende gözükmedi kendimi çok kastım yarın yenilencek hem çok korkuyorum hem ucunde bebişi düşününce cesrateleniyorum nasıl geçti anestezili kızlar
Bende özelde yaptırdın geçen hafta 1500 TL verdim adet ağrısı gibi hafif bir ağrı o kadarÖzel veya devletle alakası yok. Ben de özelde yaptırdım. Hem de bana fiyatına ilk başta 3500 dediler. Ona rağmen çok çok ağrılıydı
Merhaba hangi sehirBen özelde 1100 e çekildim hemde anestezili hastaneye ve şehre göre değişiyordur tabi işlemden sonra yarım saat beni bir odada dinlendirdiler baş dönmesi vs olup düşüp bı sıkıntı olmasın diye
Canım benim ümitsizliğe kapılma sakın Rabbim hiç ummadığımız anda yüzümüzü güldürecek inşaallah eğer aşı eşiğin düşükse anestezili çektir canımKızlar çok stresliyim artık bu ayda olmadı ovitrelle olmuştum sondu doktorum bu ayda olmazsa hsg dedi yarın adet günüm iğneyi 23 Ekim'de oldum testler hala negatif hsg için doktorum adetin 4 veya 5.günü gel dedi siz hangi gün gidip cektirdiniz ve anestezili mi önerirsiniz anestesisiz mi ? Nolur yardımcı olun bana tedirginim daha önceden dış gebeliğim var aylardır gebelik elde edemedik sanki hiç çocuğum olmuycak gibi
Cektirdiniz mi acaba? Ben gitmeden önce sigara içip girmiştim şak diye de ayıldım yaniKızlar bende yarın anestezili çektiricem ama ben çok korkuyorum sigara kullanıyorum anestezi doktoru 2 gün içme dedi ama dayanamadım içtim off bugün de bi arkadaşım sigara içiyosun yarın narkoz alıcan uyanamazsın falan dedi iyice korkuttu beni. Sigara kullanıp anestezili çektiren oldu mu? Bilgisi olan yazabilir mi lütfen?
Ay çektirdim ya boş yere korkmuşum. O stresi kendime yaşattım hiç gerek yokmuş. Ayılmam biraz uzun sürmüş ama sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım çok şükürCektirdiniz mi acaba? Ben gitmeden önce sigara içip girmiştim şak diye de ayıldım yani
İyi bari canım ben anesteziye alışkınım artık ben direk uyanmıştım ilk kez aldın sanırım hiç korkulacak bisey değil. O kadar ameliyata girdim hiç bana içme dememişlerdi sonucun güzel çıkmıştır inşallahAy çektirdim ya boş yere korkmuşum. O stresi kendime yaşattım hiç gerek yokmuş. Ayılmam biraz uzun sürmüş ama sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür
Evet canım ilk defa anestezi aldım ama korkulacak bişey yokmuş cidden. Sonuçlarım çok güzel çıktı şükürler olsun. Tüplerde tıkanıklık yapışıklık hiçbir şey yokmuş rahim şekli falan da çok iyiymiş perde de yok dedi doktorum. Bakalım hayırlısı 2 yıldır bekliyoruz. Kaç tane doktora gittiysem 2 3 aylık tedaviden sonra hsg istedi korkudan çektiremiyordum. Hsg isteyen doktoru bırakıp başka doktora gidiyordumİyi bari canım ben anesteziye alışkınım artık ben direk uyanmıştım ilk kez aldın sanırım hiç korkulacak bisey değil. O kadar ameliyata girdim hiç bana içme dememişlerdi sonucun güzel çıkmıştır inşallah
Tabi icmesek daha iyi de
İnşallah canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün cok sevindim senin adınaEvet canım ilk defa anestezi aldım ama korkulacak bişey yokmuş cidden. Sonuçlarım çok güzel çıktı şükürler olsun. Tüplerde tıkanıklık yapışıklık hiçbir şey yokmuş rahim şekli falan da çok iyiymiş perde de yok dedi doktorum. Bakalım hayırlısı 2 yıldır bekliyoruz. Kaç tane doktora gittiysem 2 3 aylık tedaviden sonra hsg istedi korkudan çektiremiyordum. Hsg isteyen doktoru bırakıp başka doktora gidiyordumbaktım kaçış yok bide geçen ay klomen küçük bi kist yapmış o biraz korkuttu beni ilk defa kist girdi işin içine dedim o da büyüdüyse falan hsg çektirirken düşer en azından iyi ki çektirmişim diyorum şimdi. Hsg sonrası gebelik şansı ciddi oranda artıyormuş. Doktorum bu ay tedaviye ara verelim dedi gebelik ihtimalin yüksek ama olmazsa da adetin 2. Günü gel dedi. Bugün de yumurtlama günümdü değerlendirdim bakalım inşallah gelir mucizem.
Merhaba canım Konya medova Hastanesinde cekildim benMerhaba hangi sehir
Eşinizin sperm sayısı ne kadardi acaba benim eşimde az çıktı. 15 milyon olması gerekirken 5 milyon çıktı.Amin inşallah. Hayir görmedim.rahmimde sekil bozukluğu çıktı kalp şeklinde basıktı. esimde sperm azlığı vardı o ilaç kullanıyordu. Simdi kızım 7 yaşında hatta ikinciye hamileyim ikisi de tedavisiz. Gerçekten inanın ve dua edin.
2-3 milyon kadardi. İleri hizli cok azdı. İkinci çocuğum simdi 2 aylik oldu.Eşinizin sperm sayısı ne kadardi acaba benim eşimde az çıktı. 15 milyon olması gerekirken 5 milyon çıktı.
Allah bağışlasın. Eşinizin kullandığı ilacın ismini hatırlıyor musunuz2-3 milyon kadardi. İleri hizli cok azdı. İkinci çocuğum simdi 2 aylik oldu.
Proxeed plus canim. Cok sagol.Allah bağışlasın. Eşinizin kullandığı ilacın ismini hatırlıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?