Gebeliğe Hazırlık Hsg lütfen bakın😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonucunuz nasil cikti

Dayanılmayacak agrı yok insanları korkutmayın bende buraları okudup korkarak gittim hiç agrı yok diyemem adet agrısından farkı yok oda işlem bitince bitiyor agrıda bence buraları okuyarak kendinzi korkutarak gitmeyin o korkuyuda stesi de çok iyi biliyorm sonucunda boşunaymış diyeceksinz

Çok şükür tüplerim açık çıktı amacım kimseyi korkutmak değil devlet hasatanesi aletler eskidir doktor acemidir değişkenlik gösteriyo sanırım acımıyo diyenlere şaşkınım bende burda okuyup cesaretle gittim o kadarda acımıyomuş diyerek gittim ama çektiğim acının tarifi yok bunuda abartcak değilim ya ben Ben gibi anesteziden korkanlar İçin yazmak istedim

Kızlar bende yarın anestezili çektiricem ama ben çok korkuyorum sigara kullanıyorum anestezi doktoru 2 gün içme dedi ama dayanamadım içtim off bugün de bi arkadaşım sigara içiyosun yarın narkoz alıcan uyanamazsın falan dedi iyice korkuttu beni. Sigara kullanıp anestezili çektiren oldu mu? Bilgisi olan yazabilir mi lütfen?

Canım benim ümitsizliğe kapılma sakın Rabbim hiç ummadığımız anda yüzümüzü güldürecek inşaallah eğer aşı eşiğin düşükse anestezili çektir canım

Cektirdiniz mi acaba? Ben gitmeden önce sigara içip girmiştim şak diye de ayıldım yani

Ben ilkini anestezili yaptirdim iyikide oyle yaptirmisim, her iki tupum kapali cikti. Sonra 5gun doktor rontgen cihazi olmadan ayni islemi yapti hicbir agri kesici olmadan. Cok kotuydu. Sanirim kapali olunca cok fazla agri oluyormus, bide makas gibi bisehle rahmin agzini aciyolarya o inanilmaz bisey. İkinci kez hsg yaptirincada nasil olsa aciyi biliyorum diye anestezi istemedim, tupun biri acilinca agri hafifledi biraz

Ay çektirdim ya boş yere korkmuşum. O stresi kendime yaşattım hiç gerek yokmuş. Ayılmam biraz uzun sürmüş ama sonrasında hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür
İyi bari canım ben anesteziye alışkınım artık ben direk uyanmıştım ilk kez aldın sanırım hiç korkulacak bisey değil. O kadar ameliyata girdim hiç bana içme dememişlerdi sonucun güzel çıkmıştır inşallah
Tabi icmesek daha iyi de

Evet canım ilk defa anestezi aldım ama korkulacak bişey yokmuş cidden. Sonuçlarım çok güzel çıktı şükürler olsun. Tüplerde tıkanıklık yapışıklık hiçbir şey yokmuş rahim şekli falan da çok iyiymiş perde de yok dedi doktorum. Bakalım hayırlısı 2 yıldır bekliyoruz. Kaç tane doktora gittiysem 2 3 aylık tedaviden sonra hsg istedi korkudan çektiremiyordum. Hsg isteyen doktoru bırakıp başka doktora gidiyordum baktım kaçış yok bide geçen ay klomen küçük bi kist yapmış o biraz korkuttu beni ilk defa kist girdi işin içine dedim o da büyüdüyse falan hsg çektirirken düşer en azından iyi ki çektirmişim diyorum şimdi. Hsg sonrası gebelik şansı ciddi oranda artıyormuş. Doktorum bu ay tedaviye ara verelim dedi gebelik ihtimalin yüksek ama olmazsa da adetin 2. Günü gel dedi. Bugün de yumurtlama günümdü değerlendirdim bakalım inşallah gelir mucizem.

İnşallah canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün cok sevindim senin adına

Eşinizin sperm sayısı ne kadardi acaba benim eşimde az çıktı. 15 milyon olması gerekirken 5 milyon çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…