- 7 Mayıs 2021
- 345
- 586
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mucizesinibekliyor
-
Amin cok sagol. Cok kafana takma düşünme olmadı olmayacak diye asla düşünme.Ne güzel rabbim size bağışlasınben üç kez klomen tedavisi gördüm ilkinde çatlama iğnesi olmadım gebelik oluştu ama.dis gebelikle sonlandı sonrasında süre verdi bitti tekrar kendimiz denedik o sürede de bitince yine gittik bir klomen çatlama iğnesi yine olmadı sonraki ay tekrar yine olmadı şimdide rahim filmi cekildim ve bekliyorum eşimin test sonuçlarıda iyi nasip artık
Her ay çok düşünürdüm gerçekten bir buçuk sene oldu hala.olmadi ama enteresan bir şekilde bu ay acayip bı rahatlık var bende nedenini çözemedigimAmin cok sagol. Cok kafana takma düşünme olmadı olmayacak diye asla düşünme.
Ha ben özelde kendi isteğimle anestezisiz yaptırdım zaten. O yüzden demiştim. Devlette anestezili yapılmadığını bilmiyordumAlakası var canım devlette derken devlet hastanesinde anestezi yok yapmıyorlar
özelde anestezili çektiriyorsun daha fazla para verip .. o bakımdan devlette yaptırdım ağrılı oldu dedim anestezi olmadığı için ilk kez yaptırdım bu kadar ağrılı olduğunu bilmiyordum
Ben de 1500 e çektirdim. Önce 3500 dediler. Sonra benim bi fiyat söylemeni beklediler şaka gibi. Ben kendi isteğimle anestezi almadımBen özelde 1100 e çekildim hemde anestezili hastaneye ve şehre göre değişiyordur tabi işlemden sonra yarım saat beni bir odada dinlendirdiler baş dönmesi vs olup düşüp bı sıkıntı olmasın diye
Evet Ankara şehir hastanesinde yaptırdım bende ilk kez yaptırdım randevuyu alınca sordum anestezi yok bizde anestezisiz yapılıyor dedi bi ay kadar beklemiştim vazgeçmek istemedim ama o acı o ağrı çok zordu o yüzden tekrar yaptırmak istiyorum özelde anesteziliHa ben özelde kendi isteğimle anestezisiz yaptırdım zaten. O yüzden demiştim. Devlette anestezili yapılmadığını bilmiyordum
Anesteziliyse evet. Çünkü ben de özele gittim de işte. Doktorla alakalı yani. Devlette hiç acı çekmeden yaptıran da olmuştur belki de. Sizin tüplerde tıkanıklık var mıydı? Bakılamadı mı hiç ?Evet Ankara şehir hastanesinde yaptırdım bende ilk kez yaptırdım randevuyu alınca sordum anestezi yok bizde anestezisiz yapılıyor dedi bi ay kadar beklemiştim vazgeçmek istemedim ama o acı o ağrı çok zordu o yüzden tekrar yaptırmak istiyorum özelde anestezili
Evet özelde anestezili yaptırmak istiyorum tekrarAnesteziliyse evet. Çünkü ben de özele gittim de işte. Doktorla alakalı yani. Devlette hiç acı çekmeden yaptıran da olmuştur belki de. Sizin tüplerde tıkanıklık var mıydı? Bakılamadı mı hiç ?
Anestezi şart bence o zaman. Bilmiyorum ya. Ağrısız hsg düşünemiyorum ben şu an. O yüzden. Rabbim kolaylık versinEvet özelde anestezili yaptırmak istiyorum tekrar
Bence bu durum ağrı eşiği ile ilgili evet ama doktor da önemli bence .. sol tüpüm kapalı maalesef daha önce bakılmamıştı klomen çatlatma iğnesi ile tedavi gördükten sonra en son rahim filmi kaldı ona geçtik ama dediğim gibi sol kapalıymış
Amin İnşaAllah anestezi en azından o an acı çekmiyorsun özele gittim doktor anestezi ile tekrar hsg öneririm dediAnestezi şart bence o zaman. Bilmiyorum ya. Ağrısız hsg düşünemiyorum ben şu an. O yüzden. Rabbim kolaylık versin
Cok mu.kotu agrisiEvet Ankara şehir hastanesinde yaptırdım bende ilk kez yaptırdım randevuyu alınca sordum anestezi yok bizde anestezisiz yapılıyor dedi bi ay kadar beklemiştim vazgeçmek istemedim ama o acı o ağrı çok zordu o yüzden tekrar yaptırmak istiyorum özelde anestezili
Öyle yapın. Bu sefer sorum çözülür inşallahAmin İnşaAllah anestezi en azından o an acı çekmiyorsun özele gittim doktor anestezi ile tekrar hsg öneririm dedi
Valla hiç ağrı çekmeyen de var bizim gibi deli gibi ağrıyan da. Ben kesinlikle doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tabi anestezisizlerde. Anestezide hiç ağrı yok. Belki işlemden sonra adet sancısı gibi bi sancı olur. Benim o gün öyle bi sancım oldu. Geçti sonraCok mu.kotu agrisi
Kimseyi korkutmak istemiyorum ama ağrı eşiği çok etkili ben acıya dayanıksız biri olarak çok kötüydüCok mu.kotu agrisi
İnşaAllah teşekkür ederim hepimizi müjdelesin RabbimÖyle yapın. Bu sefer sorum çözülür inşallah
Nasil oluyor hic yapmadim eger isterlerse cok korkarimKimseyi korkutmak istemiyorum ama ağrı eşiği çok etkili ben acıya dayanıksız biri olarak çok kötüydü
1 yıl içinde 2 defa anestezisiz çektirdim kısa süren bi şeyy zaten canım acı olsa da aman aman dayanılmayacak bir acı değil.Kızlar çok stresliyim artık bu ayda olmadı ovitrelle olmuştum sondu doktorum bu ayda olmazsa hsg dedi yarın adet günüm iğneyi 23 Ekim'de oldum testler hala negatif hsg için doktorum adetin 4 veya 5.günü gel dedi siz hangi gün gidip cektirdiniz ve anestezili mi önerirsiniz anestesisiz mi ? Nolur yardımcı olun bana tedirginim daha önceden dış gebeliğim var aylardır gebelik elde edemedik sanki hiç çocuğum olmuycak gibi
Anestezili olmanızı öneririmNasil oluyor hic yapmadim eger isterlerse cok korkarim
Sağol canım yorumun için iki hafta olcak anestezili çekildim1 yıl içinde 2 defa anestezisiz çektirdim kısa süren bi şeyy zaten canım acı olsa da aman aman dayanılmayacak bir acı değil.
Hadi hayırlısı canımmm inş hamile kalırsın hemencecik hayırlısıylaSağol canım yorumun için iki hafta olcak anestezili çekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?