Gebeliğe Hazırlık Hsg lütfen bakın😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cok sagol. Cok kafana takma düşünme olmadı olmayacak diye asla düşünme.

Ha ben özelde kendi isteğimle anestezisiz yaptırdım zaten. O yüzden demiştim. Devlette anestezili yapılmadığını bilmiyordum

Ben özelde 1100 e çekildim hemde anestezili hastaneye ve şehre göre değişiyordur tabi işlemden sonra yarım saat beni bir odada dinlendirdiler baş dönmesi vs olup düşüp bı sıkıntı olmasın diye
Ben de 1500 e çektirdim. Önce 3500 dediler. Sonra benim bi fiyat söylemeni beklediler şaka gibi. Ben kendi isteğimle anestezi almadım

Ha ben özelde kendi isteğimle anestezisiz yaptırdım zaten. O yüzden demiştim. Devlette anestezili yapılmadığını bilmiyordum
Evet Ankara şehir hastanesinde yaptırdım bende ilk kez yaptırdım randevuyu alınca sordum anestezi yok bizde anestezisiz yapılıyor dedi bi ay kadar beklemiştim vazgeçmek istemedim ama o acı o ağrı çok zordu o yüzden tekrar yaptırmak istiyorum özelde anestezili

Anesteziliyse evet. Çünkü ben de özele gittim de işte. Doktorla alakalı yani. Devlette hiç acı çekmeden yaptıran da olmuştur belki de. Sizin tüplerde tıkanıklık var mıydı? Bakılamadı mı hiç ?

Evet özelde anestezili yaptırmak istiyorum tekrar
Bence bu durum ağrı eşiği ile ilgili evet ama doktor da önemli bence .. sol tüpüm kapalı maalesef daha önce bakılmamıştı klomen çatlatma iğnesi ile tedavi gördükten sonra en son rahim filmi kaldı ona geçtik ama dediğim gibi sol kapalıymış

Anestezi şart bence o zaman. Bilmiyorum ya. Ağrısız hsg düşünemiyorum ben şu an. O yüzden. Rabbim kolaylık versin

Cok mu.kotu agrisi

Cok mu.kotu agrisi
Valla hiç ağrı çekmeyen de var bizim gibi deli gibi ağrıyan da. Ben kesinlikle doktor kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Tabi anestezisizlerde. Anestezide hiç ağrı yok. Belki işlemden sonra adet sancısı gibi bi sancı olur. Benim o gün öyle bi sancım oldu. Geçti sonra

1 yıl içinde 2 defa anestezisiz çektirdim kısa süren bi şeyy zaten canım acı olsa da aman aman dayanılmayacak bir acı değil.

Ben yarın anestesili çekilicem nasıl oluyo bilgi veririmisin daha önce anestezisiz çekildim berbat bi ağrı bayılma noktasına geldim kimseyi korkutmak istemem kişiden kişiye değişiyo sanırım acımadı diyenlere şaşkınım üstelik hiç bi sonuç çıkmadı röntgende gözükmedi kendimi çok kastım yarın yenilencek hem çok korkuyorum hem ucunde bebişi düşününce cesrateleniyorum nasıl geçti anestezili kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…