Hsg ( rahim filmi)cektiren arkadaslar bakar mısınız nolur???

Benim çektirdiğim merkezde hiçbir şey istemediler benden zaten sabah erken randevu alıp aç karnına gitmiştim hiçbir ilaç vermediler yani ameliyat önlüğü tarzı bir giysi giydirdiler ve o işlemi uygularken rahim yoluyla ilaç vermişlerdi.

Banada 1 gun once gel Beta hcg ver ertesi gün gel hsg cekil dedi ac tok demedi zaten anestesiz cektirecegim devlet te ama cook korkuyorum kimi hicc hissetmiyir kimi dayanamadım diyor kafam allak bullak

merhaba hanımlar bana da çektirmemi söyledi doktor ama çok kararsızım benim bir tane var 6 yaşında ikincisi 1 buçuk yıldır olmuyor sonradan sorun çıkar mıymış tüplerde anlayamıyorum napacağımı şaşırdım

Benimde 6 yaşında kızım var ondan sonra 2 gebelik yaşadım ama sonu gelmedi bana neden düşüyor diye hsg cekilecek hic istemiyorum ama mecburum

Merhaba melegim_06 , ben cuma günü kontrol için gittim..1.5 yıldır istememize rağmen sonuç alamıyoruz.Dr hormonlara baktı, sıkıntı yok gelmişken hsg filmi çekelim dedi hastalığım biteli 2 olmustu.Gayet uygun gün çekmek için dedi.Bana anesteziyi mi anestezisiz mi diye sordu.Acı eşliğinize bağlı olarak değişir acı durumu dedi.En fazla 2-3 dk sürüyor dikince bende boşa narkoz almalıyım diyerek anestezisiz yaptırdım.Evet canım acıdı ama en fazla 2 dk sürdü.Sonrasında hemen ayağa kalktım ama yarım saat şiddetli Regl ağrısı çektim.İşlem öncesi ağrı kesici iğne yapmışlardı.O etki edince geçti.Ertesi günün sonuna kadar hafif bi başkı hissettim.Hsg temiz çıktı.Yine yaptıracak olsam anestezi almazdım.Umarım bi faydası olur cnm.

Cok teşekkür ederim canim sagolasin benim korkum ilac verildigi anki agri nasil onu bilmiyorum aci esigim malesef yüksek disi bile uyusturdugunda 1 igneyle kolay kolay uyusmuyor anestesiz olacak ama adetlerim sancili agrili gecmez bazen anlamam bile adet olduğumu kagitta aprol fort icin diyirdu ama etkisi var mi acaba birde cok ewhamliyim cok korkuyorum hayirlisiyla olup bitseydi.Benim gebelik oluşuyor ama sonlaniyor o yuzden bakılacak etraftan esden dosttan zor olduğunu duydum iyice tirstim

Cektirme bence tuplere bakmak icin hsg cekiliyor iki kere tutmus senin tupleerin acik demek ki o aciya degmez
Bende oyle biliyorum canim ama hsg sart dusuklerin altinda birsey yatıyor olabilir dedi kurtajdan parca kalmistir belki diyo ama sacma geldi parca kaldiysa nasil tekrar gebe kaldim kafam allak bullak

Hsg den 1 gün once beta hcg vereceğim korunuyoruz doktor 2 ay korun dedi kimyasal ama yine de korun dedi ama doktorlari anlamiyorum nasil böyle birseyi soylemezler ne kadar ihmalkarlik siz demeseniz hic bilmeyecektim

İşte özel hastanede olunca biraz daha rastlıyorsunuz oradaki ilgi alaka daha da farkli en azindan tatlı dille anlatıyorlar devlette koyun gibi olan gidiyor olan gidiyor orda senin nazınla kimse uğraşmıyor moralim cok bozul ama devlette cektirmek zorundayım senin cok acidi mi canim iceri verdikleri ilaci cok merak ediyorum yakıyor mu yani bu adet sancisi gibi denilen o sıvıyı verdikten sonra mi oluyor

Bence insanlar bosuna abartiyorlar yok o agriya herkes dayanamazmis da yok agridan bayilanlar oluyormus da igneden korkup bayilan da oluyor ben de korkudan gidip sisli echomarda anestezisiz acisiz cektirdim cok memnun kaldim ama 500 tl para verdim. simdiki aklim olsa gider devlette bedavaya cektirirdim oncesinden al agri kesiciyi. saatlerce adet sancisi ceken bir insanim bos gebelikten dolayi kurtaj olmadan once de dusuk yaptirmak icin ilac verdiler yarim saat o siddetli agriyi cektim. 3 dakika nedir ki? hicbir sey degil bence. kasma kendini alet girerken. denilen ilaclari kullan. dogum yaparken saatlerce sanci cekiliyor 3 dakika hicbir sey degil bence. ama benim param var diyorsan sisli echomari oneririm. agrisiz acisiz ve anestezisiz.

Cok teşekkür ederim canim sagolasin Ben Ankaradayim ben Gata da cektirecegim canım kendi doktorum girecek ama genelde herkes dayanamazsin anestezili cektir diyor kendi doktorum anestezi gereksiz diyor ben spekülatör mu diyolar o rahim acici seye onu taktiklarinda bile sizim sizim oluyor ki kaldiki verecekleri ilac bilmiyorum ama insallah ben abartiyorumdur birde canım adetten kac gun sonra yaptirdin hsg yi benim 16 gun oynuyor kafam ondanda karisik

Bu arada saat 14.30 da hsg bana saat 13.00 de aprol fort alin diye yazılı kağıt verdiler etki eder mi hic bilmiyorum

Benimde adetim kısa sürmüştü doktor u aradım yanlış hatırlamıyorsam ertesi güne çağırdı diye hatırlıyorum

Hamile olmadığınızdan emin olmak için aferin hemen bitiminde hsg istiyor dr lar.yoksa istediğin Zaman çekebilirsin diye biliyorum ben

Hamile olmadığınızdan emin olmak için aferin hemen bitiminde hsg istiyor dr lar.yoksa istediğin Zaman çekebilirsin diye biliyorum ben
Asil duymak istedigim cevap teşekkür ederim canim ben zaten korunuyorum benim merak ettigim hsg icin iliskiye girilmemesi eger oyleyse ona göre davranayim ama bebek icinse zaten korunuyorum

Çektirdim canım cokta abartildigi kadar zor degildi sol tupum tıkalı çıktığı icin biraz o taraf ağrılı geçti o kadar teşekkür ederim canim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…