- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi melegim_06
-
benimde aynı durum canım napacağımı inan bende bilmiyorumBenimde 6 yaşında kızım var ondan sonra 2 gebelik yaşadım ama sonu gelmedi bana neden düşüyor diye hsg cekilecek hic istemiyorum ama mecburum
Cok teşekkür ederim canim sagolasin benim korkum ilac verildigi anki agri nasil onu bilmiyorum aci esigim malesef yüksek disi bile uyusturdugunda 1 igneyle kolay kolay uyusmuyor anestesiz olacak ama adetlerim sancili agrili gecmez bazen anlamam bile adet olduğumu kagitta aprol fort icin diyirdu ama etkisi var mi acaba birde cok ewhamliyim cok korkuyorMerhabamelegim_06 , ben cuma günü kontrol için gittim..1.5 yıldır istememize rağmen sonuç alamıyoruz.Dr hormonlara baktı, sıkıntı yok gelmişken hsg filmi çekelim dedi hastalığım biteli 2 olmustu.Gayet uygun gün çekmek için dedi.Bana anesteziyi mi anestezisiz mi diye sordu.Acı eşliğinize bağlı olarak değişir acı durumu dedi.En fazla 2-3 dk sürüyor dikince bende boşa narkoz almalıyım diyerek anestezisiz yaptırdım.Evet canım acıdı ama en fazla 2 dk sürdü.Sonrasında hemen ayağa kalktım ama yarım saat şiddetli Regl ağrısı çektim.İşlem öncesi ağrı kesici iğne yapmışlardı.O etki edince geçti.Ertesi günün sonuna kadar hafif bi başkı hissettim.Hsg temiz çıktı.Yine yaptıracak olsam anestezi almazdım.Umarım bi faydası olur cnm.
Bende oyle biliyorum canim ama hsg sart dusuklerin altinda birsey yatıyor olabilir dedi kurtajdan parca kalmistir belki diyo ama sacma geldi parca kaldiysa nasil tekrar gebe kaldim kafam allak bullakCektirme bence tuplere bakmak icin hsg cekiliyor iki kere tutmus senin tupleerin acik demek ki o aciya degmez
Hsg den 1 gün once beta hcg vereceğim korunuyoruz doktor 2 ay korun dedi kimyasal ama yine de korun dedi ama doktorlari anlamiyorum nasil böyle birseyi soylemezler ne kadar ihmalkarlik siz demeseniz hic bilmeyecektimFilm için yasak diye biliyorum filmi çektirene kadar hamile kalma ihtimalinin ortadan kalkması için sanırım. Sonuçta adetten sonra ilişkiye girilirse hamile kalabilirsin ve film çekilirken rahime müdehale ediliyor ve düşük sebebi olur bundandır.
Benimde adetim kısa sürmüştü doktor u aradım yanlış hatırlamıyorsam ertesi güne çağırdı diye hatırlıyorumArkadaslar 5 ay arayla 2 dusuk yaşadım ilkinin kalbi durdu ikinciside kimyasal gebelikti doktor. Bir takim kan testleriyle birlikte hsg cekilmeni istedi ama benim adetim 26 sinda başladı 29 unda bitti bana verdigi hsg 12 aralık arada cok zaman var genelde netlerden okudugum adet bitiminin 4.5 gunu en gec benim sure de sıkıntı olur mu benim gibi ade5 bitiminin 14.günü cektiren var mi?birde Ankara Gata da cektiren arkadaslar var mı
Hamile olmadığınızdan emin olmak için aferin hemen bitiminde hsg istiyor dr lar.yoksa istediğin Zaman çekebilirsin diye biliyorum benArkadaslar 5 ay arayla 2 dusuk yaşadım ilkinin kalbi durdu ikinciside kimyasal gebelikti doktor. Bir takim kan testleriyle birlikte hsg cekilmeni istedi ama benim adetim 26 sinda başladı 29 unda bitti bana verdigi hsg 12 aralık arada cok zaman var genelde netlerden okudugum adet bitiminin 4.5 gunu en gec benim sure de sıkıntı olur mu benim gibi ade5 bitiminin 14.günü cektiren var mi?birde Ankara Gata da cektiren arkadaslar var mı
Asil duymak istedigim cevap teşekkür ederim canim ben zaten korunuyorum benim merak ettigim hsg icin iliskiye girilmemesi eger oyleyse ona göre davranayim ama bebek icinse zaten korunuyorumHamile olmadığınızdan emin olmak için aferin hemen bitiminde hsg istiyor dr lar.yoksa istediğin Zaman çekebilirsin diye biliyorum ben
Cektirdiniz mi? Sonuc ne oldu? Aci cektiniz mi?Asil duymak istedigim cevap teşekkür ederim canim ben zaten korunuyorum benim merak ettigim hsg icin iliskiye girilmemesi eger oyleyse ona göre davranayim ama bebek icinse zaten korunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?