- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
cnm temmuz ayında istanbul radyotomda 450 t ye çekildimBnde c
bbde cekilicem.nasopse bu ay canim nerde cekldin ne kdra ve anestezilimi
cnm temmuz ayında istanbul bakırköy radyotomda 450 t ye çekildimBnde c
bbde cekilicem.nasopse bu ay canim nerde cekldin ne kdra ve anestezilimi
cnm sorun o zaten gebelik oluşuyor ama tıkanıklık olduğu için bebek gelişmiyor yani gebeliğin devamı gelemiyoır :SGünaydın canım bende dun korkunun eceli faydası yok diyerek çektirdim.Benimde sol tüpüm tıkalı sag tup acik çıktı 2 gebelikte soldaydi nasil olfuda tikali cikti onuda hic anlamis degilim sonucu da cuma göstereceğim insallah ama dunden beri cok taktım Marttaki gebeligimde solda demisti 3.gebeliktede sol ektopik gebelik demisti madem tikali nasil 2 gebelikte orada oluştu
Anaestezilimi gebelik oldumucnm temmuz ayında istanbul bakırköy radyotomda 450 t ye çekildimama çok memnun kaldım.doktorum varol beydi.
Normal canım bendede aynıydı 3 4 gun sürdü hatta agri bile 4 5 gün sürdüKizlar 3 gun oldu rahim filmi cekileli hala ara ara kanama geliyor boyle olan varmiydi normalmi szce
Agri yok kanamada bugun btcek gbi 3. Gun ama emin olamiyrmNormal canım bendede aynıydı 3 4 gun sürdü hatta agri bile 4 5 gün sürdü
Insallah canim peki sonucu gosterebildin mi doktoruna???A
Agri yok kanamada bugun btcek gbi 3. Gun ama emin olamiyrm
Cktgm da sorun yok tuplerin acik dedi ama.fsh 10 sinira dayanmis amh a bakilcak klomen vercek bu ay sonra asilama falanInsallah canim peki sonucu gosterebildin mi doktoruna???
Cook sevindim canim acik ciktigina digeri içinde insallah düşer hakkında hayırlısı olsunCktgm da sorun yok tuplerin acik dedi ama.fsh 10 sinira dayanmis amh a bakilcak klomen vercek bu ay sonra asilama falan
yok cnm anestezi almadım.evet cnm çekildiğim ay oldu hamd olsun :) filmi çekildim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.şuan 25 haftalığız :)An
Anaestezilimi gebelik oldumu
en az altı ay diye biliyorum cnm :SKizlarrr 2.kez hsg çektirmek istiyorum 13 aralıkta ilkini çektirdim ikisinin arasi ne kadar olmali yaptiran arkadaşlar bilgi verebilir misiniz???
Masallh ya darisi basima ama bnm fsh 10 senin kacti;( bnm sknti fsh asilama yapcaz bu ayyok cnm anestezi almadım.evet cnm çekildiğim ay oldu hamd olsun :) filmi çekildim 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.şuan 25 haftalığız :)
Flmn kalitesini neden bozuyormuski canim bilgi verdimi dr
Arkadaslar 5 ay arayla 2 dusuk yaşadım ilkinin kalbi durdu ikinciside kimyasal gebelikti doktor. Bir takim kan testleriyle birlikte hsg cekilmeni istedi ama benim adetim 26 sinda başladı 29 unda bitti bana verdigi hsg 12 aralık arada cok zaman var genelde netlerden okudugum adet bitiminin 4.5 gunu en gec benim sure de sıkıntı olur mu benim gibi ade5 bitiminin 14.günü cektiren var mi?birde Ankara Gata da cektiren arkadaslar var mı
Canım merhaba Yen'i farkettim mesajınıArkadaslar Merhaba bende hsg cektirmem gerekiyor ve tabiki cok korkuyorum anestezi almak istemiyorum cok aci veriyormu hirde en az 6 saat ac kalmam gerekiyormus anestesi almadan nasil olur cektire bilirmiyim acaba beni bilgilendiren olursa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?