Hsg ( rahim filmi)cektiren arkadaslar bakar mısınız nolur???

Canim birsey sorabilir miyim rahim filmi sonrasında lekelenme tarzinda kanaman oldu mu kac gun sürdü ve sag tarafında ara ara sanci hissetmismiydin???

Canim birsey sorabilir miyim rahim filmi sonrasında lekelenme tarzinda kanaman oldu mu kac gun sürdü ve sag tarafında ara ara sanci hissetmismiydin???

canım filmin çekildiği gün oldu biraz ama kanama değilde lekelenme şeklindeydi ,çok azda ertesi gün oldu ve kesildi.. 3-4 gün ağrım oldu canım özellikle dediğin gibi sağ tarafımda bunlar olabilecek şeyler korkma ama çok yoğun kanaman varsa dikkate al mutlaka doktora görün.. bu arada benim bildiğim kadarıyla açılma film esnasında verilen o ilaçla gerçekleşiyor yani sonradan değil .. bana tüplerin açık demişti doktor sonra rapora biraz sıkıntılı olduğunu belirtmiş ama önemsencek bir şey değil dedi doktorum.. keşke her doktor aydınlatıcı olsa

Aynen oyle canim aydinlattigin için teşekkür ederim ben salı günü çektirdim o gun hafif kasik agrisiyla lekelenme tarzında kanamam oldu dün 2.gün du dunde ara ara lekelenme tarzinda kanamam oldu bugun 3.gün hafif sol kasik agrim var ve sadece afedersin sildigimde peceteye gelen kan var açıkçası sadece 1 2 gun olur biter diyordum devam etmesi ve sadece sol tarafin agriyo oluşu kafami kurcalamiyir değil

Bu arada sol taraftan 2 kere verdi ilacı kapali dedi demek ki kapali sana çocuksu gelebilir belkide gulebilirsin ama ben herhalde açılıyor dedim cunku sadece sol tarafim ağrıyor

Bu arada sol taraftan 2 kere verdi ilacı kapali dedi demek ki kapali sana çocuksu gelebilir belkide gulebilirsin ama ben herhalde açılıyor dedim cunku sadece sol tarafim ağrıyor

yok canım estağfurullah niye güleyim bişeyler duyup öğrenmek için buradayız zaten:))) ilaçla baskı yapıldığı için ağrı olması çok normal sol tarafında sıkıntı olduğu için demekki o tarafın ağrısını daha çok hissediyorsun bir kaç güne ağrın falan kalmaz merak etme.. kanamada dediğim gibi 2-3 gün sürer normal kanama artarsa sıkıntı var lekelenme normal zaten işlem sonrası pedi bile veriyorlar kanama olur diye sonuçta işlem görüosun...raporunda yazar aslında istersen bi at ben kendiminkiyle kıyaslayamım kapalı olup olmadığını sen bile anlarsın aslında rapordan blki kapalıydı ama 2 kere verilen ilaçla açıldı ki inş. öle olmuştur. açılmadı diye varsaysak bile telaş etme tek tüple hamile kalan çok kişi duydum çok takma kafana

Benim randevu carsamba gunuymus bende yarin diye sewiniyirdum canim benim hsg mesai bitimine geldi dun alacaktım cuma gidecegim diye onemsemedim yani yok elimde canim hastanede yarin bi sansimi deneyim diyorum doktor randevusuz bakmiyor

Benim randevu carsamba gunuymus bende yarin diye sewiniyirdum canim benim hsg mesai bitimine geldi dun alacaktım cuma gidecegim diye onemsemedim yani yok elimde canim hastanede yarin bi sansimi deneyim diyorum doktor randevusuz bakmiyor

Bncede çarşambaya kadar bekleme yarın git kafanı rahatlat canım inş. Hakkında hayırlısı olsun

Yok kuzum dunmus zaten ben cuma günü diye hatırlıyorum doktorum randevusuz bakmıyor devlette kalabalik biliyorsun yarin sansimi deneyecegim

Geldim hastanedeyim bir umit gosterebilirsem diye umut ediyorum randevulu diye tutturmalari bi garip

Benim doktorum bir ay ertelemişti günü gecikti diye. Rahim duvarı kalınlaşıyormuş adetten çok sonraya kalırsa. O da sonucu etkilermiş.

Aaaaa cidden mi ya inan ilk defa duydum sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim benim adet 30u gibi bitti 13 unde hsg cektirdim etkisi var mıdır diyorsun???

Uzman bir doktorun bunu belirtmemesi çok ilginç ve üzücü olmuş. Ben ne kadar ısrar etsem de adetten dört beş gün sonrasına yapmamıştı bir ay ertelemişti çünkü. Yumurtlama evresine girildiğini ve rahim duvarının kalınlaştığını söylemişti. Hem adetin hemen sonrasında yapılan hsg daha rahat olurmuş henüz rahim ağzı tam kapanmadığı için.

Offf canim ya ne deyim bilemedim simdi özellikle soylemistim genelde adetinn pesine yapılıyor mus diye bana önemli olan çocuk olmamasi kotummaniz gerisi muhim degil dedi

Böylesine bizim için zor olan bi olayı ne kadar da umursamazca geçiştiryor doktorlar ya hayret bişey.. Onca zaman emek ümit ağrı boşuna mı.. Doktoru çook iyi arayıp araştırıp seçmek lazım, onu anladım. Size de tavsiyem o yönde.

Cok haklısın canım bi tarafim umut ediyor belki açıktır diye ama cekildim cekileli sol kasik agrim orada sanki birset ver izlenimi veriyor acik olan sag tarafim da hic agri olmadi bugun 4.günü ama sol kasigim da bi değişiklik yok agriyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…