- 30 Temmuz 2014
- 248
- 72
- 98
- Konu Sahibi melegim_06
-
cnm merhaba. ben de kimyasal gebelik yaşadım temmuz ayında. bence hiç beklemeden çekil. kimyasal gebeliğimin kanaması bittiği gibi çekildim. ve o ay yine bebeğim oldu çok şükür. yani çekilme diyenlere takılma. benim sol tüp hafif kapalıydı. hsg ile açıldı. 2 temmuzda düşük yapmıştım.30 temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim düşünTuplere bakmam lazim 2 düşük yaptin demekki bir sıkıntı var dedi bende.hic istemiyorum ama mecburum agrin cok mu oluyor
Günaydın canım bende dun korkunun eceli faydası yok diyerek çektirdim.Benimde sol tüpüm tıkalı sag tup acik çıktı 2 gebelikte soldaydi nasil olfuda tikali cikti onuda hic anlamis degilim sonucu da cuma göstereceğim insallah ama dunden beri cok taktım Marttaki gebeligimde solda demisti 3.gebeliktede sol ektopik gebelik demisti madem tikali nasil 2 gebelikte orada oluştucnm merhaba. ben de kimyasal gebelik yaşadım temmuz ayında. bence hiç beklemeden çekil. kimyasal gebeliğimin kanaması bittiği gibi çekildim. ve o ay yine bebeğim oldu çok şükür. yani çekilme diyenlere takılma. benim sol tüp hafif kapalıydı. hsg ile açıldı. 2 temmuzda düşük yapmıştım.30 temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim düşün)
Sen cektrdiktwn snr hamile.kaldn mi cnm faydasini gordun muCanim ben çektirdim ama adet bittikten 2 sonra cekindim ben senin arada 13 gun felan var birde adet bittikden sonra hic eşinle beraber olmicaksin bana oyle demislerdi seninde arada 13 gün felan var ne kadar doğru sonuc alirsin bilemedim simdi ama doktorunu ara anlat durumu bence yoksa 1 ay daha beklemek zorunda kalicaksin sanirim
Flmn kalitesini neden bozuyormuski canim bilgi verdimi drArkadaşlar ben echomar şişlide geçen kış çektirdim ki zaten echomar anestezisiz çekiyor çünkü en az ağrı veren yöntemle çekiyor. Bende ilk başta çok korktum ama en fazla 7-8 saniye hissedilen bir adet sancısı gibiydi, çok kısa sürüyor ve benim doktorum o zaman kesinlikle anestezi ile çektirme filmin kalitesini bozuyor demişti. Bende regl bittikten 7 gün sonra çektirmiştim ve o sürede ilişkiye girmemeniz gerekiyor.
bbde cekilicem.nasopse bu ay canim nerde cekldin ne kdra ve anestezilimicnm merhaba. ben de kimyasal gebelik yaşadım temmuz ayında. bence hiç beklemeden çekil. kimyasal gebeliğimin kanaması bittiği gibi çekildim. ve o ay yine bebeğim oldu çok şükür. yani çekilme diyenlere takılma. benim sol tüp hafif kapalıydı. hsg ile açıldı. 2 temmuzda düşük yapmıştım.30 temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim düşün)
Sordunmu cnm bu durumundr a sorp yazarmisin bizedeGünaydın canım bende dun korkunun eceli faydası yok diyerek çektirdim.Benimde sol tüpüm tıkalı sag tup acik çıktı 2 gebelikte soldaydi nasil olfuda tikali cikti onuda hic anlamis degilim sonucu da cuma göstereceğim insallah ama dunden beri cok taktım Marttaki gebeligimde solda demisti 3.gebeliktede sol ektopik gebelik demisti madem tikali nasil 2 gebelikte orada oluştu
Filmden m3mnun kaldin mi cnm gebelik olustu sonrasindaBence insanlar bosuna abartiyorlar yok o agriya herkes dayanamazmis da yok agridan bayilanlar oluyormus da igneden korkup bayilan da oluyor ben de korkudan gidip sisli echomarda anestezisiz acisiz cektirdim cok memnun kaldim ama 500 tl para verdim. simdiki aklim olsa gider devlette bedavaya cektirirdim oncesinden al agri kesiciyi. saatlerce adet sancisi ceken bir insanim bos gebelikten dolayi kurtaj olmadan once de dusuk yaptirmak icin ilac verdiler yarim saat o siddetli agriyi cektim. 3 dakika nedir ki? hicbir sey degil bence. kasma kendini alet girerken. denilen ilaclari kullan. dogum yaparken saatlerce sanci cekiliyor 3 dakika hicbir sey degil bence. ama benim param var diyorsan sisli echomari oneririm. agrisiz acisiz ve anestezisiz.
Canim cuma günü gideceğim doktora o zaman sorunca yazarim sanada sonucuSordunmu cnm bu durumundr a sorp yazarmisin bizede
Sen çektirmedin mi canim sanki ikimizde dün cekilecektik diye hatırlıyorum yanlismi hatırlıyorum acabaSordunmu cnm bu durumundr a sorp yazarmisin bizede
Günaydın canım bende dun korkunun eceli faydası yok diyerek çektirdim.Benimde sol tüpüm tıkalı sag tup acik çıktı 2 gebelikte soldaydi nasil olfuda tikali cikti onuda hic anlamis degilim sonucu da cuma göstereceğim insallah ama dunden beri cok taktım Marttaki gebeligimde solda demisti 3.gebeliktede sol ektopik gebelik demisti madem tikali nasil 2 gebelikte orada oluştu
Teşekkür ederim canim sol ektopik dedi ama hicbir mudahale yapilmadi 562 ile deger kendiliğinden dusmeye basladi ve mudahalesiz sonlandi doktorun biri kimyasal biri de sol tupte ektopik dedi ama kimyasala daha yakindi sanki insallah acilmistir canim sağda degilde solda cok hafif agrim oldu hsg de doktor sol tupun kapalı dedimerhaba bende geçtiğimiz yaz ektopik yani dış gebelik yaşadım benim sağ taraftaydı rahim filmi çektirdim sağ tüpüm açık ama biraz hasarlı çıktı yani sağ tüpüme zarar vermiş sende sol tarafta dış gebelik yaşadıysan sol tüpünün kapalı olması gayet normal inş. filmle beraber açılmıştır.
Ben daha hamile degilim bu ayki adetimi bekliyorum oldukdan sonra calismalara baslicam aslinda 2 gun gecikti ama hamile olma ihtimalim bile yok bu ay sanırım kurtajdan sonra daha düzene girmediSen cektrdiktwn snr hamile.kaldn mi cnm faydasini gordun mu
Teşekkür ederim canim sol ektopik dedi ama hicbir mudahale yapilmadi 562 ile deger kendiliğinden dusmeye basladi ve mudahalesiz sonlandi doktorun biri kimyasal biri de sol tupte ektopik dedi ama kimyasala daha yakindi sanki insallah acilmistir canim sağda degilde solda cok hafif agrim oldu hsg de doktor sol tupun kapalı dedi
Cok memnun kaldim. 1 ay sonra hamile kaldim.Filmden m3mnun kaldin mi cnm gebelik olustu sonrasinda
doktoruna sor cnm acilmasi zamanlami yoksa operasyonmu gerek dieRahim filmi esnasinda kapali olan arkadaşlar acildi demis hsg esnasinda mi açıldı yoksa sonradan mi açıldı mesela benim hsg esnasinda kapali oldugu söylendi ama acildi vs.denmedi o zaman benim hs ile acilmamis mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?