Hsg ( rahim filmi)cektiren arkadaslar bakar mısınız nolur???

Tuplere bakmam lazim 2 düşük yaptin demekki bir sıkıntı var dedi bende.hic istemiyorum ama mecburum agrin cok mu oluyor
cnm merhaba. ben de kimyasal gebelik yaşadım temmuz ayında. bence hiç beklemeden çekil. kimyasal gebeliğimin kanaması bittiği gibi çekildim. ve o ay yine bebeğim oldu çok şükür. yani çekilme diyenlere takılma. benim sol tüp hafif kapalıydı. hsg ile açıldı. 2 temmuzda düşük yapmıştım.30 temmuzda yine hamile olduğumu öğrendim düşün )

Günaydın canım bende dun korkunun eceli faydası yok diyerek çektirdim.Benimde sol tüpüm tıkalı sag tup acik çıktı 2 gebelikte soldaydi nasil olfuda tikali cikti onuda hic anlamis degilim sonucu da cuma göstereceğim insallah ama dunden beri cok taktım Marttaki gebeligimde solda demisti 3.gebeliktede sol ektopik gebelik demisti madem tikali nasil 2 gebelikte orada oluştu

Sen cektrdiktwn snr hamile.kaldn mi cnm faydasini gordun mu

Flmn kalitesini neden bozuyormuski canim bilgi verdimi dr

Bnde c
bbde cekilicem.nasopse bu ay canim nerde cekldin ne kdra ve anestezilimi

Sordunmu cnm bu durumundr a sorp yazarmisin bizede

Filmden m3mnun kaldin mi cnm gebelik olustu sonrasinda

:) Aynen korkulacak birsey yok ki o kadar uzun bi operasyon degil hem ztn cocuk icin mucadele ediyoruz doguma hazirlik sayin bunu dusunerek cektirirsek dogum da napacagiz bebeklerimiz karnimizda olunca

merhaba bende geçtiğimiz yaz ektopik yani dış gebelik yaşadım benim sağ taraftaydı rahim filmi çektirdim sağ tüpüm açık ama biraz hasarlı çıktı yani sağ tüpüme zarar vermiş sende sol tarafta dış gebelik yaşadıysan sol tüpünün kapalı olması gayet normal inş. filmle beraber açılmıştır.

Teşekkür ederim canim sol ektopik dedi ama hicbir mudahale yapilmadi 562 ile deger kendiliğinden dusmeye basladi ve mudahalesiz sonlandi doktorun biri kimyasal biri de sol tupte ektopik dedi ama kimyasala daha yakindi sanki insallah acilmistir canim sağda degilde solda cok hafif agrim oldu hsg de doktor sol tupun kapalı dedi

canım ektopik olsa ilaçla yada ameliyatla müdahele ediyorlar genelde senin kendiliğinden düştüğüne göre belkide kimyasaldır. tüplerin kapalı olması bir iltihaba ,enfeksiyona bakar önceden sıkıntı olmaması demek sonradan olmayacağı anlamına gelmiyor malesef benimde rahim filminde sağ kasığımda ağrım olmuştu orda sıkıntı olduğu için , seninde sol taraf sıkıntılı diye ağrın olmuştur ama genelde açılıyor inş. seninde açılmıştır ki şunu unutma tek tüple hamile kalan o kadar çok kişi var ki hiç umudunu kaybetme her şeyin hayırlısı umarım güzel haberler alırsın bizi de bilgilendirirsin

Ewt canim kimyasala daha yakin sadece doktorun sol tupte ektopik dedigi icin o aklimda kalmıştı birde Martta ki kurtajimdayda soldaydi hani sag kapali deseydin inanirdim çünkü 3 gebeligimin 3 ude soldaydi sag tup şükür hicbirseyi kabul etmedi

Rahim filmi esnasinda kapali olan arkadaşlar acildi demis hsg esnasinda mi açıldı yoksa sonradan mi açıldı mesela benim hsg esnasinda kapali oldugu söylendi ama acildi vs.denmedi o zaman benim hs ile acilmamis mi oluyor

Rahim filmi esnasinda kapali olan arkadaşlar acildi demis hsg esnasinda mi açıldı yoksa sonradan mi açıldı mesela benim hsg esnasinda kapali oldugu söylendi ama acildi vs.denmedi o zaman benim hs ile acilmamis mi oluyor
doktoruna sor cnm acilmasi zamanlami yoksa operasyonmu gerek die

Doktorun ağzından zorla laf aliyorsun hsg deki dedi onada cikinca sorarim dedim mesai bitimine denk geldigi için ciktigimda kendimden baska kimse kalmamıştı kendi doktorumda Allaha emanet

Burdaki ark.kapali olan tupun açıldığını söylediler benim de merak ettigim islem esnasinda doktor mu dedi kapalıydı açıldı diye yoksa islemde kapaliydi bu ilac acar mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…