• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hsg (rahim filmi ) genel mi lokal mi?

geçen hafta özel bir hastanede çektirdim. canım hiç acımadı. adetin ilk günü yaşadığınız ağrı gibi olur dediler
hiç hissetmedim bile. 250 TL ödedim ona yanarım :)))

Temmuz ayında bende çekildim özelde hiç ağrım olmadı kanama olur dediler o bile olmadı gayet rahattı, lokal yada genel anestesi vb. ilaç dahi kullanmadım ağrısız yöntemdi.Şuan 3,5 aylık hamileyim.Allahım isteyen herkese versin tez zamanda...

merhaba nazli, nerede cekildin acaba? hastane ismi verebiliyor musun? ya da ozelden yazabilir misin?

geçen hafta özel bir hastanede çektirdim. canım hiç acımadı. adetin ilk günü yaşadığınız ağrı gibi olur dediler
hiç hissetmedim bile. 250 TL ödedim ona yanarım :)))

canim merhaba, ben de cektirecegim. senin fiyat uygun geldi bana. nerede cektirdigini paylasabilir misin sen de?
ben istanbuldayım ve cektirmek icin guvenilir bir yer ariyorum. agrisiz sizisiz bir deneyimi olup istanbulda cektiren varsa bana yazabilir mi lütfen?

ben 13 kasımda radyotom radyomarda çektirdim.inanın hiç bir şey hissetmedim.aynı jinekolojik muayene gibi hatta ondan bile kolay..istanbulda olupta korkan varsa şiddetle orayı tavsiye ederim.fiyat olarak 370 lira ödedim.daha fazlası bile değerdi.:21::21::21:

ben 13 kasımda radyotom radyomarda çektirdim.inanın hiç bir şey hissetmedim.aynı jinekolojik muayene gibi hatta ondan bile kolay..istanbulda olupta korkan varsa şiddetle orayı tavsiye ederim.fiyat olarak 370 lira ödedim.daha fazlası bile değerdi.:21::21::21:

yasemin merhaba, hangi şubede çektirdin acaba? ben de çektireceğim o nedenle merak ediyorum açıkçası tedirginim biraz :(
normal yaptırdın değil mi anestezili fln değil?

250 yazan arkadasla hangi sehirdesiniz
ben İZMİRDEYİM özel hastane 450 cekiorr
devlettekinler para almıyor ama ya sıra gelmiyor yada makinalrı
hep arızalı oluyor ben ikinciyi çektirmek istiyorum ama fiat çok pahalı
gecen sene 350 çektirmiştim

arkadaşlar gerçekten anesteziye gerek yok fındıkzadede radyotom diye bir yere çektirdim ilki çok kötü bir deneyimdi söylemiştim bunu. Ama radyotomda 5 dk bile sürmedi kanama olmadı hiç acı hissetmedim. ben parmağımın kenarını kağıt kesse saatlerce ağlayacak kadar tatlıdır canım. Hatta bir şey daha söyleyeyim bugün tahlil yaptırdım 4 haftalık hamileyim. Çok mutluyum çokkkk Fiyatını da söyleyeyim ultrasonun 370 TL

arkadaşlar gerçekten anesteziye gerek yok fındıkzadede radyotom diye bir yere çektirdim ilki çok kötü bir deneyimdi söylemiştim bunu. Ama radyotomda 5 dk bile sürmedi kanama olmadı hiç acı hissetmedim. ben parmağımın kenarını kağıt kesse saatlerce ağlayacak kadar tatlıdır canım. Hatta bir şey daha söyleyeyim bugün tahlil yaptırdım 4 haftalık hamileyim. Çok mutluyum çokkkk Fiyatını da söyleyeyim ultrasonun 370 TL

İlkine de bu fiyata yakın bir şey vermiştim ama berbattı

Arkadaşlar radyotomda 370 Tl ye çok kolay bir şekilde hsg çektirdim. bu 2. deneyimimdi. İlki berbattı. Kesinlikle radyotoma gidin ve ben şuan hamileyim

bende yaklaşık bir sene önce çektirdim özelde 300 tl küsurdu fiyatı anestezi istemedim ama çok can yakıcı bir şeydi hiçbirşey hissetmedim diyenlere çok şaşırdım doğrusu tüplerim kapalı göründüğü için 2 kez ilaç verdi dr ölüyorum zannettim ve tüplerim açılmadı maalesef daha sonrasında da laparoskopi oldum ama hala hamile kalamadım 1 hafta önce aşılama yaptırdım ilk kez bakalım inşallah tutmuştur

2 gün önce ankaarada denge laboratuvarında çektirdim hsg yi,anestezi almadım ,gerekte yokmuş ,dayanılmayacak birşey değil.Korkmayın ..

yaklaşık 20 gün önce Fındıkzade de Radyotom radyomarda çektirdim kesinlikle uyuşturulmadı ve hiç birşey duymadım hiç korkulacak birşey yok ne zaman olup bitti anlamadım bile eğer jinekolojik muayene olabiliyorsanız bunu da rahatlıkla yaptırırsınız fiyatı da 380 milyondu.

Back
X