Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temmuz ayında bende çekildim özelde hiç ağrım olmadı kanama olur dediler o bile olmadı gayet rahattı, lokal yada genel anestesi vb. ilaç dahi kullanmadım ağrısız yöntemdi.Şuan 3,5 aylık hamileyim.Allahım isteyen herkese versin tez zamanda...
geçen hafta özel bir hastanede çektirdim. canım hiç acımadı. adetin ilk günü yaşadığınız ağrı gibi olur dediler
hiç hissetmedim bile. 250 TL ödedim ona yanarım :)))
ben 13 kasımda radyotom radyomarda çektirdim.inanın hiç bir şey hissetmedim.aynı jinekolojik muayene gibi hatta ondan bile kolay..istanbulda olupta korkan varsa şiddetle orayı tavsiye ederim.fiyat olarak 370 lira ödedim.daha fazlası bile değerdi.![]()
arkadaşlar gerçekten anesteziye gerek yok fındıkzadede radyotom diye bir yere çektirdim ilki çok kötü bir deneyimdi söylemiştim bunu. Ama radyotomda 5 dk bile sürmedi kanama olmadı hiç acı hissetmedim. ben parmağımın kenarını kağıt kesse saatlerce ağlayacak kadar tatlıdır canım. Hatta bir şey daha söyleyeyim bugün tahlil yaptırdım 4 haftalık hamileyim. Çok mutluyum çokkkk Fiyatını da söyleyeyim ultrasonun 370 TL
2 gün önce ankaarada denge laboratuvarında çektirdim hsg yi,anestezi almadım ,gerekte yokmuş ,dayanılmayacak birşey değil.Korkmayın ..