HSG Çekiminde Genel/Lokal Aneztezi

Hanımlar ben yakın zamanda hsg çektireceğim Ancak kararsız kaldım.
Özel bir hastaneden fiyat aldım genel anestezili ve fiyatı 3500.
Özel bir görüntüleme merkezinde ise lokal anestezili filme 1045 TL ücret verdiler.
Sizce genel anesteziye gerek var mı lokal anestezili mi çekinsem? Tecrübe edenler bilgi verirse sevinirim.
Hangi şehirdesin
Ben anestezi olmadan çekindim görüntüleme merkeziydi ağrımda yok denecek kadar az oldu şükür iyiyim zaten baya ilgiler bilgiler

Ya tüplerin açıkmış temiz sıkıntı yok dedi sadece rahminde hafif eğrilik gibi bişey var dedi bana hani bı taraf hafif göçükmüymüs neymiş bununda gebeliği engelliceni sanmıyorum ya . Neyse bakalım sonucu alıp doktoruma gideceğim

Kanama 1 hafta sürebilir ama parça gelirse gidin.
Yaaa bir hafta sürüyor mu . Ya bı hemşire hanım vardı tanıdık onu aradım sordum endişe edince hani doktorum film çekince bitti dedi gitti bişey demedi. Neyse o hemşire abla da içerde kan pıhtı olmuş olabilir o düşmüştür fln dedi. Durumumu anlatmıştım bu koyduğu şeyden dolayı yırtık oluşmuş olabilir vs dedi.

Yaaa bir hafta sürüyor mu . Ya bı hemşire hanım vardı tanıdık onu aradım sordum endişe edince hani doktorum film çekince bitti dedi gitti bişey demedi. Neyse o hemşire abla da içerde kan pıhtı olmuş olabilir o düşmüştür fln dedi. Durumumu anlatmıştım bu koyduğu şeyden dolayı yırtık oluşmuş olabilir vs dedi.
En fazla 1 hafta sürebilir ama çoğunda 2/3 gün sürüyor.

Demekki canınız ondan cok yandı geçmiş olsun tekrar

Hepimize geçmiş olsun 🌺 geçti gitti bisekilde artık . Rabb'im bundan sonra kolaylaştırsın isteyen herkese minnak şirin bişey nasip etsin.🥰 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Hepimize geçmiş olsun 🌺 geçti gitti bisekilde artık . Rabb'im bundan sonra kolaylaştırsın isteyen herkese minnak şirin bişey nasip etsin.🥰 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amiiiiinn hepimize isteyen herkesin yüzü Güler İnşALLAH 🙏🏻 🌺🐥

Benim tüplerimde aÇıkmış .Ben çektiğim acıyı doktoruma bağlıyorum. Acele etti hızlı bitirmek için herhalde çok canımı yaktı yaa.
Geçmiş olsun, çektirdiğiniz yerle alakalı olabilir. Ben en ufak bi ağrı sızı hiçbir şey hissetmemiştim. Normal muayene gibiydi. Sizin için kötü bi tecrübe olmuş. İnşallah bundan sonraki süreç sizin için çok daha kolay ve güzel geçer :)

Benim gibi vajinal ultrasonda bile gerilen biri anestezisiz film çekildi ise boşuna anesteziyi vücudunuza almayın para da ödemeyin derim :)

Back
X