HSG Çekiminde Genel/Lokal Aneztezi

Geçmiş olsun, çektirdiğiniz yerle alakalı olabilir. Ben en ufak bi ağrı sızı hiçbir şey hissetmemiştim. Normal muayene gibiydi. Sizin için kötü bi tecrübe olmuş. İnşallah bundan sonraki süreç sizin için çok daha kolay ve güzel geçer :)
Çok teşekkür ederim.Amin inşallah sonrası güzel olur hepimiz için İlkti ve gerçekten kötü iz bıraktı bnde . Maşallah ne güzel geçmiş sizinki sevindim adınıza.

Benim gibi vajinal ultrasonda bile gerilen biri anestezisiz film çekildi ise boşuna anesteziyi vücudunuza almayın para da ödemeyin derim :)
Bnimki çok kötü geçti o yüzden bnde diyorum ki kesinlikle anestezi olmaliydim. Para verseydimde canım o kadar acimasaydi diyorum.

Bnimki çok kötü geçti o yüzden bnde diyorum ki kesinlikle anestezi olmaliydim. Para verseydimde canım o kadar acimasaydi diyorum.
Nerede yaptırdınız hangi sehirdesinis bilmiyorum. Ben Smear yaptirirken neredeyse ağlayacak gibi oluyordum ama buradaki tavsiyelerde okuduğum İstanbul Şişli Echomarda Cevat beyi çok ovmuslerdi. Randevuyu ona aldim 2 sene geçti, C kollu makineydi sanırım filmi çeken cihaz. Hiçbir şey hissetmeden o kadar rahat geçti ki, eşim bile filme götürürken tedirgindi sen nasıl film cektireceksin diye... Belki de filmi çeken cihaz ve hocanın etkisidir. Ben çok memnun kaldim

Nerede yaptırdınız hangi sehirdesinis bilmiyorum. Ben Smear yaptirirken neredeyse ağlayacak gibi oluyordum ama buradaki tavsiyelerde okuduğum İstanbul Şişli Echomarda Cevat beyi çok ovmuslerdi. Randevuyu ona aldim 2 sene geçti, C kollu makineydi sanırım filmi çeken cihaz. Hiçbir şey hissetmeden o kadar rahat geçti ki, eşim bile filme götürürken tedirgindi sen nasıl film cektireceksin diye... Belki de filmi çeken cihaz ve hocanın etkisidir. Ben çok memnun kaldim
Cevat bayrakdan mi bahsediyorsunuz acaba . YouTube da görmüştüm onu. Rahim filmi çektiği vidyosunu izlemiştim kadında çıt yoktu ve kolay gözüküyordu gerçekten. Bn doktora bağlıyorum ya. Tekirdağ dayım bn .

Cevat bayrakdan mi bahsediyorsunuz acaba . YouTube da görmüştüm onu. Rahim filmi çektiği vidyosunu izlemiştim kadında çıt yoktu ve kolay gözüküyordu gerçekten. Bn doktora bağlıyorum ya. Tekirdağ dayım bn .
Doktor ve C kollu makina olmasi lazım sanırım. Makine yeni tip rahim filmi çekenlerden. Dediğim gibi ben ki Smear verirken dayanamayan biri olarak çok kolay geçti.

Hsg çekildiğiniz ay mı hamile kaldınız?hayırlı olsun bu arada ❤️
Hsg çekilmemle hamileliligimin alakası yok. Zaten 1 sene korunmam gerekiyordu film çekildiğinde, yeni doğum yapmıştım. Tuplerle ilgili sorunum olduğundan değil rahmin boyutu, fiziksel anatomisi bakılmaksı için film istenmisti bende.

Teşekkürler 🙏🏻

Hangi şehirdesin
Ben anestezi olmadan çekindim görüntüleme merkeziydi ağrımda yok denecek kadar az oldu şükür iyiyim zaten baya ilgiler bilgiler
Nerde cektirdiniz İstanbul dayım benimde çekinmek gerek korkuyorum

Doktor ve C kollu makina olmasi lazım sanırım. Makine yeni tip rahim filmi çekenlerden. Dediğim gibi ben ki Smear verirken dayanamayan biri olarak çok kolay geçti.
Ne kadar ücret odediniz acaba bende çekinmek istiyorum orda

Nerde cektirdiniz İstanbul dayım benimde çekinmek gerek korkuyorum
Yeni gördüm kusura bakmayın lütfen
Ben Ataköy görüntüleme merkezinde çekindim doktorum önermişti Elif hanım çekiyo korkmana gerek yok İnan ki tabi olumsuz yazanlarda var ama bende o korkanlardan biriydim o kadar büyük abartılacak bi şey olmuyo hafif bi adet sancısı o kadar oda hemen geçiyor

Yeni gördüm kusura bakmayın lütfen
Ben Ataköy görüntüleme merkezinde çekindim doktorum önermişti Elif hanım çekiyo korkmana gerek yok İnan ki tabi olumsuz yazanlarda var ama bende o korkanlardan biriydim o kadar büyük abartılacak bi şey olmuyo hafif bi adet sancısı o kadar oda hemen geçiyor
Ne kadar ücret odediniz acaba

Hanımlar ben yakın zamanda hsg çektireceğim Ancak kararsız kaldım.
Özel bir hastaneden fiyat aldım genel anestezili ve fiyatı 3500.
Özel bir görüntüleme merkezinde ise lokal anestezili filme 1045 TL ücret verdiler.
Sizce genel anesteziye gerek var mı lokal anestezili mi çekinsem? Tecrübe edenler bilgi verirse sevibende bundan
Ben bundan 5ay önce çektirdim anestezi olmadan ben çok acı hissettim tuplerimin açık olmasına rağmen bunyemin zayifligindan olabilir veya kullanılan cihazlardan kaynaklı olabilir bilemiyorum ama birdaha öyle birşey düşünecek olsam anestezi ile sonuçlardim tabiki kendi adimaa konuşuyorum ben tecrubemden bahsediyorum🙂🙂

İstanbul Şişli Echomar'da Cevat Hoca'ya çektirdim (anestesisiz). Sonsuza dek duacısı olacağım. Mükemmel bir doktor, son derece güven verici. Son teknoloji bir cihaz kullandığı için asla dayanılmaz bir ağrı olmadı. Sadece ilaç verilirken regl sancısı gibi bir ağrı oldu ama çok kısa sürdü. Devamında hiçbir şey hissetmedim. İşlem bittikten sonra da regl sancım biraz devam etti. Bu kadar az acıyla çektirme şansım var madem, anestezi almayayım dedim. (1200 ödedim) İyi ki de öyle yapmışım. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun. :)

Back
X