HSG Çekiminde Genel/Lokal Aneztezi

Yaa bn bu tür yorumlar üzerine rahatlayıp gitmiştim inanın size gelen o incecik sizi bnde inlemeye sebep oldu doktor hızlı yaptı canımı çok yaktı bnde anestezi istiyodum sonra vazgeçmiştim yorumlara da güvendim. Tabi yapcak olan arkadaşlari korkutmak istemem doktorumla alakalı olduğunu düşünüyorum. Doktoru iyi seçmek gerek
Tabi çeken kişi çok önemli ben girer girmez titremeye başladım zaten çok korkuyordum ama sağ olsun çeken Elif hanımdı çok ilgilendi sakinleştirdi beni

Yanlış anlamayın ne güzel normalde acımıyormus sizde öyle diyorsunuz çok güzel . Benim doktorum ne yaptı böyle
Benim de cok canım yandı doktorla alakası yok bence. Biz cok hassasız o yüzden. Ben hatta cekimden sonra ağladım bukadar acıyacağını tahmin etmemiştim. Bazileri cekim sonrası bayılıyor acıdan.

Hanımlar ben yakın zamanda hsg çektireceğim Ancak kararsız kaldım.
Özel bir hastaneden fiyat aldım genel anestezili ve fiyatı 3500.
Özel bir görüntüleme merkezinde ise lokal anestezili filme 1045 TL ücret verdiler.
Sizce genel anesteziye gerek var mı lokal anestezili mi çekinsem? Tecrübe edenler bilgi verirse sevinirim.
Ben anestezisiz çektirdim çok hafif bir regl ağrısı gibi bişey ama doktordan doktora fark var

Benim de cok canım yandı doktorla alakası yok bence. Biz cok hassasız o yüzden. Ben hatta cekimden sonra ağladım bukadar acıyacağını tahmin etmemiştim. Bazileri cekim sonrası bayılıyor acıdan.
Yok ya bn doktordan olduğunu düşünüyorum.hizli yaptı Çok nazik biri olduğumu düşünmüyorum. Bnde o esnada ağlicaktim.

Peki cekimden sonrası?
GENel netten araştırdım eski yeni cihaz meselesi var . Eskilerde x ışını daha fazla verildiği radyasyon seviyesi fazla olduğu için o ay korunun diyorlarmış ama yeni cihazlarda iki üç gün diyorlar gerisi sıkıntı olmuyormuş. Ki benim önceki doktorum 2 gün demişti burdaki kardeşlerde zaten iki diyende var üç de. Yeni cihazlarda artık çoğaldığı için olmalı

Hanımlar ben yakın zamanda hsg çektireceğim Ancak kararsız kaldım.
Özel bir hastaneden fiyat aldım genel anestezili ve fiyatı 3500.
Özel bir görüntüleme merkezinde ise lokal anestezili filme 1045 TL ücret verdiler.
Sizce genel anesteziye gerek var mı lokal anestezili mi çekinsem? Tecrübe edenler bilgi verirse sevinirim.
Canım ben genel anestezi oldum özel de 1,800 ödedim çok araştırdım canı çok yanan da var anestezi almadan , hiç bir şey hissetmeyen de acı eşliğiyle alakalı ama araştırmalarıma göre maddi durumun varsa genel anesteziyi tavsiye ederim
Bu arada doktorum 48 saat ilişki yok dedi

GENel netten araştırdım eski yeni cihaz meselesi var . Eskilerde x ışını daha fazla verildiği radyasyon seviyesi fazla olduğu için o ay korunun diyorlarmış ama yeni cihazlarda iki üç gün diyorlar gerisi sıkıntı olmuyormuş. Ki benim önceki doktorum 2 gün demişti burdaki kardeşlerde zaten iki diyende var üç de. Yeni cihazlarda artık çoğaldığı için olmalı
Sanırım iki veya üç gün korunma iltihap olmaması için. Radyasyon çok düşük olduğu için bir zararı olmaz inşallah yine de merak ettim.

Back
X