• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG RAHİM FİLMİ GİRENLER ACİL

Rabia2703

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
48
9
1
28
Merhaba kızlar az önce hsg den cıktım doktorum tetradox diye bir antibiyotik yazdı ama çok ağır bi antibiyotik yan etkileri de var enfeksiyon riskine karşın kullan dedi yarın baska kadin doguma gidip farkli bir antibiyotik yazdirmayi dusunuyorum. Siz hangi antibiyotikleri kullandiniz hsg ye girip cikanlar cevap verebilir mi lütfen 😟

Merhaba kızlar az önce hsg den cıktım doktorum tetradox diye bir antibiyotik yazdı ama çok ağır bi antibiyotik yan etkileri de var enfeksiyon riskine karşın kullan dedi yarın baska kadin doguma gidip farkli bir antibiyotik yazdirmayi dusunuyorum. Siz hangi antibiyotikleri kullandiniz hsg ye girip cikanlar cevap verebilir mi lütfen 😟
Yani doktor vermişse bir bildiği var bende antibiyotik kullandım ama adı monodoks du onun yan etkileri çok fazlaydı ağırdı ama kullandım

Kafanıza göre antibiyotik kullanmak daha büyük zararlara yol açabilir en güzeli doktorunuza güvenmek ve olabilecek daha büyük riskleri ortadan kaldırmak

Aynısını kullandım ama bende yan etki yapmamıştı. Bide hsg sonrası 1 gün içtim sadece 2 tane. Sonrasında içmemiştim sanırım siz kaç gün içeceksiniz ?

ben Şişli echomar da çektirdim yeni. Fakat 6 yıl önce anestezili sonrasında çok ağrılı 6 ay geçmeyen bir sistit sorunu oluşmuştu çekildikten sonra, bu sefer akıllanıp ne parası olursa olsun cevat beyde çekildim ağrısız . Demek istediğim hastaneye göre değişiyor antibiyotik vermesi dedim ya ben enfeksiyon kapmıştım yıllar önce keşke antibiyotik kullansaydım demediler o zaman bişi o yüzden kullanın acı çekmeyin

ben de hsg den cıktım bugün bana da aynısını yazdı mecbur kullanıcaz yapcak bişey yok. 5 gün sabah akşam içicem

Bu ilacı içtikten sonra yarım saat oturma bile ayakta kal dediler yemek borusunu tahriş ediyormuş cunku

Bende hsg den sonra mecburen kullandım, sonrasında ona rağmen enfeksiyon kaptım cok cok zordu . Yani yerinizde olsam kullanırım ama aynı zamanda probiyotik veya kefir tarzı ürünler tüketmenizi öneririm, ben kullanmadığım için sonrasında bağırsak fonksiyonlarim baya bozulmuştu, yine kefirle cok uzun sürede topladim

Bende hsg den sonra mecburen kullandım, sonrasında ona rağmen enfeksiyon kaptım cok cok zordu . Yani yerinizde olsam kullanırım ama aynı zamanda probiyotik veya kefir tarzı ürünler tüketmenizi öneririm, ben kullanmadığım için sonrasında bağırsak fonksiyonlarim baya bozulmuştu, yine kefirle cok uzun sürede topladim
Sen de mi ayni ilaci kullandin canim yoksa farkli bir ilacmiydi

Bu ilacı içtikten sonra yarım saat oturma bile ayakta kal dediler yemek borusunu tahriş ediyormuş cunku
Yumurta toplama sonrasi monodox veriyorlar zaten, enfeksiyonu engellesin diye. Tahris falan yapmiyor merak etmeyin, sadece tok karnina icin ve hemen yatmayin. Ben de sisli echomarda cektirmistim, bana da doktorum onlem olsun diye farkli bir antibiyotik vermisti ama ben almayi unutmustum. Hsg cekiminden sonra sordum oradakilere, almaniza gerek yok dediler bana. Yukarida da bir uye farkli bir yerde cekimden oturu sistit oldugunu soylemis, risk almaya gerek yok antibiyotiginizi kullanin..

Yumurta toplama sonrasi monodox veriyorlar zaten, enfeksiyonu engellesin diye. Tahris falan yapmiyor merak etmeyin, sadece tok karnina icin ve hemen yatmayin. Ben de sisli echomarda cektirmistim, bana da doktorum onlem olsun diye farkli bir antibiyotik vermisti ama ben almayi unutmustum. Hsg cekiminden sonra sordum oradakilere, almaniza gerek yok dediler bana. Yukarida da bir uye farkli bir yerde cekimden oturu sistit oldugunu soylemis, risk almaya gerek yok antibiyotiginizi kullanin..
Yumurta toplama işlem sonrası gerek var mı bende cumartesi yada pazartesi yumurta toplatacağım bilgilenmek istedim

Hangi antibiyotikti verdikleri size

Back
X