Teşekkür ederim merak ettim bilmediğim bir konu işini düzgün yapan insanlara denk gelmek özellik para verince daha da önemli oluyorBen teknisyene çektirdim o gün doktora randevu olmadığı için, gittiğim günkü teknisyenlerin hepsi kadındı, teknisyenler çekimi yaptı, raporlamasını yine Dr. Cevat Bayrak yaptı, yani en azından raporda onun imza ve kaşesi var ben kendisini hiç görmemiş oldum. Randevuyu alırken teknisyenin ya da doktorun çekim yapmasını seçebiliyorsunuz bütçenize ve müsaitliklerine göre ama bence çok önemli değil.
Ay süper tamamdır iclal hocayıda sorayımhayır canım seçtirmediler bana ama gördüğüm kadarıyla teknisyen ve doktorlar hep kadındı hsg tarafındaki. bana prof ilclal hoca denk geldi. çok tatlı biriydi. belki telefonda sorabilirsin müsait mi diye. bu arada otoparkı falan var, çok rahattı ulaşımı
yanında hiçbir şey götürmene gerek yok bu arada. işlem bitmiminde peçete, intim mendili, ped vs her şey veriyorlar sonomed'de. ben her şey almıştım yanıma ama gerçekten hiçbir şeye gerek kalmadı. her şeyi düşünmüşlerAy süper tamamdır iclal hocayıda sorayım
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız daha önce hiç anestezi almamıştım korkuyordum anestezisizde cesaret edemicem gibiAnestezili çektirdim ben hiç korkmayın ufak bi bayıltma oluyor zaten kalktığınızda ne olduğunu anlamıyorsunuz sadece hafif sızı hissediyosunuz o da 20 dakika içinde geçiyor. Sonrasında hafif kanama olması normal sadece yanınızda ped bulundursanız yeterli
Anestezi nimet cidden bence imkanın varsa anestezi ile ol.Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız daha önce hiç anestezi almamıştım korkuyordum anestezisizde cesaret edemicem gibi
Peki regliden sonra kaçıncı gün çektirdiniz
Ay çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinyanında hiçbir şey götürmene gerek yok bu arada. işlem bitmiminde peçete, intim mendili, ped vs her şey veriyorlar sonomed'de. ben her şey almıştım yanıma ama gerçekten hiçbir şeye gerek kalmadı. her şeyi düşünmüşler
Sizde söylenen firmadamı çekildinizAnestezi nimet cidden bence imkanın varsa anestezi ile ol.
Canım bana asistanı reglden sonraki 5.günü gel dedi o ay benim regl lekele şeklinde çok uzadı zaten 6 gün falan sürdü (lekenin bile bitmesi isteniyor çekilirken) yani döngünün 10-11.günü çektirdim ben. O ay ilişkiyi yasaklıyor çoğu doktor enfeksiyon kapılabilir diye zaten antibiyotik falan kullanıyorsun çektirdikten sonra o şekil.
Yok canım ben kayseride memorialde çekildim.orayı bilmiyorumSizde söylenen firmadamı çekildinizorası için antesiziz çekim önerdilerde o yüzden sormak istedim sizede birde gününü reglin ilk günü arayın ben yönlendiricem dedi
ya ne güzel bende hsgyi nisanda çektirdim o ay zaten antibiyotik şu bu derken ilişki yasaktı yumurtlamayı kaçırdım. Bu ay hsg sonrası ilk ayımdı ama adetim başladı dün leke şeklinde yani büyük ihtimalle sökülecek bugünBen devlette çektirdim 2020 de. Gir çık 10 dk sürdü . Anestezi yok tabi devlette. Ama çok da acılı değildi. Bir sonraki ay hamile kaldım.doğdu. Hatta onun üstüne 3. Hamileliğim şuan . Çok kolay hamile kalır oldum istemeden hemde. İnş sizde hemen kalırsınız.
Çok teşekkür ederim çok sevindim sizin adınıza inşallahBen devlette çektirdim 2020 de. Gir çık 10 dk sürdü . Anestezi yok tabi devlette. Ama çok da acılı değildi. Bir sonraki ay hamile kaldım.doğdu. Hatta onun üstüne 3. Hamileliğim şuan . Çok kolay hamile kalır oldum istemeden hemde. İnş sizde hemen kalırsınız.
Hsg den sonra ilk 4 ay içerisinde oluyormuş en verimli aylar yani daha zaman var sabredin benceya ne güzel bende hsgyi nisanda çektirdim o ay zaten antibiyotik şu bu derken ilişki yasaktı yumurtlamayı kaçırdım. Bu ay hsg sonrası ilk ayımdı ama adetim başladı dün leke şeklinde yani büyük ihtimalle sökülecek bugünhsg den sonra hamile kalan çok okudum ama bende ilk deneme maalesef olumsuz oldu çok üzülüyorum
ya ne güzel bende hsgyi nisanda çektirdim o ay zaten antibiyotik şu bu derken ilişki yasaktı yumurtlamayı kaçırdım. Bu ay hsg sonrası ilk ayımdı ama adetim başladı dün leke şeklinde yani büyük ihtimalle sökülecek bugünhsg den sonra hamile kalan çok okudum ama bende ilk deneme maalesef olumsuz oldu çok üzülüyorum
Tıkanıklık varmıymış? Bişey dedilermiya ne güzel bende hsgyi nisanda çektirdim o ay zaten antibiyotik şu bu derken ilişki yasaktı yumurtlamayı kaçırdım. Bu ay hsg sonrası ilk ayımdı ama adetim başladı dün leke şeklinde yani büyük ihtimalle sökülecek bugünhsg den sonra hamile kalan çok okudum ama bende ilk deneme maalesef olumsuz oldu çok üzülüyorum
İnşallah canım sen de ben de güzel haberi alırızHsg den sonra ilk 4 ay içerisinde oluyormuş en verimli aylar yani daha zaman var sabredin bence
Yok her şey çok iyi dediler aksine doktor çekmeye bile gerek yok rahmin çok güzel gözüküyor bi problem çıkmaz dediTıkanıklık varmıymış? Bişey dedilermi
ŞükürYok her şey çok iyi dediler aksine doktor çekmeye bile gerek yok rahmin çok güzel gözüküyor bi problem çıkmaz dedi
ben çekelim içim rahat etsin dedim çektik temiz çıktı çok şükür
Sağolun inşallah çok teşekkürlerŞükürbenimde temizdi. Ama bu hsg ufak tefek tıkanıklıkları açıp temizlediği için daha kolay gebe kalınıyormuş.hayırlısı ile kalın inş
Bende Anadolu yakasında Hsg çektirmeyi düşünüyorum ama anestezi olmadan yapabileceğime inanamıyorum :). Ama sen anestezi istemiyorsan Üsküdar’da zeynepkamil hastanesi var kadın doğum üzerine kesinlikle ona git orada anestezi yapmıyolar diye ben tercih etmedim ama illa özel hastane diyorsan da Medicana Zincirlikuyu’ya gitKızlar selam kadın doğum polikliniğine iki yıldır gidiyorum fakat hiçbir şekilde rahim filmine yönlendiren olmamıştı artık ben kadın doğumcuya kendim söyledim kendisi bir de bana pişkin pişkin bence acele etmemelisin falan tarzında konuştu ben HSG filmi istiyorum dedim İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BANA ÖNERE BILECEĞINIZ ÖZEL HASTANE VAR MI YANI GERÇEKTEN TECRÜBELERINIZI DUYMAK ISTIYORUM FIKIRLERINIZI ÖNERILERINIZI AÇIĞIM fiyat hiç önemli değil yeterki steril temiz bir ortam olsun istiyorum şimdiden teşekkür ederim
gerçekten tüm samimiyetimi söylüyorum. Sonomed'de çekildiğim hsg filminde asla anastesizi almaya değmezdi. bence bir yorumlara vs bakın derim.Bende Anadolu yakasında Hsg çektirmeyi düşünüyorum ama anestezi olmadan yapabileceğime inanamıyorum :). Ama sen anestezi istemiyorsan Üsküdar’da zeynepkamil hastanesi var kadın doğum üzerine kesinlikle ona git orada anestezi yapmıyolar diye ben tercih etmedim ama illa özel hastane diyorsan da Medicana Zincirlikuyu’ya git