HSG RAHİM FİLMİ Kızlar yardımmm

minac

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
98
Puanlar
18
Kızlar selam kadın doğum polikliniğine iki yıldır gidiyorum fakat hiçbir şekilde rahim filmine yönlendiren olmamıştı artık ben kadın doğumcuya kendim söyledim kendisi bir de bana pişkin pişkin bence acele etmemelisin falan tarzında konuştu ben HSG filmi istiyorum dedim İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA BANA ÖNERE BILECEĞINIZ ÖZEL HASTANE VAR MI YANI GERÇEKTEN TECRÜBELERINIZI DUYMAK ISTIYORUM FIKIRLERINIZI ÖNERILERINIZI AÇIĞIM fiyat hiç önemli değil yeterki steril temiz bir ortam olsun istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Merhaba canım ben 2 defa çekildim şişli echomar tavsiye ederim işlerinde gayet profesyoneller ve çok temiz bir ortam yorumlarınada bakarsan anlarsın uyutulmadan çekilmiştim fiyat için kendilerini aradığında bilgi veriyorlar

Merhaba evet bugün kendileriyle görüştüm zaten en iyi açıklamayı yapan kendilerine en iyi ifade eden firma orası oldu ve anestezisiz çekilmeyi önerdiler hatta kendileri de boşuna para vermeyin dediler yani bir de işlem ne kadar sürüyor acaba

İlk çekildiğimde sağ tüpte tıkanıklık vardı o açıldı 10 dk civarı sürmüştür ikincisinde tüpler açıktı 2 3 dk içinde bitmişti belki o kadar bile sürmedi canım, adetlerin de ağrı yaşıyorsan ondan pek bi farkı yok dayanılmayacak bir acı değil yani ama tavsiyem çekimden önce arv** ağrı kesici ilaç alman benim dr önermişti öncesinde ağrı kesici içebilirsin demişti

Ay çok teşekkür ederim ben de şöyle bir şey duydum zaten eğer tüpler açıksa çok kısa bir işlemmiş ama tüplerde tıkanıklık varsa işte açmaya uğraştıkları için o esnada 1.05 10 dakika civarı sürüyormuş siz yaptırdığınız için biz size sormak istedim ağrı kesiciyi kendileri de söyler herhalde hani sormadan etmeden adım atmak istemiyorum bu süreçlerde biraz hassas davranmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim tekrar peki gebelik oluştu mu

Tabi ki sorup öyle ilerle bana dr önerdiği için içmiştim ilk çekimden 3 ay sonra boş gebelik oldu 1.5 yıl oldu, tekrar çekilmemi istedi dr kürtajdan sonra tıkanıklık olabilir diye yeni çektirdim ikinciyi, bekliyorum hepimize hayırlı kolay sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah Rabbim

Bağcılar atlas üniversite hastanesi çekildim anestezi ile memnun kaldım.gayyete temiz hastane ortami sonuçta memnumum bir daha olsa bir daha giderim.

Çok üzüldüm ama umarım inşallahhhh bu sefer olurrr heyecanla güzel haberlerinizi duymak isterimhayırlısı olsun ikimiz içinde

Ben de ocak ayında Şişli Echomar’da çekildim çok memnun kaldım, hem süreci çok profesyonel yönettiler, bilgilendirdiler, ortam tertemizdi, hem hiç ağrım sızım olmadı hatta yürüyerek gidip geldim yarım saat bir mesafeden. Umarım sizin de çok rahat geçer.

Bağcılar atlas üniversite hastanesi çekildim anestezi ile memnun kaldım.gayyete temiz hastane ortami sonuçta memnumum bir daha olsa bir daha giderim.
Aaaa bunu ilk kez duydum bağcılar’a karşı birtık negatifliğim var ama hani hastane olarak daha önce hiç gitmedim bir değerlendirmek lazım fiyat olarak ne ödemiştininiz peki

Ya jinekoloji muayeneniz rahat geçiyorsa bu da öyle geçer dedi yani gerçekten konuşan kişi de çok güzel ifade etti bütün stresimi aldı açıkçası böyle memnun kalanlar gördükçe de o firmaya daha çok yanaştım zaten bu ay içerisinde gerçekleşecek gibi benimki de haber vereceğim onlara çok teşekkür ederim yorumunuz için sizde süreç nasıl ilerlemişti peki hani ortalama kaç dakika sürdü problem tam olarak neydi varsa

Evet smear testi yaptırmaya benzer bir histi öyle tanımlayabilirim. Ben eylül ayında dış gebelik geçirdim, kasımda sonlandı, doktorum ocakta tekrar denemeye başlamadan hsg önerdi tüplerin durumundan emin olmak için. Tüpler açıkmış o yüzden çok kısa sürdü işlem maksimum 1 dakikadır yani, kontrast sıvıyı enjekte ederken ufak bir basınç hissi ve çok hafif böyle regl öncesi kasık batması tarzı bir his yaşadım, tıkanıklık durumunda bu his biraz daha uzun yaşanabiliyormuş işlem anında açtıkları için. İşlem sonrası ufak kanama olabilir dediler bende olmadı, gün içerisinde kısa kısa o kasılmalardan birkaç kez daha oldu ama asla gözünüzü korkutmasın yani çoğu reglim bu işlemden daha sancılıydı. Ertesi günlerde aynen devam ettim hayatıma hiçbir negatif etkisi olmadı. Sadece tüplerin durumunu değil rahim şeklini, pozisyonunu vb de çok güzel gösteren ve bir sorun varsa müdahale etmenizi sağlayabilen bir işlem, o yüzden ben sorun yaşayan birçok yakınıma da doktorlarına danışıp yaptırmalarını tavsiye ettim, çoğu kişi bilmiyor böyle bir şeyin varlığını.

Çok teşekkür ederim öncelikle tecrübelerinizi çok güzel anlatmışsınız zahmet edipgeçmiş olsun inşallah birdaha yaşamazsınızbende korkucağımı sanmıyorum hani bazıları acı eşiğim iyidir ama ağrılıydı felan demiş umarım hayırlısı olur ya stres yapmak istemiyorum açıkçası

canım geçen hafta sonomed kadıköyde çekildim ben ve gerçekten çok rahat ve kolay oldu. şişli echomar'ın sahibi de aynı kişi. makineler vs aynı. o yüzden orada çektirebilirsin. teknisyen 10.000-dr çekerse 14.000 alıyorlar.

Merhaba teşekkür ederimmbende orayı düşünüyorum şuanlık livden de dönüş bekliyorum teknisyen ve doktor seçebiliyormuyuz kadın erkek ve teknisyen ve doktor farkedermi farkı ne ?

Bende çektirmek istiyorum ama korkuyorum anestezi etkisi ne kadar sürüyor acaba

Merhaba teşekkür ederimmbende orayı düşünüyorum şuanlık livden de dönüş bekliyorum teknisyen ve doktor seçebiliyormuyuz kadın erkek ve teknisyen ve doktor farkedermi farkı ne ?
Ben teknisyene çektirdim o gün doktora randevu olmadığı için, gittiğim günkü teknisyenlerin hepsi kadındı, teknisyenler çekimi yaptı, raporlamasını yine Dr. Cevat Bayrak yaptı, yani en azından raporda onun imza ve kaşesi var ben kendisini hiç görmemiş oldum. Randevuyu alırken teknisyenin ya da doktorun çekim yapmasını seçebiliyorsunuz bütçenize ve müsaitliklerine göre ama bence çok önemli değil.

hayır canım seçtirmediler bana ama gördüğüm kadarıyla teknisyen ve doktorlar hep kadındı hsg tarafındaki. bana prof ilclal hoca denk geldi. çok tatlı biriydi. belki telefonda sorabilirsin müsait mi diye. bu arada otoparkı falan var, çok rahattı ulaşımı

Bende çektirmek istiyorum ama korkuyorum anestezi etkisi ne kadar sürüyor acaba
Anestezili çektirdim ben hiç korkmayın ufak bi bayıltma oluyor zaten kalktığınızda ne olduğunu anlamıyorsunuz sadece hafif sızı hissediyosunuz o da 20 dakika içinde geçiyor. Sonrasında hafif kanama olması normal sadece yanınızda ped bulundursanız yeterli

`