hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Ayy inş bnde bu ay kalırım. Çok umutluyum bu ay. Eşimde hiçbi sorun yok ki. Sende biran önce çektir filmi şansı arttırıyo sonuçta.

Bugün hittim doktora folikül takibine başladık.iyi yumurta oluşumu dedi. Cuma tekrar gitcem. 7 gün sonrada progesterona bakılcakmış. Neyse artık o

Evet canim yarin benim randevum.heyecanliyim :KK43: insallah yarin guzel seyler yazarim burda. Allah razi olsun canim.
canım merak ettim seni? ne yaptın nasıl geçti? inşallah bizim dediğimiz gibi olmuştur ve hiç canın acımamıştır.ve inşallah sonuçta güzel çıkmıştır.güzel haberlerini bekliyorum.

canım merak ettim seni? ne yaptın nasıl geçti? inşallah bizim dediğimiz gibi olmuştur ve hiç canın acımamıştır.ve inşallah sonuçta güzel çıkmıştır.güzel haberlerini bekliyorum.

Canim cok tesekkur ederim. Bugun gittim kurtuldum. Cok sukur cok guzel gecti hic anlamadim. Echomar sisliyi herkese tavsiye ederim. Sonuclarim da temiz cikti. Allah razi olsun canim merak ettigin icin. Bu aksam guzel bi uyku uyurum gittigimde dizlerim titriyodu :D

Bugün hittim doktora folikül takibine başladık.iyi yumurta oluşumu dedi. Cuma tekrar gitcem. 7 gün sonrada progesterona bakılcakmış. Neyse artık o
Hadi insallah guzel haberleri alirizz. Bu filmden sonra hamile kalanlari duydukca ben cok umutlaniyorum seviniyorum. Benkm doktorum bu ay takip yapmiyo korunmami soyledigi icin riske girmiyo. Ama ben korunmucam heralde : D

Canim cok tesekkur ederim. Bugun gittim kurtuldum. Cok sukur cok guzel gecti hic anlamadim. Echomar sisliyi herkese tavsiye ederim. Sonuclarim da temiz cikti. Allah razi olsun canim merak ettigin icin. Bu aksam guzel bi uyku uyurum gittigimde dizlerim titriyodu :D
Ohhhh cok sevindim gercekten. İçeri girdiğimde benımde dızlerım tıtrıyordu.dediğimiz gibiymiş degil mi :) sonuçta güzel çıkmış çok şükür :) hadi bakalım neler olacak. Ben korunmadım doktorada özellikle sordum. Biz bu filmi kanalda tıkanıklık yapışıklık varsa gorelım acılsın dıye cektırıyoruz.kanal acılıyor nıye korunacaksın dedı. Aptal mısın der gıbı baktı yuzume.ben korunmadım bakalım inşallah gecen ay son adetim olmustur gelmesın nolurrrrrr

Ohhhh cok sevindim gercekten. İçeri girdiğimde benımde dızlerım tıtrıyordu.dediğimiz gibiymiş degil mi :) sonuçta güzel çıkmış çok şükür :) hadi bakalım neler olacak. Ben korunmadım doktorada özellikle sordum. Biz bu filmi kanalda tıkanıklık yapışıklık varsa gorelım acılsın dıye cektırıyoruz.kanal acılıyor nıye korunacaksın dedı. Aptal mısın der gıbı baktı yuzume.ben korunmadım bakalım inşallah gecen ay son adetim olmustur gelmesın nolurrrrrr

Insallah oyle olucak sifirdan basladigimizi dusunelim. Bu ay olmasa da diger ay..az kaldi Allahin izniyle.. hic stres yapma at kafandan saglikliyiz cok sukur daha guzel bisey yok. Hadi ya oyle mi dedi doktorun iyi ozaman rahatladim benimki riske girmiyo oyuzden takip de yapmiyo bu ay ymurtlama gunlerinde denicez sansimizi artikk.

Insallah oyle olucak sifirdan basladigimizi dusunelim. Bu ay olmasa da diger ay..az kaldi Allahin izniyle.. hic stres yapma at kafandan saglikliyiz cok sukur daha guzel bisey yok. Hadi ya oyle mi dedi doktorun iyi ozaman rahatladim benimki riske girmiyo oyuzden takip de yapmiyo bu ay ymurtlama gunlerinde denicez sansimizi artikk.
duşunmeden yapamıyorum ve bu beni strese sokuyor :( biz adetin 9.ve 10. günü yapabildik sonrasında olmadı malesef.sanırım yumurtlama günümde dundu. umarım 10. gun olan spermler içerde canlı kalmıştır.

Merhaba arkadaşlar, bende 3 gün önce hsg çektirdim. Anestezili dediler ama sadece uyuttular bu anestezi ise ben gayet keyif aldım. Uyandığımda herşey bitmişti. Benim tüplerde tıkanıklık varmış ük kere basınçlı ilaç vermek zorunda kalmışlar şuanda herşey temiz çok iyi geçtiğini söyledi doktor hanım. Ben özelde çektirdiğim için 600 Tl verdim. İlk gün eve gelirken ağrım yoktu ama eve geldiğimde hareket edemeyecek kadar karnımda ağrı vardı ağrı kesici vermişlerdi onu kullandım o gün biraz rahatladım sonraki günler ilaç içmeye bile gerek kalmadı. Bende kanama denemeyecek kadar az bir akıntı var günlük ped bile yeterli.

bende rahim filmi çektiren biri olarak korkulacak ve abartılacak hiçbişey yok özel bir hastanede kendi Dr çekti okadar rahatı ki çok az bir ağrı oldu ve yaklaşık 3 ay sonra tedavisiz hamile kaldım burdan çektirmek isteyenlere tavsiyem bir gün dahi ertelemeyin...

Kızlar selam nerelerdesiniz? Benim adetime 11 gün falan var.yani 12 şubatta adet olmam gerekiyor ama bende fazlasıyla bir akıntı var.sizlerde durum nasıl?

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta hsg çektirdim . merak ettiğim konu caba hsg çektiren ve ilk ayda hamile kalan arkadaşlar varmı ben çok istiyorum 2 bucuk senedir evliyim bir problem gözükmüyor tüplerim açıkmış doktorum 2 ay bekle hsg çekiminden sonra tedaviye başlama dedi sanırım yumurtlama takibine alacaklar olmazsa yada aşılama mı sonraki işlem hiç bilgim yok.
Cnm ben cektirdigim ay hamile kaldim asilama icin cektirdim adet olunca asilama olucktim ama adetim gelmedi bebisim geldi simdi iki aylik oglum var rabbim sizede nasip eder insallh

Cnm ben cektirdigim ay hamile kaldim asilama icin cektirdim adet olunca asilama olucktim ama adetim gelmedi bebisim geldi simdi iki aylik oglum var rabbim sizede nasip eder insallh
canım belirtilerin neydi? bende normalde yumurtlamadan sonra adete kadar kuruluk oluyordu ama şimdi yogun bir akıntım var ve karnımın alt tarafında batma ve sancı arası bişey hissediyorum.az önce tuvalette silinirken nokta kadar kan gördum.sen neler yaşadın bizide bilgilendirir misin? ben hsg yi adetin 7.gününde çektirmiştim.

Kızlar selam nerelerdesiniz? Benim adetime 11 gün falan var.yani 12 şubatta adet olmam gerekiyor ama bende fazlasıyla bir akıntı var.sizlerde durum nasıl?

Benim daha yumurtlama gunum gelmedi canim. Daha var yani gunume. Ohh hadii bakalimmm akinti agri bu kadar erken basladiysaa belirti olabilirrr. Hadi insallahh hayirli haberlerini alirizz.

BEnimde adet günüm şubat 11 ocak ayında hsg çektirdim. Adete 9 günüm var ama bende ki farklılık bundan 5 gün önceden beri göğüslerim acayip şiş ve ağrı yapıyo neden oluyo anlamadım. Belki ağır bişey kaldırmışımdır diyorum. O kadar gebelikten geçmişim yani :) hayırlısı.

Back
X