- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 46
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
hadi yaaaBu ay tutmadısabah hayal kırıklıyla uyandım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaaaBu ay tutmadısabah hayal kırıklıyla uyandım
![]()
Evet uyamamla birlikte gözgöze geldik :) bunada şükür :)Offfffbenımde karnım agrıyor
kesin bu ay da tutmadı dıye dusunuyorum
![]()
anlamadım canım??Evet uyamamla birlikte gözgöze geldik :) bunada şükür :)
hadi yaaabu ay da olmadı regl oldum![]()
Umarım bebeqin seninledir ..hadi yaaabenimde yarın belli olucak bakalım...
inşallah canım inşallah. sende üzülme önümüzdeki aya odaklan.Umarım bebeqin seninledir ..
hadi yaaasenin bat 12 si degil miydi? 1 gun erken mi oldun? ben yarını bekliyorum.benimde gelecek galiba
![]()
hsg çektirecek arkadaşlara sesleniyorum belki bir faydam olur doktorum istanbulda acısız çeken tek yerin fındıkzade radyomar olduğunu sölemişti bana.doktorumun çalıştığı hastanede çekilmesine rağmen önermedi çok canın yanar dedi ve ben fındıkzade de yaptırdım normal jinekolojik muayene neyse buda o arkadaşlar[/QUOTE
geçmiş olsun canım ne kadar ücret ödedin ?
olur olur umutsuz duşunme..evet canım 1 gün erken oldum. kısmet artık ya olmayınca olmuyor işte
canım sen zaman hsg çektirdin?hsg çektirecek arkadaşlara sesleniyorum belki bir faydam olur doktorum istanbulda acısız çeken tek yerin fındıkzade radyomar olduğunu sölemişti bana.doktorumun çalıştığı hastanede çekilmesine rağmen önermedi çok canın yanar dedi ve ben fındıkzade de yaptırdım normal jinekolojik muayene neyse buda o arkadaşlar
çok olmadı tatlım 3-4 ay önce çektirdim sen demi çektireceksin?canım sen zaman hsg çektirdin?
ben ocak ayında çektirmiştim.hsg den sonra muhtemelen yarın regl olacagım.eğer olmazsam inşallah hamileyimdir :) hsg den sonra hamilelik oranı yüksek diyor doktorlar.sen hamile kalabildin mi canım?çok olmadı tatlım 3-4 ay önce çektirdim sen demi çektireceksin?
evet ertesi ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik yaşadım tüplerim zaten açıkmış ama hafif tıkalı olanların hsg esnasında açılıyor.ve hsg çekerken rahime verilen sıvıda eğer bir enfeksiyon varlığı mevcut ise yokediyor.senin nasıl çıktı hsg?ben ocak ayında çektirmiştim.hsg den sonra muhtemelen yarın regl olacagım.eğer olmazsam inşallah hamileyimdir :) hsg den sonra hamilelik oranı yüksek diyor doktorlar.sen hamile kalabildin mi canım?
ooo üzüldüm canımevet ertesi ay hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik yaşadım tüplerim zaten açıkmış ama hafif tıkalı olanların hsg esnasında açılıyor.ve hsg çekerken rahime verilen sıvıda eğer bir enfeksiyon varlığı mevcut ise yokediyor.senin nasıl çıktı hsg?
sende peki sorun ne cnm düşükmü oldu yoksa hamile mi kalamadınooo üzüldüm canımbenimde tüplerim açıktı çok şukur.
2 defa hamile kaldım ama karnımda kalbi durdu.sonra uzun süre hamile kalmak istemedim ama şimdide kalamıyorumsende peki sorun ne cnm düşükmü oldu yoksa hamile mi kalamadın?
peki araştırma istedimi doktorun trombofili panel periferik kanda genetik kromozom testi vs?2 defa hamile kaldım ama karnımda kalbi durdu.sonra uzun süre hamile kalmak istemedim ama şimdide kalamıyorum![]()