hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

kızlar selam biliyorsunuz ben ocak ayında hsg çektirdim ve bu hsg den sonra gelen ilk adetim olacaktı.dün olmam gerekirken bugun oldum ama sabahtan bu saate kadar sadece 1 damla geldi.sizlerde durum nasıl? hsg den sonra adetinizde gecikme yada azalma oldu mu?

Benim
kızlar selam biliyorsunuz ben ocak ayında hsg çektirdim ve bu hsg den sonra gelen ilk adetim olacaktı.dün olmam gerekirken bugun oldum ama sabahtan bu saate kadar sadece 1 damla geldi.sizlerde durum nasıl? hsg den sonra adetinizde gecikme yada azalma oldu mu?
Benim 2 . Günü daha yoqun qeLdi ve sırtım çok aqırdı aqrım çok olmazdı bu ay aqrılı qeçiyor :(

ahh canım çok haklısın bende onu duşunuyordum sigara yüzünden mi kalamıyorum diye.tüm formlarda sigara ve kahve tüketimini bırakın diyorlar.
Evet sigara kahve ama o kadar fazla tüketen arkadaşlarım var ki hamile kaldılar doktorda söylüyor sigarayı bırak diye ama olanların nasıl oluyorrrr

Evet sigara kahve ama o kadar fazla tüketen arkadaşlarım var ki hamile kaldılar doktorda söylüyor sigarayı bırak diye ama olanların nasıl oluyorrrr
yaaaa evet.hatta diyorum sigaradan daha kötu şeyler kullananlar var hamile kalıyorlar.tv de göruyoruz doğurup sokaga atıyorlar :( benim birde yaş faktöru var diye duşunuyorum 35 yaşındayım ama 40 ında bile doguran var.

Slm desirrem buralardayım boş boş takılıyom bu ay. Çok sıkıldım bu ay hiç bişe yapmıycam. Öbür ay da başlarım yumurta takibine.. offfff çok mutsuzum. :(

Slm desirrem buralardayım boş boş takılıyom bu ay. Çok sıkıldım bu ay hiç bişe yapmıycam. Öbür ay da başlarım yumurta takibine.. offfff çok mutsuzum. :KK43:
gunaydın canım.inan bende çok sıkıldım.ne iş yapasım var ne başka bişey.bu konuda mutsuz olunca her konuya yansıtıyorum mutsuzlugumu,gerginliğimi.olursa olur olmazsa olmaz diyorum.artık buraya girip yazmıyordum bile.sanki okudukça daha mutsuz olduğumu duşundum :(

Ben kimseye anlatamıyorum bide içimde birikiyo hep. Her adet olduğumda dünya başıma yıkılıyo. Rabbim böyle sınıyo bizi de. Ama bigün vericek bizede inanıyorum

Ben kimseye anlatamıyorum bide içimde birikiyo hep. Her adet olduğumda dünya başıma yıkılıyo. Rabbim böyle sınıyo bizi de. Ama bigün vericek bizede inanıyorum
Allaha güvenmekten başka çaremiz yokki canım.ben Rabbime sığındım en dogru zamanda en dogrusunu verecektir.Meryem suresinin Türkçe mealini okudum.Şimdi o duayı okuyarak rabbimden şifa dileyeceğim.Dua edince daha huzurlu oluyorum.Sende oku canım.

kızlar bu kadar çok kafanıza takmayın.bende 32 yaşındayım 10 aydır deniyoruz olmuyor. ilk başta çok moralim bozuluyordu ama sonrasında artık takmamaya başladım. adet olduğumda o anlık moralim bozuluyor ama sonrasında geçiyor. ne kadar çok kafanıza takarsanız o kadar çok stres olursunuz. biliyorsunuz ki streste gebe kalmayı engelliyor. önemli olan biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın taktiri. Hayırlısını isteyelim ki hayırlı olsun :KK66:

kızlar bu kadar çok kafanıza takmayın.bende 32 yaşındayım 10 aydır deniyoruz olmuyor. ilk başta çok moralim bozuluyordu ama sonrasında artık takmamaya başladım. adet olduğumda o anlık moralim bozuluyor ama sonrasında geçiyor. ne kadar çok kafanıza takarsanız o kadar çok stres olursunuz. biliyorsunuz ki streste gebe kalmayı engelliyor. önemli olan biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahın taktiri. Hayırlısını isteyelim ki hayırlı olsun :KK66:
Çok haklısın canım.Stres yapan herkes aynı şekilde söylemiş.Ne zaman kafamdan attım bu duşunceyi rahatladım vucudum rahatladı o ay hamile kaldım demiş.En iyisi duşunmemek.

gunaydın canım.inan bende çok sıkıldım.ne iş yapasım var ne başka bişey.bu konuda mutsuz olunca her konuya yansıtıyorum mutsuzlugumu,gerginliğimi.olursa olur olmazsa olmaz diyorum.artık buraya girip yazmıyordum bile.sanki okudukça daha mutsuz olduğumu duşundum :KK43:

Back
X