hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

peki araştırma istedimi doktorun trombofili panel periferik kanda genetik kromozom testi vs?
hayır istemedi.prolaktin amh tiroit tahlilleri istedi ve tabii birde hsg ye bakmak istedi.ben hsg ile başladım işe.diger tahlilleride yaptırıcam.tiroid yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı.prolaktin yüksek mi ona bakılacak birde yumurta rezervi işte...

hayır istemedi.prolaktin amh tiroit tahlilleri istedi ve tabii birde hsg ye bakmak istedi.ben hsg ile başladım işe.diger tahlilleride yaptırıcam.tiroid yaptırdım bir sıkıntı çıkmadı.prolaktin yüksek mi ona bakılacak birde yumurta rezervi işte...
zaten ilk hamile kaldığında tsh a hemen bakılması lazım cnm troid problemin varmı diye. diğerlerini çok saçma ve gereksiz yere istemiş bence doktorun amh yumurta rezervi testi yumurtan olmasa zaten hamile kalamazsın.prolaktin süt hormonu yüksek olsada yine hamile kalamazsın senin kalmada skıntı yokki üstelik sağlıksız embriyo olsa kalbi atmaz kalp atıyorsa sağlıklı bir embriyo demek oluyormuş.rahimde ancak yapısal bi şekil bozukluğu varsa düşmesine neden olabilir? bence pıhtılaşma testlerini yaptırmalıısın cnm sana yardımcı olabilirim nereye gideceğine dair istanbuldamı oturuyorsun özelden yaz istersen?

Canım yok yaa bnde bişey dün oldum çok mutsuzum :KK43:
allah yaaa herkes regl olmuş :( benimde yarın olmam gerekiyor normal şartlarda. zaten olucam gibi geliyor :( karın agrım pazartesi başladı.arada duruyor arada artıyor.ne olucak bilmiyorum yarını bekliyorum ve dua ediyorum.neyse önümüzdeki ay olur belki.umudunu kaybetme.

allah yaaa herkes regl olmuş :KK43: benimde yarın olmam gerekiyor normal şartlarda. zaten olucam gibi geliyor :KK43: karın agrım pazartesi başladı.arada duruyor arada artıyor.ne olucak bilmiyorum yarını bekliyorum ve dua ediyorum.neyse önümüzdeki ay olur belki.umudunu kaybetme.
Hayırlısı canım yaa. İnşallah bebeğin seninledir. İnş sen bize umut olursun

Şu yumurtlama dönemini nasıl ayarlamak gerekiyor bir program var ordan takip edip uyguluyorum ama olmuyor :( sanırım artık doktora gidip yumurtlama takibine gidicem böyle oLmıycak

Şu yumurtlama dönemini nasıl ayarlamak gerekiyor bir program var ordan takip edip uyguluyorum ama olmuyor :KK43: sanırım artık doktora gidip yumurtlama takibine gidicem böyle oLmıycak[/QUOTE
Merhaba yumurtlama döneminiz için son adet tarihi başlangıcını ilk gün kabul ederek saymaya başlıyorsunuz 14.gününün ovülasyon günü olduğu söyleniyor ben bu ay ovülasyon testi kullandım ve 17. Günde yumurtladığımı gördüm (çikolata kistlerimden dolayı olabilir) isterseniz doktora gitmeden ovülasyon testlerini deneyin

Şu yumurtlama dönemini nasıl ayarlamak gerekiyor bir program var ordan takip edip uyguluyorum ama olmuyor :KK43: sanırım artık doktora gidip yumurtlama takibine gidicem böyle oLmıycak

O programlara çok güvenme. Ben yumurtlama zamanımı ve yumurtamın çatladığını anlayabiliyorum. Adetim bittikten sonra akıntılarım çok fazla oluyor hatta su gibi. Yumurtamın çatladığı dönemde de yine akıntı devam ediyor ama aynı zamanda Kasıklarımda çok Ağrı oluyor. Bence ovulasyon testi al. Takip etmen daha kolay olur

O programlara çok güvenme. Ben yumurtlama zamanımı ve yumurtamın çatladığını anlayabiliyorum. Adetim bittikten sonra akıntılarım çok fazla oluyor hatta su gibi. Yumurtamın çatladığı dönemde de yine akıntı devam ediyor ama aynı zamanda Kasıklarımda çok Ağrı oluyor. Bence ovulasyon testi al. Takip etmen daha kolay olur

Ovulasyon testi pahalı diye biliyorum doktora gidip takibe gitsem olmazmı

Şu yumurtlama dönemini nasıl ayarlamak gerekiyor bir program var ordan takip edip uyguluyorum ama olmuyor :KK43: sanırım artık doktora gidip yumurtlama takibine gidicem böyle oLmıycak
canım ben ovulasyon testleri ile takip ediyorum ama dr daha sağlıklı bilgi verir tabiki.

Cnm ben cektirdigim ay hamile kaldim asilama icin cektirdim adet olunca asilama olucktim ama adetim gelmedi bebisim geldi simdi iki aylik oglum var rabbim sizede nasip eder insallh
canım sonuçların nasıl çıkmıştı benim sol tıkalı sağ açık belki sağda kapalıydı o anda açıldı bişe y demedi çünkü dr ama ilk verdiği sıvı geri geldi sonra basınçlı verdi sağa gitti ilaç sol da sonradan açılmışmıdır acaba filmden sonra açılıyomuki çünkü ilaç peritona yayıldı artık göremeyiz dediler süre uzadı.sol tarafta kaldı aklım.inşallah son ilaçta açılmıştır göremesekte:(

canım sonuçların nasıl çıkmıştı benim sol tıkalı sağ açık belki sağda kapalıydı o anda açıldı bişe y demedi çünkü dr ama ilk verdiği sıvı geri geldi sonra basınçlı verdi sağa gitti ilaç sol da sonradan açılmışmıdır acaba filmden sonra açılıyomuki çünkü ilaç peritona yayıldı artık göremeyiz dediler süre uzadı.sol tarafta kaldı aklım.inşallah son ilaçta açılmıştır göremesekte:KK43:
Bnm sorun yoktu cnm ilk ilacta iki tupede gitmis dr acik dedi ama gene daha kesin sonuc versin diye iki defa verdi ilaci insallh aciktir bebisin sennle olur bu ay

Back
X