Hsg ( Rahim Filmi)

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Bayanlar doktorum Hsg istedi uzun süredir erteliyordum şuanda korktuğum için anestezili olmasını istiyorum pendik kartal anadolu yakasında önerebiliceğiniz hastane varmı yada sizce anastezisizmi olmalı lütfen görüşlerinizi paylaşın

Merhaba,
Ben de çektirdim. Doktorum çektirecegim merkezin cihazlarının önemli olduğunu söylemişti. Eski tip cihazlar acı verebiliyormuş. Internette birçok yorum okudum: çığlık atanlar, fenalık geçirenler vs vs.. bu yorumların hiçbirine aldanmayın. Regl ağrısı gibi bir ağrı hissediyorsunuz. Jinekolojik muayene gibi.. Bende kanama bile olmadı. Şişli'de Echomar diye bir merkez var. Gayet sorunsuz çektirdim orda.
Anadolu yakasında Anadolu Sağlık Merkezi'ne sormuştum bir de. Hem fiyat hem de cihaz açısından Echomar'i tavsiye ederim. Korkmaya ve anesteziye hiç gerek yok bence..

Nereye baksam karşıma echomar çıkıyor zaten bostancıdan servislerinde varmış aradım anestezi almama gerek olmarığını söylediler ve konuştuğum bayan bile ikna eetti beni sanırım oraya gidicem

Kızlar bende çekildim rahim filmi resmini yüklesem? Tüpler açık dedi ama sol yumurtalık uzaktaymış.. daha kendi doktoruma gidemedim kısmetse gidicem bakacak...

Eklentiler

• IMG_5049.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 365
Kızlar bende çekildim rahim filmi resmini yüklesem? Tüpler açık dedi ama sol yumurtalık uzaktaymış.. daha kendi doktoruma gidemedim kısmetse gidicem bakacak...
Rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz bende çektirdim ve ağrısızdı korkulacak hiç bişey yokmuş Anaztazisiz çekilebilirmiş.

Rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz bende çektirdim ve ağrısızdı korkulacak hiç bişey yokmuş Anaztazisiz çekilebilirmiş.
Geç oldu ama merak etttim canım çektirdin mi rahim filmini? Nasıldı deneyimin paylaşır mısın? ben de yarın çektireceğim çok korkuyorum...

anesteziye gerek yok tabi ozel hastanede oldum devlet nasil bilmiyorum cok hafif bir agri oluyor oda katlanilmayacak bir agri degil adet agrisinin en en hafifi

Ağrı eşiği çok düşük bir insanım ve hekimoğlu görüntüleme merkezini gerçekten tavsiye ederim bu arada ben çektirdin birazda burukluk var şuanda belki tıkanıklık vardır açılır ve herşey yoluna girer diye düşünürken tam tersine hiç bir sorun yokmuş

arkadaşlarbende tüp bebek tedavisi görüyorum ben başka bir yerde yaptırdım 350 tl hekimoğlu görüntüleme merkezi die bir yer fatihte gerçekten çok samimi ve içten bir yer .Vajinusmus hastasıyım işlemi yaptırana kadar yarım saat odada masada oturdum bekledim sabırla benim hazır olmamı beklediler 2 dk sürdü işlem esnasında sürekli yaptıkları işlem hakkında bilgi vermeleri rahatlatıcı adet sancısı gibi bi his vardı o ama işlem bitince o histe kayboldu vajinusmus hastaları için çok zor bir işlem bu kendilerini çok uğraştırdım gerçekten çok iyi davrandılar elif hanım ve abdullah bey muhteşem ekip sonsuz teşekkürler güvenerek gidebilirsizniz

Canım benimde çektirmek gerekiyordu ama durumumuz el vermedi. Aylarca erteledim en uygun şekilde nasıl çektirebilirim? Mesela dev.hast. sinden hsg çekileceğine dair kağıt alsam özelde çektirsem daha mı uygun olur? Evliliğm 2 yıl olmak üzere.

350 liraya çektirdim ağrısızdı hekimoğlunda kesinlikle oraya git fatih fındıkzadede devlette göre genellikle ağrı çektiklerini yazmışlardı ben 4 sene boyunca kaçtım ve Hsg sonrası şuanda hamileyim 11 haftalık

Şunuda unutma 5 dakikalık bir işlem eğer durumun el vermiyorsa ağrı eşiğin yüksekse 5 dakikada devlettede çektirebilirsin dayanılabilir bence

Bence anestezi çok gereksiz ya gerçekten korkulcak bişey yok kimisine igne batsa üç gün aglıyo siz forumlara çok takılöayın güçlü olun

Ben anestezili çekindim ne ağrım oldu ne de başka bişeyim netteki okuduklarım gibi degil korkmayın anestezide değilmiş doktoruma sordum 5 dklik uyuyorsun o kadar zaten kendileri seslenip uyandırıyor sonrasında da hic ağrım olmadi hafif kanamam var o kadar :)

Ben 2 kere anestezisiz çekildimmm asla korkulacak birşey yok. C kollu makine olan merkezleri tercih edin onda acı olmuyor

Merhabalar anestezili nerede çekindiniz acaba hangi merkez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…