- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Merhaba,Bayanlar doktorum Hsg istedi uzun süredir erteliyordum şuanda korktuğum için anestezili olmasını istiyorum pendik kartal anadolu yakasında önerebiliceğiniz hastane varmı yada sizce anastezisizmi olmalı lütfen görüşlerinizi paylaşın
Bnde echomarı tavsıye ederımNereye baksam karşıma echomar çıkıyor zaten bostancıdan servislerinde varmış aradım anestezi almama gerek olmarığını söylediler ve konuştuğum bayan bile ikna eetti beni sanırım oraya gidicem
Rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz bende çektirdim ve ağrısızdı korkulacak hiç bişey yokmuş Anaztazisiz çekilebilirmiş.Kızlar bende çekildim rahim filmi resmini yüklesem? Tüpler açık dedi ama sol yumurtalık uzaktaymış.. daha kendi doktoruma gidemedimkısmetse gidicem bakacak...
Geç oldu ama merak etttim canım çektirdin mi rahim filmini? Nasıldı deneyimin paylaşır mısın? ben de yarın çektireceğim çok korkuyorum...Rabbim inşallah kucağını boş bırakmaz bende çektirdim ve ağrısızdı korkulacak hiç bişey yokmuş Anaztazisiz çekilebilirmiş.
Kesinlikle çok iyi geçti orda burada yazılanlara kesinlikle inanmayın özellikle ağrısız yapılan cihazları tercih edinGeç oldu ama merak etttim canım çektirdin mi rahim filmini? Nasıldı deneyimin paylaşır mısın? ben de yarın çektireceğim çok korkuyorum...
Bayanlar doktorum Hsg istedi uzun süredir erteliyordum şuanda korktuğum için anestezili olmasını istiyorum pendik kartal anadolu yakasında önerebiliceğiniz hastane varmı yada sizce anastezisizmi olmalı lütfen görüşlerinizi paylaşın
anesteziye gerek yok tabi ozel hastanede oldum devlet nasil bilmiyorum cok hafif bir agri oluyor oda katlanilmayacak bir agri degil adet agrisinin en en hafifiBayanlar doktorum Hsg istedi uzun süredir erteliyordum şuanda korktuğum için anestezili olmasını istiyorum pendik kartal anadolu yakasında önerebiliceğiniz hastane varmı yada sizce anastezisizmi olmalı lütfen görüşlerinizi paylaşın
arkadaşlarbende tüp bebek tedavisi görüyorum ben başka bir yerde yaptırdım 350 tl hekimoğlu görüntüleme merkezi die bir yer fatihte gerçekten çok samimi ve içten bir yer .Vajinusmus hastasıyım işlemi yaptırana kadar yarım saat odada masada oturdum bekledim sabırla benim hazır olmamı beklediler 2 dk sürdü işlem esnasında sürekli yaptıkları işlem hakkında bilgi vermeleri rahatlatıcı adet sancısı gibi bi his vardı o ama işlem bitince o histe kayboldu vajinusmus hastaları için çok zor bir işlem bu kendilerini çok uğraştırdım gerçekten çok iyi davrandılar elif hanım ve abdullah bey muhteşem ekip sonsuz teşekkürler güvenerek gidebilirsizniz
350 liraya çektirdim ağrısızdı hekimoğlunda kesinlikle oraya git fatih fındıkzadede devlette göre genellikle ağrı çektiklerini yazmışlardı ben 4 sene boyunca kaçtım ve Hsg sonrası şuanda hamileyim 11 haftalıkCanım benimde çektirmek gerekiyordu ama durumumuz el vermedi. Aylarca erteledim en uygun şekilde nasıl çektirebilirim? Mesela dev.hast. sinden hsg çekileceğine dair kağıt alsam özelde çektirsem daha mı uygun olur? Evliliğm 2 yıl olmak üzere.
Şunuda unutma 5 dakikalık bir işlem eğer durumun el vermiyorsa ağrı eşiğin yüksekse 5 dakikada devlettede çektirebilirsin dayanılabilir benceCanım benimde çektirmek gerekiyordu ama durumumuz el vermedi. Aylarca erteledim en uygun şekilde nasıl çektirebilirim? Mesela dev.hast. sinden hsg çekileceğine dair kağıt alsam özelde çektirsem daha mı uygun olur? Evliliğm 2 yıl olmak üzere.
Bence anestezi çok gereksiz ya gerçekten korkulcak bişey yok kimisine igne batsa üç gün aglıyo siz forumlara çok takılöayın güçlü olunBayanlar doktorum Hsg istedi uzun süredir erteliyordum şuanda korktuğum için anestezili olmasını istiyorum pendik kartal anadolu yakasında önerebiliceğiniz hastane varmı yada sizce anastezisizmi olmalı lütfen görüşlerinizi paylaşın
Ben anestezili çekindim ne ağrım oldu ne de başka bişeyim netteki okuduklarım gibi degil korkmayın anestezide değilmiş doktoruma sordum 5 dklik uyuyorsun o kadar zaten kendileri seslenip uyandırıyor sonrasında da hic ağrım olmadi hafif kanamam var o kadar :)Canım benimde çektirmek gerekiyordu ama durumumuz el vermedi. Aylarca erteledim en uygun şekilde nasıl çektirebilirim? Mesela dev.hast. sinden hsg çekileceğine dair kağıt alsam özelde çektirsem daha mı uygun olur? Evliliğm 2 yıl olmak üzere.
Merhabalar anestezili nerede çekindiniz acaba hangi merkez?Ben anestezili çekindim ne ağrım oldu ne de başka bişeyim netteki okuduklarım gibi degil korkmayın anestezide değilmiş doktoruma sordum 5 dklik uyuyorsun o kadar zaten kendileri seslenip uyandırıyor sonrasında da hic ağrım olmadi hafif kanamam var o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?