Şimdi Haziran’da çektirince mi açıldı tüpün canım ,Geçen senelerde çektirdim tek tüp kapalı çıktı en son gaziran da çektirdim çok şükürİkinci de oldu benim tüpüm açıldı inşallah en kısa zaman da senin de olur
Aynen canım hazıranda açıldı bir ay adet oldum sadeceŞimdi Haziran’da çektirince mi açıldı tüpün canım ,
İnşallahhh 3 sene sonra oldu nasibini bekliyordu demek ki rabbim nasip ederse tabi inşallah bana herkese sağlıcaklaDarısı bütün bekleyenlere inşallahherhangi bir sıkıntın var mıydı?
Benim bu ikinci çekilmem açık çıktı ikisinde de birde çikolata kistim var bende çok merak ediyorumBende 1 hafta önce çektirdim tüplerim tıkanıkmış ikinci kez ilaç verilince açılmış . Hamilelik olayını bende çok merak ediyorum
Çekildikten sonra kendinize dikkat ettiniz mi çevremde sürekli üşütme şuan kanalların açık yine kapanır gibi söylemler var psikolojim bozuldu acaba üşüttüm mü tıkandı mı diye düşünmeye başlıyorumBenim bu ikinci çekilmem açık çıktı ikisinde de birde çikolata kistim var bende çok merak ediyorum
Resmen şuan söylediğiniz rast geldi bende az önce kendi kendime diyordum ki boğazım ağrıyor sanırım üşüttüm çorap giymeliydim hep bu aralar dedimÇekildikten sonra kendinize dikkat ettiniz mi çevremde sürekli üşütme şuan kanalların açık yine kapanır gibi söylemler var psikolojim bozuldu acaba üşüttüm mü tıkandı mı diye düşünmeye başlıyorum
Bu arada benimde 1 hafta oldu çekileliÇekildikten sonra kendinize dikkat ettiniz mi çevremde sürekli üşütme şuan kanalların açık yine kapanır gibi söylemler var psikolojim bozuldu acaba üşüttüm mü tıkandı mı diye düşünmeye başlıyorum
Artık değişik düşüncelere girdim resmenResmen şuan söylediğiniz rast geldi bende az önce kendi kendime diyordum ki boğazım ağrıyor sanırım üşüttüm çorap giymeliydim hep bu aralar dedimben üşütmeyi duymadım ama sonuçta engel üşütmekte diye duydum tabi kanal kapanmasını ilk defa sizden duyuyorum
Bişey sorcam çikolata kisti belirtileriniz neydi ve ultrasonda göründü müBu arada benimde 1 hafta oldu çekileli
Bende adetten hemen sonra çekildim bakalım hayırlısıArtık değişik düşüncelere girdim resmenAdetimden sonra denemelere başlıcaz artık
Tuğçe3333 sizinde mi çikolata kistiniz bar be kaç cnm? Bende Rahim filmi Çekilecem gününü bekliyorumBişey sorcam çikolata kisti belirtileriniz neydi ve ultrasonda göründü mü
Yok canım bende yok sadece geçen aydan çatlamamış yumurtam varmış doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için dostinex işte hsg de çektim diğer ay bakıcazTuğçe3333 sizinde mi çikolata kistiniz bar be kaç cnm? Bende Rahim filmi Çekilecem gününü bekliyorum
Benim bu ay kist için doğum kontrol kullandığım için bir dahaki aya sarktıBende adetten hemen sonra çekildim bakalım hayırlısıadetimi bekliyorum bende inşallah bu ay olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?