Hsg sonrası hamilelik yaşayanlar

Geçen senelerde çektirdim tek tüp kapalı çıktı en son gaziran da çektirdim çok şükür İkinci de oldu benim tüpüm açıldı inşallah en kısa zaman da senin de olur

Bu sıralar hep bu konuyu merak ediyorum ama pek kimse yok sanırım

Bende 1 hafta önce çektirdim tüplerim tıkanıkmış ikinci kez ilaç verilince açılmış . Hamilelik olayını bende çok merak ediyorum
Benim bu ikinci çekilmem açık çıktı ikisinde de birde çikolata kistim var bende çok merak ediyorum

Benim bu ikinci çekilmem açık çıktı ikisinde de birde çikolata kistim var bende çok merak ediyorum
Çekildikten sonra kendinize dikkat ettiniz mi çevremde sürekli üşütme şuan kanalların açık yine kapanır gibi söylemler var psikolojim bozuldu acaba üşüttüm mü tıkandı mı diye düşünmeye başlıyorum

Resmen şuan söylediğiniz rast geldi bende az önce kendi kendime diyordum ki boğazım ağrıyor sanırım üşüttüm çorap giymeliydim hep bu aralar dedim ben üşütmeyi duymadım ama sonuçta engel üşütmekte diye duydum tabi kanal kapanmasını ilk defa sizden duyuyorum

Bu arada benimde 1 hafta oldu çekileli

Artık değişik düşüncelere girdim resmen Adetimden sonra denemelere başlıcaz artık

Tuğçe3333 sizinde mi çikolata kistiniz bar be kaç cnm? Bende Rahim filmi Çekilecem gününü bekliyorum
Yok canım bende yok sadece geçen aydan çatlamamış yumurtam varmış doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için dostinex işte hsg de çektim diğer ay bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…