Ulatrasyonla doktor şüphelendi doktor ama MR çekildim Ca125 e bakıldı ordan çıktıBişey sorcam çikolata kisti belirtileriniz neydi ve ultrasonda göründü mü
Bende var çikolata kisti 3,5 -4 arası değişiyor aylık olarakTuğçe3333 sizinde mi çikolata kistiniz bar be kaç cnm? Bende Rahim filmi Çekilecem gününü bekliyorum
Bu sıralar hep bu konuyu merak ediyorum ama pek kimse yok sanırım
Bende 1 hafta önce çektirdim tüplerim tıkanıkmış ikinci kez ilaç verilince açılmış . Hamilelik olayını bende çok merak ediyorum
Benim bu ikinci çekilmem açık çıktı ikisinde de birde çikolata kistim var bende çok merak ediyorum
Neden tıkanıklık olduğunu söylemedi ama açıldı çok şükürNerede cekildin? Tupler neden tikali olabilir bende kafaya koydum onumuzdeki ay cektiricem... aciksa bile tupler yinede okudugum kadariyla cektirenler daha rht hamile kaliyor
Neden tıkanıklık olduğunu söylemedi ama açıldı çok şükür
Merhaba bende cevat bayrağı araştırdım makineleri son teknoloji çok iyi ağrısız deniliyor. Anestesi almaktansa gidicem sanırım istanbulaBen kafaya koydum icimde acaba mi demektense Cevat bayrak a gidip hsg cektircem onda aciyo diyeni okumadim ztn cok kisa suruyormus. Tek korkum cevat bayrak yerine baskasi ceker mi cunku onu yazanlar var biz kendisinden randevu aldik ama baskasi yardimci oldu diye
Merhaba bende cevat bayrağı araştırdım makineleri son teknoloji çok iyi ağrısız deniliyor. Anestesi almaktansa gidicem sanırım istanbula
Ben ağustosta çektirdim ama hala gebelik yok tek tüp kapalı çıktıMerhaba kızlar hag sonrası hamile kalanlarınız varmı acaba aramızda
Ben Ankara’da yaşıyorum burda doktor anestezili yapalım dedi ben biraz korktum. Ama dediğin gibi olumsuz yorum okumadımBende o kdr kolay oldugunu okudugum icin neden bekliyorum dusunerek kafayi yiyorum gidip cektiriyim ne kaybederim dedim. Ve Cevat bayrak hakkinda tek bir olumsuz yorum okumadim hic kimse acidi agridi fln demiyor. Ins bizim icinde oyle olursenin ne kadar oldu ? Nerede yasiyorsun?
Ben Ankara’da yaşıyorum burda doktor anestezili yapalım dedi ben biraz korktum. Ama dediğin gibi olumsuz yorum okumadım
Ben ağustosta çektirdim ama hala gebelik yok tek tüp kapalı çıktı
İsmini ne acaba doktorun? Sizinde mi çikolata kistiniz var?Ankara istanbul cok yakin gunubirlik bile gelip donersin. Cok ilginc burdaki cok sevdigimiz komsumunda kadin dogum doktoru ankarada oda ist dan oraya geliyor
Onu anlamak için 2. Çekmek gerekiyor sanırım açıldıysa da bilmiyorum çok ağrılı geçmişti bir daha gerek kalmaz inşallahCekilirken acmadilar mi?
25 eylülde çekildim devlet hastanesinde .bu ay gebelik yok. Tüplerim açıktı.önümüzdeki ay ovulasyon testiyle deniycem.bikaç ay daha olmazsa iğneli tedaviye geçicez.Merhaba kızlar hag sonrası hamile kalanlarınız varmı acaba aramızda
Evet alınıyor ama doktorlar çok önermiyor çünkü yumurta rezervini azaltıyormuş, ultrasyonla kist görülüyor ama normal kistmi yoksa çikolata mi MR dan sonra ben hsg yi anestezili çektirdimCikolata kisti ameliyat ile alinabilir bisey mi? Ultrasonda goruluyor di mi?
Bende çok sık geçiriyorum idrar yolları enfeksiyonu bende onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çektirin kesinlikleBende idrar yollari enfeksiyonu olmustum gecmiste o kafama o kdr cok takiliyo ki ve spermler cok akiyo disari. Boyle kurup dusunecegime gidip cektirmeye karar verdim onumuzdeki ay
Bende çok sık geçiriyorum idrar yolları enfeksiyonu bende onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çektirin kesinlikle
Onu anlamak için 2. Çekmek gerekiyor sanırım açıldıysa da bilmiyorum çok ağrılı geçmişti bir daha gerek kalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?