Hsg sonrası hamilelik yaşayanlar

Bişey sorcam çikolata kisti belirtileriniz neydi ve ultrasonda göründü mü
Ulatrasyonla doktor şüphelendi doktor ama MR çekildim Ca125 e bakıldı ordan çıktı ama diğer belirtide adette ve yakınlaşmada yoğun ağrılarım oluyor birde midem bulantım çok sıktı benim

Bu sıralar hep bu konuyu merak ediyorum ama pek kimse yok sanırım

Ben kafaya koydum icimde acaba mi demektense Cevat bayrak a gidip hsg cektircem onda aciyo diyeni okumadim ztn cok kisa suruyormus. Tek korkum cevat bayrak yerine baskasi ceker mi cunku onu yazanlar var biz kendisinden randevu aldik ama baskasi yardimci oldu diye

Bende 1 hafta önce çektirdim tüplerim tıkanıkmış ikinci kez ilaç verilince açılmış . Hamilelik olayını bende çok merak ediyorum

Nerede cekildin? Tupler neden tikali olabilir bende kafaya koydum onumuzdeki ay cektiricem... aciksa bile tupler yinede okudugum kadariyla cektirenler daha rht hamile kaliyor

Neden tıkanıklık olduğunu söylemedi ama açıldı çok şükür

Bende idrar yollari enfeksiyonu olmustum gecmiste o kafama o kdr cok takiliyo ki ve spermler cok akiyo disari. Boyle kurup dusunecegime gidip cektirmeye karar verdim onumuzdeki ay

Merhaba bende cevat bayrağı araştırdım makineleri son teknoloji çok iyi ağrısız deniliyor. Anestesi almaktansa gidicem sanırım istanbula

Merhaba bende cevat bayrağı araştırdım makineleri son teknoloji çok iyi ağrısız deniliyor. Anestesi almaktansa gidicem sanırım istanbula

Bende o kdr kolay oldugunu okudugum icin neden bekliyorum dusunerek kafayi yiyorum gidip cektiriyim ne kaybederim dedim. Ve Cevat bayrak hakkinda tek bir olumsuz yorum okumadim hic kimse acidi agridi fln demiyor. Ins bizim icinde oyle olur senin ne kadar oldu ? Nerede yasiyorsun?

Ben Ankara’da yaşıyorum burda doktor anestezili yapalım dedi ben biraz korktum. Ama dediğin gibi olumsuz yorum okumadım

Ben Ankara’da yaşıyorum burda doktor anestezili yapalım dedi ben biraz korktum. Ama dediğin gibi olumsuz yorum okumadım

Ankara istanbul cok yakin gunubirlik bile gelip donersin. Cok ilginc burdaki cok sevdigimiz komsumunda kadin dogum doktoru ankarada oda ist dan oraya geliyor

Merhaba kızlar hag sonrası hamile kalanlarınız varmı acaba aramızda
25 eylülde çekildim devlet hastanesinde .bu ay gebelik yok. Tüplerim açıktı.önümüzdeki ay ovulasyon testiyle deniycem.bikaç ay daha olmazsa iğneli tedaviye geçicez.

Cikolata kisti ameliyat ile alinabilir bisey mi? Ultrasonda goruluyor di mi?
Evet alınıyor ama doktorlar çok önermiyor çünkü yumurta rezervini azaltıyormuş, ultrasyonla kist görülüyor ama normal kistmi yoksa çikolata mi MR dan sonra ben hsg yi anestezili çektirdim

Bende idrar yollari enfeksiyonu olmustum gecmiste o kafama o kdr cok takiliyo ki ve spermler cok akiyo disari. Boyle kurup dusunecegime gidip cektirmeye karar verdim onumuzdeki ay
Bende çok sık geçiriyorum idrar yolları enfeksiyonu bende onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çektirin kesinlikle

Bende çok sık geçiriyorum idrar yolları enfeksiyonu bende onun etkisi olabilir diye düşünüyorum çektirin kesinlikle

Onun haricinde idrar testide yaptirsak mi sence peki? Yine enfeksiyon fln var mi die? Yeni tam kan tahlili yaptirdm gerci ama

Onu anlamak için 2. Çekmek gerekiyor sanırım açıldıysa da bilmiyorum çok ağrılı geçmişti bir daha gerek kalmaz inşallah

Bu istanbulda ki cevat bayrak a cekildiginde cekerken anliyip o anda acabiliyormus anestesiziz ve agrisizmis cnm sende bulundugun yerde c kollu cihaz bulursan eger onlarda agri olmuyor ve aciyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…