Test yap istersen ben şuan yapsam kesin vardır mesela çünkü geçmiyor. yaşantıma dikkat etmeye çalışıyorum bol bol su içiyorum ve galiba işte tüplerim tıkanmışOnun haricinde idrar testide yaptirsak mi sence peki? Yine enfeksiyon fln var mi die? Yeni tam kan tahlili yaptirdm gerci ama
Benim doktorum da çekerken anladı ilaç verdi iki tüpe birinden geçmiyor dedi yanındaki ne ama hiç açılırmı açılmazmı konuşmadık orayıBu istanbulda ki cevat bayrak a cekildiginde cekerken anliyip o anda acabiliyormus anestesiziz ve agrisizmis cnm sende bulundugun yerde c kollu cihaz bulursan eger onlarda agri olmuyor ve aciyolarmis
Test yap istersen ben şuan yapsam kesin vardır mesela çünkü geçmiyor. yaşantıma dikkat etmeye çalışıyorum bol bol su içiyorum ve galiba işte tüplerim tıkanmış
Benim doktorum da çekerken anladı ilaç verdi iki tüpe birinden geçmiyor dedi yanındaki ne ama hiç açılırmı açılmazmı konuşmadık orayı
Ben mesela bu tür şeyleri hiç duymadım doktorun o esnada açabilir olması gibiBenim doktorum da çekerken anladı ilaç verdi iki tüpe birinden geçmiyor dedi yanındaki ne ama hiç açılırmı açılmazmı konuşmadık orayı
Bu doktor doktora değişen bir şey olabileceğini hiç duymadım yani cihazın ve ilacın etkisi sanırımCok ileri safhada degilse eger cekerken aciyormus bu bahsettigim kisi
İnşallah açılmıştır bu ay femara kullanmaya başladım bugün sol tarafımda hafif bir ağrı var acaba yumurtam mı çatladı iğneyi yaptırmadım dahaCok ileri safhada degilse eger cekerken aciyormus bu bahsettigim kisi
Aynen bende duymadım ayrıca hsg nin tıkalı tüpleri açtığını da duymadım hiç sadece tüplerin durumunu öğrenmek için çekiliyor yazıyordu netteBen mesela bu tür şeyleri hiç duymadım doktorun o esnada açabilir olması gibi
Bu doktor doktora değişen bir şey olabileceğini hiç duymadım yani cihazın ve ilacın etkisi sanırım
Be hemen kaldım canmMerhaba kızlar hag sonrası hamile kalanlarınız varmı acaba aramızda
Yaaa gerçekten mi maşalllahBe hemen kaldım canm
Azıcıkta olsa yapışıklıkk varsa onu açıyormuş drAynen bende duymadım ayrıca hsg nin tıkalı tüpleri açtığını da duymadım hiç sadece tüplerin durumunu öğrenmek için çekiliyor yazıyordu nette
Benimki tamamen kapalı zaten doktor tek tüple de olur dedi ama hâlâ tık yokAzıcıkta olsa yapışıklıkk varsa onu açıyormuş dr
Ne kadar zamandır bekliyorsunuzBenimki tamamen kapalı zaten doktor tek tüple de olur dedi ama hâlâ tık yok
3 ay oldu hsg çekeli ama 1.5 senedir istiyoruzNe kadar zamandır bekliyorsunuz
Hayırlısı olsun inşallah3 ay oldu hsg çekeli ama 1.5 senedir istiyoruz
Aminn inşallahHayırlısı olsun inşallahbende 1,5 yıldır bekliyoruz
Hic bsey cıkmadı tanı amaclıydıYaaa gerçekten mi maşalllah ☺ Sorununuz neydi peki
Yaaa ne güzel maşalllahBen hem hsg hem histeroskopi oldum. Hsg cektireli 10 ay filan ,histeroskopi olalıda 6 -7 ay oldu buay hamile kaldım. Beni de etkilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?