Hsg sonrası hamilelik yaşayanlar

Onun haricinde idrar testide yaptirsak mi sence peki? Yine enfeksiyon fln var mi die? Yeni tam kan tahlili yaptirdm gerci ama
Test yap istersen ben şuan yapsam kesin vardır mesela çünkü geçmiyor. yaşantıma dikkat etmeye çalışıyorum bol bol su içiyorum ve galiba işte tüplerim tıkanmış

Bu istanbulda ki cevat bayrak a cekildiginde cekerken anliyip o anda acabiliyormus anestesiziz ve agrisizmis cnm sende bulundugun yerde c kollu cihaz bulursan eger onlarda agri olmuyor ve aciyolarmis
Benim doktorum da çekerken anladı ilaç verdi iki tüpe birinden geçmiyor dedi yanındaki ne ama hiç açılırmı açılmazmı konuşmadık orayı

Test yap istersen ben şuan yapsam kesin vardır mesela çünkü geçmiyor. yaşantıma dikkat etmeye çalışıyorum bol bol su içiyorum ve galiba işte tüplerim tıkanmış

Yaban mersini cok iyi geliyormus duzenli yaban mersini mi tuketsek napsak. Ah su aliskanligi icin o kadar ugrasiyorum ki

Ben mesela bu tür şeyleri hiç duymadım doktorun o esnada açabilir olması gibi
Aynen bende duymadım ayrıca hsg nin tıkalı tüpleri açtığını da duymadım hiç sadece tüplerin durumunu öğrenmek için çekiliyor yazıyordu nette

Ben hem hsg hem histeroskopi oldum. Hsg cektireli 10 ay filan ,histeroskopi olalıda 6 -7 ay oldu buay hamile kaldım. Beni de etkilermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…