- 1 Ekim 2019
- 883
- 683
- 103
Kayseride birkaç yere sordum hepsi klasik yöntem diyor. Sanırım bende anestezili cektirecegimAnkara baskentte çektireceğim haftaya. Anestezili istedim ben ama agrisiz diyorlar .
Başkentte fiyatlar sasirtacak derece de uygun söylendi bana. Bi araştır istersen memnun kalır miyim bilmiyorum . Haftaya denemis görmüş olacağım.Kayseride birkaç yere sordum hepsi klasik yöntem diyor. Sanırım bende anestezili cektirecegim
Baskent hakkinda bilgin var mi ? Bende baskentte çektireceğimNerede olursanız ecomar şişliye gidin ben ankaradan gittim iyiki gitmişim ağrısız ve ilgili kişiler
Hayır bilgim yok ancak eski makine ile yapılıyorsa ağrılı diyorlar yeni çoktan C kollu olanlarda ağrısızBaskent hakkinda bilgin var mi ? Bende baskentte çektireceğim
Teşekkürler canim sordum.c kollu sistemmis .Hayır bilgim yok ancak eski makine ile yapılıyorsa ağrılı diyorlar yeni çoktan C kollu olanlarda ağrısız
MerhabalarTeşekkürler canim sordum.c kollu sistemmis .
Cektirdim canim anestezisiz çektirdim hic hissetmedim ben. Agri aci durumu olmadi 3 4 gün kanamam oldu sadece. Hsg sonrasi yürüdüm gezdim hatta. Çekildiğini bile anlamadim bitti dediler o kadar rahatti.Merhabalar
Filmi çektirdinizmi acaba?
Bende başkentte çektirmeyi düşünüyorum
Acı durumu nasıldı?
Teşekkür ederim canımmCektirdim canim anestezisiz çektirdim hic hissetmedim ben. Agri aci durumu olmadi 3 4 gün kanamam oldu sadece. Hsg sonrasi yürüdüm gezdim hatta. Çekildiğini bile anlamadim bitti dediler o kadar rahatti.
Usulen bi doktora kayit actilar ama adini hatirlamiyorum infertilite doktoruydu sonra sonucları gösterdim.Teşekkür ederim canımm
Öncesinde muayene olmak gerekiyormuş sanırım
Dışardan gelenler için
Kime muayene oldun sen ?
Merhabalar, ne kadar fiyat verdiler acaba?Ankara baskentte çektireceğim haftaya. Anestezili istedim ben ama agrisiz diyorlar .
Anestezisiz cektirdim canim toplam muayene ücreti ile beraber 250 gibi biseydi herhalde. Karışık oldu çünkü benim. Anestezili diye ücret ödedik. Hsg odasında hic gerek yok anesteziye acımayacak falan dediler anestezisiz cekildi. Anestezi ücreti geri ödendi. Tahmini toplam 250 civarı oldu.Merhabalar, ne kadar fiyat verdiler acaba?
Çok çok teşekkür ederim cevap için, yani hem muayene hem anestezisiz hsg çekimi 250 lira dimi? Çok iyi bir fiyat bu.Anestezisiz cektirdim canim toplam muayene ücreti ile beraber 250 gibi biseydi herhalde. Karışık oldu çünkü benim. Anestezili diye ücret ödedik. Hsg odasında hic gerek yok anesteziye acımayacak falan dediler anestezisiz cekildi. Anestezi ücreti geri ödendi. Tahmini toplam 250 civarı oldu.
Adetim son günü degildi benim 10. Günüydü. Yani reglim bittikten 3 gun sonra çektirebildim. Adetin 1. gunu gittim hastaneye hsg icin randevu aldim. telefonla öncesinde ara görüş yönlendiriyorlar zaten bu arada Randevu almak biraz zor oluyor. Baya kalabalıktı .Çok çok teşekkür ederim cevap için, yani hem muayene hem anestezisiz hsg çekimi 250 lira dimi? Çok iyi bir fiyat bu.
Ben bu ay da regl oldum bugün ama devlet hastanesine böyle bi dönemde gitmeye çok korkuyorum. Özellerde hsg ücreti de ödeyebileceğimin çok üstünde. Ne yapacağımı şaşırmıştım. En iyisi başkentten randevu alayım.
Bir sorum daha olacak. Şimdi hsg adetin son günü çekiliyor sanırım dimi? Ama öncesinde muayene olman gerekiyor anladığım kadarıyla aynı gün yapılmıyor dimi çekim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?