Ben her anına kadar zerresine kadar acı çektim hele ilacı verdiklerinde ise bittim çığlıklar attımBen alttan muayene gibi olur şandım ama cok Ağrı hissettim ya tek tüp açık çıktı ☹☹ Sanki vida çakıp çeviriyorlar alttan
Ben ecomarda 600 TL idi sanırımÜcreti ne kadar dı acaba ?
Çok geçmiş olsunBen her anına kadar zerresine kadar acı çektim hele ilacı verdiklerinde ise bittim çığlıklar attımuffff suan birde reglim sanki rahim filmi çekiyolar suan bana
Sagol canımÇok geçmiş olsun
650TL idi canımÜcreti ne kadar dı acaba ?
Bende onu anlamıyorum ya bazı yorumlarda yok bişey hissedilmiyor bişey yok diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor bende anestezili oldum ama sonra bile ağrım olduBen alttan muayene gibi olur şandım ama cok Ağrı hissettim ya tek tüp açık çıktıSanki vida çakıp çeviriyorlar alttan
Ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım canım sağ tüpüm de yapışıklık varmış ama kimyasal oldu malesef sonraki ay tekrar kaldım şuan gayet iyiyiz çok şükür RabbimeMerhaba kızlar hag sonrası hamile kalanlarınız varmı acaba aramızda
Ay deme deme unutmak istiyorum o anı ya kişiden kişiye değişiyor maalesef bayılcak gibi hissettim kendimi bi araBen her anına kadar zerresine kadar acı çektim hele ilacı verdiklerinde ise bittim çığlıklar attımuffff suan birde reglim sanki rahim filmi çekiyolar suan bana
Kişiden kişiye değişiyor ve cok ağrılıydıBende onu anlamıyorum ya bazı yorumlarda yok bişey hissedilmiyor bişey yok diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor bende anestezili oldum ama sonra bile ağrım oldu
Cok sağol cnm650TL idi canım
Üzülme canım Allah bir daha nasip etsin inşallah sağlıklaBeeeen çektirdiğim ay hamile kaldım fakat 7+5te kalbi durdu
Orada da ecomar vardır bence herkes orayı tavsiye esiyor ben de orada yaptırdım ama bende panik atak olduğu için ben orada bile çok kötü oldumKizlar ankarada hsg icin önerebileceğiniz yer var mi agrisiz olanindan
Pardon Ankara’da ecomar yokmuş sanırımKizlar ankarada hsg icin önerebileceğiniz yer var mi agrisiz olanindan
Ankara da ecomar yok canim. Araştırıyorum ama bulamazsam istanbul ecomara gelmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu bilemiyorumPardon Ankara’da ecomar yokmuş sanırım
Yok ya orada da vardır ecomar gibi benceAnkara da ecomar yok canim. Araştırıyorum ama bulamazsam istanbul ecomara gelmeyi düşünüyorum mantıklı olur mu bilemiyorum
Ankara baskentte çektireceğim haftaya. Anestezili istedim ben ama agrisiz diyorlar .Arkadaşlar ankara, adana veya kayseride hsg cektirebilecegimiz ağrısız bir yer biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?