Hsg sonrası hamilelik yaşayanlar

Ben alttan muayene gibi olur şandım ama cok Ağrı hissettim ya tek tüp açık çıktı ☹☹ Sanki vida çakıp çeviriyorlar alttan
Ben her anına kadar zerresine kadar acı çektim hele ilacı verdiklerinde ise bittim çığlıklar attım uffff suan birde reglim sanki rahim filmi çekiyolar suan bana

Ben alttan muayene gibi olur şandım ama cok Ağrı hissettim ya tek tüp açık çıktı Sanki vida çakıp çeviriyorlar alttan
Bende onu anlamıyorum ya bazı yorumlarda yok bişey hissedilmiyor bişey yok diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor bende anestezili oldum ama sonra bile ağrım oldu

Ben her anına kadar zerresine kadar acı çektim hele ilacı verdiklerinde ise bittim çığlıklar attım uffff suan birde reglim sanki rahim filmi çekiyolar suan bana
Ay deme deme unutmak istiyorum o anı ya kişiden kişiye değişiyor maalesef bayılcak gibi hissettim kendimi bi ara

Bende onu anlamıyorum ya bazı yorumlarda yok bişey hissedilmiyor bişey yok diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor bende anestezili oldum ama sonra bile ağrım oldu
Kişiden kişiye değişiyor ve cok ağrılıydı bide kanama oldu sonra cok değil ama

Arkadaşlar ankara, adana veya kayseride hsg cektirebilecegimiz ağrısız bir yer biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…