Hsg sonrası hamilelik yaşayanlar

Korkmayın inşallah , hsg den bahsetmiş doktorunuz .

Film sonrası ben hamile kalamadım 6 7 ay falan oldu :/

Rahim filmi ile tüplerin durumu görülüyor ondan dolayı
Ben gebelik istiyorum filmim de var ama ultrasonda tüplerde sıvı birikmiş gibi dedi radyalojiye yönlendirecem dedi ben de acaba kötü bir şey var da bana mı söylemedi dedim panik atak var bende

Ben gebelik istiyorum filmim de var ama ultrasonda tüplerde sıvı birikmiş gibi dedi radyalojiye yönlendirecem dedi ben de acaba kötü bir şey var da bana mı söylemedi dedim panik atak var bende
Bazen neyi neden istediklerini bilemiyoruz doktorların benim 1 yıl önce hsgm vardı bir daha istedi MR istediler onuda yaptık radyoloji mi değil mi bilmiyorum ilaçlıydı. Bende gebelik istiyorum ama nasip bakalım

Bazen neyi neden istediklerini bilemiyoruz doktorların benim 1 yıl önce hsgm vardı bir daha istedi MR istediler onuda yaptık radyoloji mi değil mi bilmiyorum ilaçlıydı. Bende gebelik istiyorum ama nasip bakalım
Evet haklısınız Allah hepimize nasip etsin inşallah

Radyoloji ve görüntüleme merkezi aynı şey mi

Geçen senelerde çektirdim tek tüp kapalı çıktı en son gaziran da çektirdim çok şükür İkinci de oldu benim tüpüm açıldı inşallah en kısa zaman da senin de olur
Merhabalar benim de ilk cekimde bir tüp kapalı çıktı ikinci yi çektirmek istiyorum sağ tüp te açılsın diye .. ne kadar arayla cektirdiniz acaba ?

Arkadaşlar benim 5 gün oluyor çektireli ve size tek tavsiyem anestezi alarak çektirin çünkü adet ağrısının şiddetlisi gibi hatta daha kötüsü .. bide şansınız varsa. Kibar bir doktora denk gelirsiniz Allah hsg cektireceklerin yardımcısı olsun

Bencede oyle yapılsın bende cok agrı sancı çektim cok kötü bi tecrübeydi

Ben de ağrı çok olmadı ama baygınlık geçirdim sonrasında çok kastım kendimi ve bittikten sonra giyinirken bayılma noktasına geldim sonra bir saat acil odasında yattım
Ben cok agrı cektim serum yedim 3 saat odada yattım cok kötüydü tekrar ol deseler anestezis Allah korusu in asla yani.. ben adet sancısını bile cok çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…