Korkmayın inşallah , hsg den bahsetmiş doktorunuz .Selam arkadaşlar bir şey soracağım konuyla çok alakası yok ama geçen doktora gittiğimde ultrasonda tüpler net gözükmüyor radyoloji bir görsün dedi ben de korktum başka bir şey mi var acaba diye radyolojiue kanser teşhisi için gidilmez mi Allah korusun tüplerle ne alakası var çok tırstım aydınlatır mıısnız beni
Rahim filmi ile tüplerin durumu görülüyor ondan dolayıKorkmayın inşallah , hsg den bahsetmiş doktorunuz .
Teşekkür ederim ama rahim filmim varKorkmayın inşallah , hsg den bahsetmiş doktorunuz .
Ben gebelik istiyorum filmim de var ama ultrasonda tüplerde sıvı birikmiş gibi dedi radyalojiye yönlendirecem dedi ben de acaba kötü bir şey var da bana mı söylemedi dedim panik atak var bendeRahim filmi ile tüplerin durumu görülüyor ondan dolayı
Bazen neyi neden istediklerini bilemiyoruz doktorların benim 1 yıl önce hsgm vardı bir daha istedi MR istediler onuda yaptık radyoloji mi değil mi bilmiyorum ilaçlıydı. Bende gebelik istiyorum ama nasip bakalımBen gebelik istiyorum filmim de var ama ultrasonda tüplerde sıvı birikmiş gibi dedi radyalojiye yönlendirecem dedi ben de acaba kötü bir şey var da bana mı söylemedi dedim panik atak var bende
Bende 5 ekimde çektirimFilm sonrası ben hamile kalamadım 6 7 ay falan oldu :/
Evet haklısınız Allah hepimize nasip etsin inşallahBazen neyi neden istediklerini bilemiyoruz doktorların benim 1 yıl önce hsgm vardı bir daha istedi MR istediler onuda yaptık radyoloji mi değil mi bilmiyorum ilaçlıydı. Bende gebelik istiyorum ama nasip bakalım
Radyoloji ve görüntüleme merkezi aynı şey miBazen neyi neden istediklerini bilemiyoruz doktorların benim 1 yıl önce hsgm vardı bir daha istedi MR istediler onuda yaptık radyoloji mi değil mi bilmiyorum ilaçlıydı. Bende gebelik istiyorum ama nasip bakalım
İnsallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım bende bu ay macun sipariş ettim bakalım :)Bende 5 ekimde çektirim
Bu c Life dan mı ben 3 kavanoz bitirdim geçen seneİnsallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım bende bu ay macun sipariş ettim bakalım :)
Merhabalar benim de ilk cekimde bir tüp kapalı çıktı ikinci yi çektirmek istiyorum sağ tüp te açılsın diye .. ne kadar arayla cektirdiniz acaba ?Geçen senelerde çektirdim tek tüp kapalı çıktı en son gaziran da çektirdim çok şükürİkinci de oldu benim tüpüm açıldı inşallah en kısa zaman da senin de olur
Yani sanırım ama bilmiyorumRadyoloji ve görüntüleme merkezi aynı şey mi
Evet ondan canım benimd epek umudum yok ama deneyeyim içimde kalmasın dedimBu c Life dan mı ben 3 kavanoz bitirdim geçen seneama nasip olmadı
Bencede oyle yapılsın bende cok agrı sancı çektim cok kötü bi tecrübeydiArkadaşlar benim 5 gün oluyor çektireli ve size tek tavsiyem anestezi alarak çektirin çünkü adet ağrısının şiddetlisi gibi hatta daha kötüsü .. bide şansınız varsa. Kibar bir doktora denk gelirsiniz ☹☹ Allah hsg cektireceklerin yardımcısı olsun
Ben de ağrı çok olmadı ama baygınlık geçirdim sonrasında çok kastım kendimi ve bittikten sonra giyinirken bayılma noktasına geldim sonra bir saat acil odasında yattımBencede oyle yapılsın bende cok agrı sancı çektim cok kötü bi tecrübeydi
Ücreti ne kadar dı acaba ?Amin canım evet hatırladımistanbul şişli de yeri klinik ismi Echomar
Ben alttan muayene gibi olur şandım ama cok Ağrı hissettim ya tek tüp açık çıktıBencede oyle yapılsın bende cok agrı sancı çektim cok kötü bi tecrübeydi
Ben cok agrı cektim serum yedim 3 saat odada yattım cok kötüydü tekrar ol deseler anestezis Allah korusu in asla yani.. ben adet sancısını bile cok çekiyorumBen de ağrı çok olmadı ama baygınlık geçirdim sonrasında çok kastım kendimi ve bittikten sonra giyinirken bayılma noktasına geldim sonra bir saat acil odasında yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?