Hsg sonrası hamileyim

zehra12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
837
893
53
35
Hayırlı sabahlar hanımlar. Öyle şaşkın bir haldeyim ki sizden dua beklerim. 4. Yıldir bebek istiyoruz. Eşim nisan ayında varikosel den ameliyat oldu. Artık geçen ay infertilite poliklinigine basvurduk.Şöyleki 15 Eylül son adet tarihim. 21 inde adetim bitiyor. 27 sinde hsg çekiliyorum. Arada 6 gün zarfında eşim yanımda. 26 sinda eşim iş için şehirdisina çıkıyor. Ve hala gelmedi .Dün 4 günüm geçti. Heray acaba bu ay tuttu mu diye ihtimal verirken bu ay asla beklemiyordum. Dün evde yaptığım gebelik testinde anında çıktı öğleden sonra kan verdim. Değerim 312 ... şimdi duruma bakınca hsg öncesi gebe kaldım. Dün çok korktum.. ama sonrA Kalbimi karartmak istemiyorum dedim.
Bu yazdıklarım insaAllah eşi varikosel olan hanımlara ümit olur.
Dün ağlaya ağlaya dua ettim Allah'ım isteyenldri boş çevirme kucağını doldur Allah'ım diye..

Tecrübeli anneler benim bu durumum hakkında ne düşünüyorsunuz? Hsg öncesi gebe kalmışım.

Bildigim kadariyla hsg icin kullanilan sivinin gebelige bi zarari yok sadece basincla rahim icine enjekte edildigi icin yapilmiyor gebelik durumunda veya supheli aralikta. Degeriniz 1500 civarlarini bulup keseyi gorene kadar net bisey soylenemez ama bu her gebelik icin gecerli. İcinizi karartmayin omurlu hayirli evlat olsun insallah

Canım bence hsg öncesi gebe kalmamışsın. Evet eşinin spermleri sende beklemiş ama 27 sinde henüz yumurtlamış olmuyorsun dollenme henüz gerçekleşmemiş hsg faydalı olmuş sanki yolları açmış. Sonuç olarak hamilesin cooooookkk sevindim. Hayirli olsun. Değeriniz çok güzel yükselir inşallah

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için nasıl mutlu oldum yaa Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Buralarda çok gezdim çok okudum. Hani diyordular ya tam umudum bittiği anda derken hiç beklemedigim ayda oldu bu iş.

Amaliyattan kaç ay sonra hamile kaldnz

Hsg olduğu ay hemen kaldım. Yani hiç adet gormedim

Eşim 10 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu şuan regl yine pazartesi günü bende hsg çekileceğim.2 yıldır olmuyor bana da dua edin gerçekten ümit oldunuz.birde ameliyat sonrası test verdinizmi

Tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Hsg rahim filmi oluyor dimi? Fakat hsg öncesi kalmamışsınız. Daha anca yumurta oluşmuştur. Şanslısınız ki hsg de verilen ilaç gibi sıvı ne yumurtanıza zarar vermiş ne de içeride bekleyen spermlere zarar vermiş. Genelde yumurtlama günü çekmezler hsg yi. Siz tam yumurtlama günlerinde çektirmişsiniz. Yumurtlama dönemini etkilemesin diye adet biter bitmez çekerler genelde. Bu durumdan şu sonucu çıkaralım Allah istedikten sonra bir şekilde oluyor. Boşuna kendimi hatta kendimizi yıpratıyoruz… Allahım inşaAllah bu ay diyorum hayırlısı ve sağlıklısı Beklemedeyim duanızı isterim

Eşim 10 ay önce tek taraflı varikosel ameliyatı oldu şuan regl yine pazartesi günü bende hsg çekileceğim.2 yıldır olmuyor bana da dua edin gerçekten ümit oldunuz.birde ameliyat sonrası test verdinizmi
Öncelikle Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı ömürlü bir evlat nasip etsin ...gebelik testinde çizgi çıkınca kendi adıma sevinmeyi bırakıp hüngür hüngür ağladım Allah'ım olmayanlara da nasip et diye.. çok iyi bilirim bebek özlemini
Bizim test mevzuları biraz karışık .. bebek istemeye başladıktan 1 yıl sonra test verdi eşim 35 milyon çıktı. 2 sene bu şekilde bekledi. Ameliyata ikna edemedim. Sonra çok ağır bir covid geçirdi hemde 3 defa. Ardindan spermler 10 milyona düştü. Yani ameliyattan önce 10 milyondu. Ameliyattan 3 ay sonra ise eski hali olan 35 milyona çıktı. Ardından hsg serüveni başladı.

Evet evet hsg rahim filmi... Doktorda aynı sizin söylediğinizi söyledi. İlaç hem sperme hem yumurtaliga zarar vermemiş.. hemde öncesi değil sonrası gebe kalmissinizdir dedi. Yani içerde spermler 3 gün yaşıyormuş. Hsg sonrası bikacgun içinde kalmissinizdir dedi..
Rabbim kucağını hayırlı sağlıklı bir bir evlat versin. Gönülden dua ettim. .. Ama şunu çok iyi anladım. Ne kadar sabırsız oldukça o kadar uzaklaşıyormus sana. Bunu bizzat yaşadım. Çok sabırsız bı insanimm .. artık sonunda pes ettim .hatta istemiyorum hsg ye bile gitmeyeceğim dedim. Ama eşim bı yola baş koydun yaptigin işi tamamla dedi. Gerçekten istemiyordum yani . Nasip etti Rabbim. .. Dualarım sizinle... Hemencecik hayırla versin Rabbim.

Bizim 45 milyonla ameliyata girdi üç ay önce verdik tekrar 30 milyona düşmüş üç aydır yine takviyeler falan.bakalım yarın da sperm testi vercez

Çok duygulandım Allah razı olsun isteyen herkese inşaAllah Kiminin duası kiminin parası demişler burada tanımadığım onca insandan dua aldım sağolun

Merhaba canım bugün hsg mi çekildim anestesiz inanılmaz derecede acıdı çok zor oldu ama doktorum Herşeyin yolunda olduğunu söyledi bi problem yok eşimin değerleri de normale dönmüş çok şükür hamileliğin duası kabul olur bana dua et Allah rızası için bir kez daha regl görmeyi kaldıramaz bu gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…