Hsg sonrası hamileyim

Hadi bakalım geçmiş olsun. Benimde hsg anında dayanilabilecek derecede ağrım olmuştu. Ama sonrasinda hicbi ağrım olmadı. Son adet tarihin nedir? İnanıyorum ben güzel haberler vereceksin birde son cumlen hiç güzel değil.. Allah en doğru zamanı biliyor. Biraz ümidini kesince oluyormuş bu işler ben bunu anladım Allah'ım kucağına Salih ve salihalardan bir evlat nasip etsin. Gonlundekini kucağına versin en hızli şekilde insaAllah..

Bide bir tavsiyem var.. ben hamile kaldığım ay Eylül ayıydı. Çok fazla herikimizede taze incir yedik. Bunu bebek için yapmadık sadece mevsimi olduğu için ....burdada incir ağacı bol diye hergün yürüyüş yapmaya çıktığımizda yedik. Ben bunun da etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Son adet tarihim 9 Kasım başladı 13 Kasım bitti güç düzensizliğim falan yok 28 gün döngüm.inşallah inşallah ya çok yoruldum artık

Kuru incir tüketelim biz ozaman bu ay eşime de çakşır suyu içirmeye devam ediyorum

Son adet tarihim 9 Kasım başladı 13 Kasım bitti güç düzensizliğim falan yok 28 gün döngüm.inşallah inşallah ya çok yoruldum artık
Evet canım calismalara başlayın 2 günde 3 günde bir insaAllah güzel haberler verirsin bana bu ay olmazsa da üzülme önünde 3 aylık bı dönem var hsgden sonra.

Kuru incir tüketelim biz ozaman bu ay eşime de çakşır suyu içirmeye devam ediyorum
Ben benimkine çakşır suyunu asla iciremedim içiyorsa ne âlâ.. ya hepsi bir vesile.. bol bol kendine oku. Gece namazı kıl dua et. Hayırlısi icin

Evet canım calismalara başlayın 2 günde 3 günde bir insaAllah güzel haberler verirsin bana bu ay olmazsa da üzülme önünde 3 aylık bı dönem var hsgden sonra
Evet canım calismalara başlayın 2 günde 3 günde bir insaAllah güzel haberler verirsin bana bu ay olmazsa da üzülme önünde 3 aylık bı dönem var hsgden sonra.
İnşallah hsg den ümitsizdim ama senin konunu görünce umutlandım çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.bana umut oldun inşallah bende o güzel haberi veririm

İnşallah hsg den ümitsizdim ama senin konunu görünce umutlandım çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.bana umut oldun inşallah bende o güzel haberi veririm
Valla bende çok umitsizdim. Hatta gitmeyi bile istemedim çünkü iki tane evladım var benim en küçüğü 11 yaşında. Bende ne sorun varki zaten iki çocuğum var benim havasindaydim.. ama demekki varmış bı tıkanıklıklar

Aaaa ne güzel benim için ilk duygu nasıl ne tepki veririm onu bile bilmiyorum çünkü birkez bile adetim gecikmedi çift çizgi göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…