Gebeliğe Hazırlık Hsg sonrası korunuluyor mu??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çekildim 3 ay önce her iki kanalım da tıkalıymış Allah’a şükür açıldı ama hala gebelik olmadı bu ay aşılama yapıldı 20 sinde bekliyorum sonucu bakalım. İnş senin kanalların açıktır hayırlısı olsun

Anesteziyle oldum o yüzden hiç bi şey hissetmedim herhangi bi sancı falan olmadı o yüzden bi kaç gün kanamam devam etti ve sonrasında bir hafta sonra tekrar adet oldun o basınçtan dolayı. Herhangi bi korunma demedi doktor sadece iki gün ilişki yasak dedi

Geçen yıl nisan ayında ikizlere hamile kalidm Eylül ayında erken doğum ile kaybettim. 6 ay korundum 3 aydır bıraktık tedaviye hemen basladik. Enfeksiyon sebebiyle erken doğum yapmıştım acaba o mu sıkınti yaptı diye bakacak sanırım.

Anladım canım inşallah pozitif sonuç alirsin

Anesteziye gerek yok kızlar bosa para vermeyin.adet bitince gidiliyor. pco lularda gebelik şansi artmiyor çünkü zaten yumurta yok. Bende pcoluyum ve iğneyle hamile kaldım ordan biliyorum.
Bende o da var zaten onun için sormuştum. Hem rahim filmi hemde yumurtaların büyümesi için iğne yapılıyor mu aynı ay onu merak ettim. Bende de yumurtlama sıkıntısı var sorunumdan biri o

Allah sağlıcakla yeni bebekler nasip etsin canım . Bu durumun tesellisi yok ama en azından hamile kalabiliyorsun. Rahminde var olan sıkıntı da giderildimi sağlıcakla kavusursun bebeklerine.

tedaviyi bıraktım olmadı, tüp bebek denedik o da olmadı, şimdi tekrar tüp bebek için moral toplamaya çalışıyorum, hem istiyorum hem istemiyorum kafam karışık yani.. bikaç ay içinde kesin karar vericez (hormon durumlarına göre)

Allah sağlıcakla yeni bebekler nasip etsin canım . Bu durumun tesellisi yok ama en azından hamile kalabiliyorsun. Rahminde var olan sıkıntı da giderildimi sağlıcakla kavusursun bebeklerine.

Amin canım inş. Çok teşekkürler.

Valla bu gidişle bizede tüp bebek yolu görünüyor gibi. Biz tedaviye başlayalı 3 ay oldu ama gidişat hiç iyi degil

Bende o da var zaten onun için sormuştum. Hem rahim filmi hemde yumurtaların büyümesi için iğne yapılıyor mu aynı ay onu merak ettim. Bende de yumurtlama sıkıntısı var sorunumdan biri o
Bende de sıkıntı yumurta büyümüyor ve çatlamıyor. O ay baslanmiyor igneye çünkü adetin bitince hsg cekiliyor sonraki adetin gelince igneye basliyorsun ben öyle biliyorum

Bana da dün çektiler rahim filmini. Sağ tüp tıkalı dedi. Aşılama ya da tüp bebek dedi. Daha önce bir kürtaj bir de kimyasal gebelik yaşadım.

Bana da dün çektiler rahim filmini. Sağ tüp tıkalı dedi. Aşılama ya da tüp bebek dedi. Daha önce bir kürtaj bir de kimyasal gebelik yaşadım.
Açılmayacak derece de mi kapalı acaba :/ benim de sağ tüp tıkalı idi rahim filmi çekiminde açmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…