- Konu Sahibi Hatticeee32
-
Bilmiyorum sormak aklıma gelmedi. Hem şaşırdım hem şok oldum. Yaşımdan ötürü zaman kaybetme dedi.Açılmayacak derece de mi kapalı acaba :/ benim de sağ tüp tıkalı idi rahim filmi çekiminde açmışlar
Rahim filmini anestezi ile mi çektiler yoksa uyanık mıydın?Bilmiyorum sormak aklıma gelmedi. Hem şaşırdım hem şok oldum. Yaşımdan ötürü zaman kaybetme dedi.
Anestezi ile çektiler. Kısa sürdü. Ama açıkçası üzüldüm. Çünkü tıkanıklık kürtajdan dolayı mı oldu kesin değilRahim filmini anestezi ile mi çektiler yoksa uyanık mıydın?
Benim daha önceden internette araştırdığım kadari ile kürtaj ve rahim ağzı yarası yaktırmak sebep oluyormuş . İkisi de yapıldı bana. O yazıyı okuduktan sonra doktora gittim söyledim hamilelik olmadığını tedaviye erken başlayalım dedi . Rahim filmi istedi çekim sırasında sağ tüp tıkalı idi 3 sefer daha ilaç verip açılmasını sağladık dediAnestezi ile çektiler. Kısa sürdü. Ama açıkçası üzüldüm. Çünkü tıkanıklık kürtajdan dolayı mı oldu kesin değil
Bu hekime ilk kez gittim. Bana açmaktan bahsetmedi bile. Denedik vs. demedi. Tüp bebek uzmanı bu doktor. Geçen ay diğer hekim yumurta geliştiren ilaç-iğne tedavisi ve ardından çatlatma iğnesi uyguladı. Sonuç negatif. Şimdi kararsızım aşılama mı tüp bebek mi hangisi mantıklı bilemiyorum.Benim daha önceden internette araştırdığım kadari ile kürtaj ve rahim ağzı yarası yaktırmak sebep oluyormuş . İkisi de yapıldı bana. O yazıyı okuduktan sonra doktora gittim söyledim hamilelik olmadığını tedaviye erken başlayalım dedi . Rahim filmi istedi çekim sırasında sağ tüp tıkalı idi 3 sefer daha ilaç verip açılmasını sağladık dedi
Başka doktora daha git bence tek doktor ile kalma . Hangi ildesin.Bu hekime ilk kez gittim. Bana açmaktan bahsetmedi bile. Denedik vs. demedi. Tüp bebek uzmanı bu doktor. Geçen ay diğer hekim yumurta geliştiren ilaç-iğne tedavisi ve ardından çatlatma iğnesi uyguladı. Sonuç negatif. Şimdi kararsızım aşılama mı tüp bebek mi hangisi mantıklı bilemiyorum.
Hataydayım. Arkadaş tavsiyesi ile bu hekime gitmiştim. Benim hekimim rahim filmi dahi istememişti. Geçen ay femara ve menogon kullanmıştım.Başka doktora daha git bence tek doktor ile kalma . Hangi ildesin.
Doktordan emin değilsen değiştir çünkü tüp bebek süreci kolay değil maddi manevi yipraniyorsun ve ilk denemede hemen olacak diye bir şey yok . Bir tanıdığım 5 tüp bebek denemesi sonucu hamile kaldı . Sorun sadece bir tüp tıkanıklığı ise açılabilir belkiHataydayım. Arkadaş tavsiyesi ile bu hekime gitmiştim. Benim hekimim rahim filmi dahi istememişti. Geçen ay femara ve menogon kullanmıştım.
Hayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla inşallahHanımlar merhaba konuyu ben acmisim. Yarım bırakılan konuları sevmiyorum onun için yazdım. Bu ay bana hsg çekilmedi gecen yıl mart ayında hamile kalmıştım doktor onu unutmus,hatırlatinca gerek yok dedi. Klomen+bir toz bir su menagon 75 iğne kullanıyorum. Hayırlısı inşallah
Amin canım hepimize inşallahHayırlısı olsun inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Haklısınız İnşallah Dediğiniz gibi olurDoktordan emin değilsen değiştir çünkü tüp bebek süreci kolay değil maddi manevi yipraniyorsun ve ilk denemede hemen olacak diye bir şey yok . Bir tanıdığım 5 tüp bebek denemesi sonucu hamile kaldı . Sorun sadece bir tüp tıkanıklığı ise açılabilir belki
Amin canım ben hamile kalbildim ama kaybettim maalesef. İlk bebeğimi ikinci defa da ikizlerimi kaybettim. 4 aydır tedavi görüyorum sonuç alamadık henüz. Kaybetmek çok üzücü rabbim hayırlı evlatlar nasip etsnKonu sahibi arkadaş sizin de Hayırlısı ile İnşallah bir evladınız olur.
Amiiin. Ben de geçen eylülAmin canım ben hamile kalbildim ama kaybettim maalesef. İlk bebeğimi ikinci defa da ikizlerimi kaybettim. 4 aydır tedavi görüyorum sonuç alamadık henüz. Kaybetmek çok üzücü rabbim hayırlı evlatlar nasip etsn
Canım ben bugün çekildim hsg bana doktorum korun veya korunma demedi hiç birşey. Sen adetin kaçıncı günü çektirdin ve çektirdiğin aymı yoksa sonraki aymı hamilr kaşdın ?hsg olduğu ay hamilelik ihtimalinin en yüksek olduğu ay. korunmayın. ben hsgyi takip eden ay hamile kaldım.
Son adet tarihim 9 mayisti 12 mayista cekildim. O ay hamile kaldim. Korunma. Zaten hsg gebelik sansini arttiran bir islem korunmana gerek yok. Bebiste 1 subatta dogdu suan 6 aylik bir patroniceCanım ben bugün çekildim hsg bana doktorum korun veya korunma demedi hiç birşey. Sen adetin kaçıncı günü çektirdin ve çektirdiğin aymı yoksa sonraki aymı hamilr kaşdın ?
Peki tüplerinde tıkanıklık varmıydı ?Son adet tarihim 9 mayisti 12 mayista cekildim. O ay hamile kaldim. Korunma. Zaten hsg gebelik sansini arttiran bir islem korunmana gerek yok. Bebiste 1 subatta dogdu suan 6 aylik bir patronice
Bosa gitmek diye bir sey yok ki. Eger bir tikaniklik varsa zaten aciyor islem genelde.sonra sevistin sevistin sevismedin tikanir diye bir sey yok :) acik kaliyor tikanikliga sebep olan sartlar tekrarlanmadikca. Ilk 6 ay en yuksek ihtimal deniyor cunku verilen ilac kanallari vs yikiyor temizliyor hamileligi kolaylastiriyor. Bir sey olmaz yani sonraki aylarda denersiniz :)Peki tüplerinde tıkanıklık varmıydı ?
Canım ben istesem bile eşimle beraber olamam şuam çünkü doğu görevinde şuam. Yani boşamı gitmiş oldu gelecek ayıda etkilemezmi rahim filmi gebe kalmamı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?