- 15 Eylül 2012
- 8.407
- 6.881
- 398
Kızlarrr hsg filmi çektireniniz varmı haftaya gidicem ağrılı bir işlem olduğunu söylüyorlar deneyimi olan varmı
maaşallah arkadasım allah tamamına ersirsin inşallah. ne tedavisi goruyordun canım kacıncı ayda cektırdın fılmı ve fılm cekindigin ay ılac aldın mı ?
Oyy masslh. Ne güzel demekki rahmi temizliyor bu değil mi ? Bir de benm kist var kendinden oluşan. Bana doğum kont hapı verdi. Saatlerini.de degistirip iceblrsin dedi bana. Ozman kiste etkisi olurmu bilgin varmi canim yaabide zaten radyasyon alicksn olmamasi.daha iyi dedi bana sen hemen o ay mi kaldın ???
Ben de pazartesi yaptrcam anestesisizz :)) bizler doğum yapıcaz kizlar bu ne ki diyip gireyim diorum bakalm
Ben de pazartesi cektrcm canmm.
Tabi cnm temizliyo bnm tüplerim açıktı ama demekki yollarda bişey varmış kist için bişey diyemiycem bi bilgim yok cnm ben hsg den sonraki ay geçiktim dr gittim gebelik gçzükmedi aradan iki hafta geçti gene olmayınca test yaptım o zmn çıktı dr adet olucagın zmn yumurtlamıisın dedi ama bana kalırsa dr gittiğimde bebek vardı çıkmadı
Aminn cnm ben pkoluyum onn için tedavi gordum olmadı dr hsg istedi ben bu arada kiloda verdim hsg
çektirip aşılamam vardı korunmayı bıraktıktan bir sene sonra çektirdim yok ilaç kullandım cnm
Tabi cnm temizliyo bnm tüplerim açıktı ama demekki yollarda bişey varmış kist için bişey diyemiycem bi bilgim yok cnm ben hsg den sonraki ay geçiktim dr gittim gebelik gçzükmedi aradan iki hafta geçti gene olmayınca test yaptım o zmn çıktı dr adet olucagın zmn yumurtlamıisın dedi ama bana kalırsa dr gittiğimde bebek vardı çıkmadı
aa Çok ilginç. Böyle birşey mümkün mü yaa ?????:44:
aa Çok ilginç. Böyle birşey mümkün mü yaa ?????:44:
aynen bende çok şaşkinim hayla ama bebişim sağlikli bnmle rabbimin mucizesi işte
aynen bende çok şaşkinim hayla ama bebişim sağlikli bnmle rabbimin mucizesi işte
hsg den sonraki 5 ayda herhangi bir sıkıntı yoksa mutlak gebelik olur deniyo bende şubatta çekildim ilk adetim 16 gün gecikti çok umutlandım sonraki adetim normal zamanda oldu rabbim büyük 3 ay kaldı bakalım :).....
hsg den sonraki 5 ayda herhangi bir sıkıntı yoksa mutlak gebelik olur deniyo bende şubatta çekildim ilk adetim 16 gün gecikti çok umutlandım sonraki adetim normal zamanda oldu rabbim büyük 3 ay kaldı bakalım :).....
inşallh bu ay gelir bebişin cnm dualarim hepinizle rabbim tez zamnda versin inşallh
Ayy cok guzel insallah hayirlisiyla kucaginada almak nasip olur..
Bende bekliyorum insallah hamile kalirim diye ama biraz kiloluyum acaba oyuzden mi hamile kalamiyorum diye dusuyorum((
Amin cnm evet kiodan olabilir bende kiloluydum 17kilo verdim sonra hsg cektirdim hamile kaldim
Canim hsg agrili oldu mu bu ay adet olursam ben de cektircem ama korkuyorum. Bira anlatır misin. Bir de hsg den ne kadar sonra hamile kaldin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
korkma cnm bende çok korkarak girdim anestezi almadım çok rahat çekti bnm şuanda hamileyim çektirdiğim ay hamile kaldım
Cnm bnm kendi drm yapti hic bisey hissetmedim hafif sizilar o kadar bide yarim saat once drm igne yapti belki ondandir cok rahat gecti kanamam oldu fort gun kadar uc gun iliski yasak dedi sonra serbest bende korunmadim adetim gecti hic adet olmadim hsgden sonra keske daha once cektirseydim diyorum kimseye bakma bence stres yapiyolar acikcak diye aciyo psikolojikmen
canım sen nerde cektirdin filmi ben de düşünüyorum ama acı olacak diye korkuyorum
Saol canim benim cesaret Verdun bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?