htc one s. teknosa. acil yardım :(

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
kızlar bugün telefon aldım teknosadan htc one s markası. adam 10-12 saat şarjdda dursun dedi. ilk defa kullanıyorum bu telefonu. saat 6 dan beri şarjda telefonum. 4 saat oldu ama hala açılmıyor normal mi bu ne yapabilirm. daha yeni aldım bugün yani yenisini mi verirler bana gidip belirtsem sorunumu. veya 10-12 saat sonra mı kendine gelecek acaba telefon çok sinirlerim bozuldu

Canım bataryasını kontrol ettinmi açılması lazım hatta ilk aldığın anda açılması lazım açmadılar mı yanında

kızlar bugün telefon aldım teknosadan htc one s markası. adam 10-12 saat şarjdda dursun dedi. ilk defa kullanıyorum bu telefonu. saat 6 dan beri şarjda telefonum. 4 saat oldu ama hala açılmıyor normal mi bu ne yapabilirm. daha yeni aldım bugün yani yenisini mi verirler bana gidip belirtsem sorunumu. veya 10-12 saat sonra mı kendine gelecek acaba telefon çok sinirlerim bozuldu

belki modelden modele değişebilir ama şarjlı kullanılan elektronik aletlerin ilk kullanımından önce pil iyice şarj edili.eğer verilen süre kadar şarj edilmezse ürünün pilinin kullanım süresi ve ömrü kısa olur.daha 4 olmuş neden hemen açtınız telefonu?ayrıca elektronik aletlerde paketini açtıysanız değişim olmuyor.sorun çıktığında aldığınız yer de teknik servise yolluyor.

size verirken yanınızda açmaları lazımdı telefonu. çalışırken görmeden mi aldınız?

bunlar akıllı telefon olduğu için bataryalar normal batarya gibi değilmiş sanırım korktum açamadım arkasını. adam bana şarjı hiç yok dedi açmadı kutusundan orda açtı gösterdi rengini falan filan. sonra tekrardan koydu o şekilde aldım. ama daha hiç kullanamadım ya. normalde tabletimden biliyorum şarj lurken önce turuncu ışık yanıyor sonra maviye dönüyodu 4 saattir turuncu yanınca çk merak ettim açtım açıldı hemen geri kapandı sonra bidaha açılmadı. acaba hala yeterli şarj olmadığı için midir . sinir oldum ya şimdi garantiye mi gidecek hiç kullanamadan :S

Son düzenleme:
kullanım klavuzunda arka kısmındaki aygıtı çıkarmayınız ilk olarak şaja takınız diyor başka da bişey yazmıyor :S

Telefonunuz şarja takıldıktan bir kaç dakika sonra açılması gerekirdi.. telefonun açılması için full dolu olmasına gerek yok.. siz bir-iki sefer daha deneyin ve tekrar götürün.. bu sizin hatanız değil.. Telefonun değişmesini talep edin, bildiğim kadarıyla direk değişim yapılması gerekiyor..

Telefonunuz şarja takıldıktan bir kaç dakika sonra açılması gerekirdi.. telefonun açılması için full dolu olmasına gerek yok.. siz bir-iki sefer daha deneyin ve tekrar götürün.. bu sizin hatanız değil.. Telefonun değişmesini talep edin, bildiğim kadarıyla direk değişim yapılması gerekiyor..

evet hemde daha 124 saat bile geçmedi üzerinden yarın gideceğim umarım yenisini verirler :S veya umarım yarına kadar açılır.

umarım.. çok üzülürüm ben böyle durumlara. lütfen sonucu buraya da yazın, geçmiş olsun..

şuan hiç şarjı yok dediler. ben başka bi telefonu incelemiştim. hiç şarjı yok 12 saat kadar şarjda tutun denildi..

telefonunu güle güle kullan. bende 15 gün önce satürnden aldım htc desire c. yanımda açtılar içinde azıcık ta olsa şarj vardı. tamam dedik evde sabaha kadar şarda kaldı canavar gibi çalışıyor. ama 4 saattir şarjda açtın hemen kapandı bi dahada açılmadı olayı varsa sanırım arıza var servise gider. sıkma canını htc ekranı çok hassas iyi telefon tamir olursa güzelce kullanırsın.

umarım hallolur ya. daha yeni aldım büyük hevesle. garantiye verilir büyük ihtimal ne kadar sürede gelir ki birde mağdurum daha hiç kullanamadım. yarın konuşacağım. sonuçlarını yazarım tabiki. evet htc yi çk beğenerek aldım ama bugün fazlasıyla hayal kırıklığına uğradım :S

telefonunu güle güle kullan. bende 15 gün önce satürnden aldım htc desire c. yanımda açtılar içinde azıcık ta olsa şarj vardı. tamam dedik evde sabaha kadar şarda kaldı canavar gibi çalışıyor. ama 4 saattir şarjda açtın hemen kapandı bi dahada açılmadı olayı varsa sanırım arıza var servise gider. sıkma canını htc ekranı çok hassas iyi telefon tamir olursa güzelce kullanırsın.

birde senin telefonunla benzerdir belki. şarj olurken ışık ne renk oluyor bende bi yeşil bi turuncu yanıyor şuan

Canım Açma kapama tuşu ile yandaki ses açma kapama tuşuna birlikte basılı tut ses tuşunu aşagı dogru basılı tut aynı anda öyle dene bakim bi

canım yeni aldığın ürün hatalı bozuk çıkarsa servise gönderilmeyecek.30 iş günü içinde ayıplı malın bedelinin iadesini veye aynı ürünle değişimini talep edeceksin.daha bir günlük ürün servise gitmez.
biz 10 gün önce teknosadan samsung led tv aldık,eve getirip kurdular iki gün geçti tv bozuk çıktı.kendi kendine açılıp kapandı vs. teknosayı aradık,biz ilgilenmiyoruz samsung servisi arayın gelsin baksın dediler.annem kıyameti kopardı,iki günlük televizyon servise mi gider diye.neyse samsung ana merkezi aradık.tv yi gelip aldılar kontrol ettiler fabrika hatalı ürünmüş meğerse.para iadesi istedik,yapıldı. ama bu süreçte bize bu bozuk ürünü satan teknosa bizim bu sorunumuzla asla ilgilenmedi.biz muhattap bulamadık bu süreçte,çok zorluk çektik. geçen sene de telefon aldık yine teknosadan o da bozuk çıktı.artık yeminliyim teknosadan çöp bile almam.bize bozuk ürün satıyor sonra da bana ne ne haliniz varsa görün diyor,çok enteresan bir şirket

Son düzenleme:
birde senin telefonunla benzerdir belki. şarj olurken ışık ne renk oluyor bende bi yeşil bi turuncu yanıyor şuan

önce pil resmi turuncu başlıyor. doldukça yeşil oluyor. yüzde kaç dolduğunuda gösteriyor.tam yeşil olmasını bekle. sabah bakarsın tam yeşil değil aldığın yere götür servise versinler. şimdi şarja taktım yüzde 20 dolu direkt yeşil renkli dolan pil resmi var ekranda. ama belki şarj cihazında arıza vardır bi dolsunda telefonun sabaha nasıl olacak

önce pil resmi turuncu başlıyor. doldukça yeşil oluyor. yüzde kaç dolduğunuda gösteriyor.tam yeşil olmasını bekle. sabah bakarsın tam yeşil değil aldığın yere götür servise versinler. şimdi şarja taktım yüzde 20 dolu direkt yeşil renkli dolan pil resmi var ekranda. ama belki şarj cihazında arıza vardır bi dolsunda telefonun sabaha nasıl olacak

canım ben şarja taktım bi yeşil bi turuncu ışık yanıyor. sürekli yanmıyor yanıp sönüyor şarj esnasında. sürekli yanması gerekir değil mi. açma tuşuna basıyorum açılıyor htc yazıyor reklamı gibi klasik açılma modu sonra kapanıyor geri.

canım yeni aldığın ürün hatalı bozuk çıkarsa servise gönderilmeyecek.30 iş günü içinde ayıplı malın bedelinin iadesini veye aynı ürünle değişimini talep edeceksin.daha bir günlük ürün servise gitmez.
biz 10 gün önce teknosadan samsung led tv aldık,eve getirip kurdular iki gün geçti tv bozuk çıktı.kendi kendine açılıp kapandı vs. teknosayı aradık,biz ilgilenmiyoruz samsung servisi arayın gelsin baksın dediler.annem kıyameti kopardı,iki günlük televizyon servise mi gider diye.neyse samsung ana merkezi aradık.tv yi gelip aldılar kontrol ettiler fabrika hatalı ürünmüş meğerse.para iadesi istedik,yapıldı. ama bu süreçte bize bu bozuk ürünü satan teknosa bizim bu sorunumuzla asla ilgilenmedi.biz muhattap bulamadık bu süreçte,çok zorluk çektik. geçen sene de telefon aldık yine teknosadan o da bozuk çıktı.artık yeminliyim teknosadan çöp bile almam.bize bozuk ürün satıyor sonra da bana ne ne haliniz varsa görün diyor,çok enteresan bir şirket

a ben bunu belirtsem daha dün aldığımı söylesem göndermezler o zaman değil mi canım. umarım öyle olur ya sinir oldum kullanamadan garantiye göndermek hiç istemiyorum :S canım başınıza gelenlere çok üzüldüm teknosa garantidir dedim ama pişman oldum bende. bende almam artık birşey. sizde ucuz kurtulmuşsunuz canım

Back
X