htc one s. teknosa. acil yardım :(

canım ben şarja taktım bi yeşil bi turuncu ışık yanıyor. sürekli yanmıyor yanıp sönüyor şarj esnasında. sürekli yanması gerekir değil mi. açma tuşuna basıyorum açılıyor htc yazıyor reklamı gibi klasik açılma modu sonra kapanıyor geri.

ekranın kapanmaması gerek şu an şarj oluyor devamlı dolum yapan yeşil renkli pil resmi var benimkinde. bide turuncu renk değil yeşil renkli. tam şarj olana kadar dolum yapan pil resmi kaybolmuyor. dolunca yeşil pil resmi şarjdan çekene kadar kalıyor çekince ekran kapanır. canım sen teşhir ürünümü aldın. eğer arızalı ise sana yenisini versinler.yeni telefon pahalıda tamirle filan geçiştirmesinler.

şarj olurken mavi ışığın sürekli yanması pil şarjı biterken de turuncu ışığın yanıp sönmesi gerekirmiş. bene aynı yerden hem turuncu hem mavi ışık yanıyor kızlar. bu nedir ya

şarj olurken mavi ışığın sürekli yanması pil şarjı biterken de turuncu ışığın yanıp sönmesi gerekirmiş. bene aynı yerden hem turuncu hem mavi ışık yanıyor kızlar. bu nedir ya

hiç sıkma canını aldığın yere götür değiştirsinler, o kadar para vermişsin bu sıkıntıylamı kullanıcaksın yanlız geç kalma hemen götür.gün geçirme sakın.

Canım dediğim yöntem ile açılmıyorsa hemen yarın götür ayrıca servise falan değil 1 hafta içinde sorun çıkarsa değiştirmek zorundalar. açmadan ne bileceksin sorun olup olmadığını. 1 haftayı geçmediği sürece değiştirmek zorundalar sakın servis olayını falan kabul etme ki böyle bir dayatma yapacaklarını sanmam.

yarın şarj olunca telefonu kulaklıkla kullan yani biliyosun yüzünde telefon patlayan insanlar var allah muhafaza . zaten arıza için şüpheli telefon ne olur ne olmaz yüzüne yaklaştırma.

Arkadaşıma sordum o Türkcell teknoloji danışmanı değiştirmek zorundalar servise yollayamazlar eğer değiştirmezler ise HTC nin merkezini arayıp şikayette bulunsun dedi. değiştirmezlerse 0212-7055698 bu numarayı ara canım

çom sinirlendim kızlar belli ki şarjla ilgili bi sıkıntısı var şarj olurken turuncu ışık yanarmıymış neymiş sürekli. yanmıyor benimki. yanıp sönüyor falan bi garip
kutusuna koydum yarın iş çıkışı götüreceğim mutlaka

Ürünün kullanılmadan, ambalaj, ve aksesuarlarıyla birlikte eksiksiz geri getirilmesi durumunda farklı bir ürünle değişim, tüm Teknosa mağazalarında süresiz olarak kullanılabilecek iade çeki ya da bedel iadesi işlemleri fatura tarihi itibari ile 30 gün içinde yapılabilir. Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açışınsan alt sınır olarak kabul eder. Detaylı bilgi için mağazalarımız ile iletişime geçebilirsiniz.
kızlar sadece telefonuma kılıf alırken jelatin yaptırmıştım çizilmesin diye ondan birşey olmaz heralde hemen yaptırdım çok para verdim çizilmesin diye bişi olmaz heralde dimi

Arkadaşıma sordum o Türkcell teknoloji danışmanı değiştirmek zorundalar servise yollayamazlar eğer değiştirmezler ise HTC nin merkezini arayıp şikayette bulunsun dedi. değiştirmezlerse 0212-7055698 bu numarayı ara canım

ay teşekkür ederimm canım çok sağol yarın duruma göre ararım kaydedeyim hemen numarayı canım çok teşekkür ettim

electroworld dan bende aynısını aldım. hemen eve gelince çok az şarjdan sonra da kurcaladık, açılmama gibi birşey olmadı.
normal değil yetkililerle de görüşebildiriniz.
eşim htc kendi sitesinden birşeyler yükledikden sonra kullandık..kullanma kılavuzu sanırım..
eşim uyumasaydı yardımcı olurdu.o çok meraklı ve anlıyor..

Son düzenleme:
Belki şarjında sorun vardır taktığın priz sağlam mı?
Telefona tam oturmuyor olabilir şarj kablosu

Bende telefonumu ilk aldığımda 6 saat şarj et dediler gerçekten tam dolmadan açılmadı telefon
Diğer ay hiç açılmadı servise yolladım yeni telefon gönderdiler
Bir şey olmaz mağdur olmazsın korkma

İnşallah açılır, hayırlı günlerde kullan.

Boyle bir problem olmamasi lazim fakat telefonun pilini umarim takmissinizdir yada sabit midir bilemiyorum . 4077 ye gore urunun degisimini yaptirabilirsiniz .

bugün gittim tknosaya. şarja taktığım halde şarj olmadığını iki ayrı şarj makinesiyle denediğimi söyledim. orda adam birde kendi şarj makineleriyle denedi ama çalışmadı. sonra adam farketti ki ekranı normalinden biraz daha dışarıda. servise göndereceklerini söylediler kesinlikle kabul etmem dedim. benim mağduriyetim var yenisini vermek zorundasınız falan dedim. baya uğraştım üste çıktım sonundaaaaaa:) yenisiyle değiştirdiler :) çok mutluyum :)

aman iyi bari çok sevindim hallettiğine,
teknosa direk servise gönderelim diyor bozuk çıkan ürünler için,
oysa değişim yapması lazım hemen,
ilginç bir firma.:37:

aman iyi bari çok sevindim hallettiğine,
teknosa direk servise gönderelim diyor bozuk çıkan ürünler için,
oysa değişim yapması lazım hemen,
ilginç bir firma.:37:
kesinlikle canım bide laçkaca tavırları yok mu öldürüyor beni. neyse bidaha yanından geçmem :):)

çok çok sevindim, hem geçmiş olsun hem de gözünüz aydın.. maalesef hak aramak için biraz baskın olmak gerekiyor Tr'de. güle güle kullanın yeni telefonunuzu :)

Back
X