Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hu hu kızlar hadi bebişelerimzin resimlerini koyalım bakalım bebişlere

canım ya hepsi çok şekerler maşallah nazardan korusun allahım.inş en kısa zamanda banada nasip eder.....

bu da benim prensesim:) :nazar: :nazar: :nazar:
66364262zk1.jpg

66364262zk1.ce23bbcc8e.jpg

42769194mv2.jpg

kocaman kız olduk, ilk elbisemizi de giydik:)
36584710xt7.jpg
Allahım Allahım ben bunu yerim maşallah.Allah nazarlardan saklasın.ilk elbiseside çok güzel olmuş maşallah.Allah analı babalı büyütsün....

bebişin cok tatlı gözler çekik sanırım uzak doğulusunuz ismide değişik oğlum için bakacaktım ama resimleri tam acamadım hata veriyo neden ki?

çok teşekkür ederim:) Orta Asya'dan Kırgızistan'lıyız. Kızımı mı beğendiniz annesi, senin oğlun da çok tatlı:)

ayy bı prenses war cok tatlı masallahh bende ıstıyorumm bebkk yaaa olsun bı tane beraber alıs werıse cıkalım makyajj yaplımm kuaföre gıdelım dımı amaa:CüvCüv:lülülülülülü

maşallah zuzicim bebeğin çok şeker allah bağışlasın...

masallah yhaaa hepsi birbirinden shekerr..:nazar:
allah onlarin yüzünü hep güldürsün insallah..

bu da benim eFe pa$amm..(19günlük)
pict0005yo6.jpg

pict0005yo6.8373413348.jpg

pict0013hl7.jpg

pict0013hl7.d7ef1666a2.jpg

yaw kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşalllahhhhh benimde çok yakışıklı bir oğlum var ama resmini koymayı beceremedim bir türlü yardım edecek varmı

yaw kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşalllahhhhh benimde çok yakışıklı bir oğlum var ama resmini koymayı beceremedim bir türlü yardım edecek varmı

imageshack.us adresine gireceksin. gözata tıklayarak resimlerinden birini seçeceksin.resize image tıklayarak istediğin boyutu seçeceksin. sonra da hos it yap. çıkan url lerden ilkini seç kopyala sonra mesaj yazdığın tabloda sarı renkte ARAYA RESM EKLE' ye yapıştıracaksin. kolay gelsin.

:uhm::uhm:CADIARZU:1no2:
imageshack.us adresine gireceksin. gözata tıklayarak resimlerinden birini seçeceksin.resize image tıklayarak istediğin boyutu seçeceksin. sonra da hos it yap. çıkan url lerden ilkini seç kopyala sonra mesaj yazdığın tabloda sarı renkte ARAYA RESM EKLE' ye yapıştıracaksin. kolay gelsin.

maşallah cnm bebeğin çok şeker allah nazarlardan saklasın...

ayy ınsallah benımde böle güsel güsel bebgım olur hepsi cok güzel yaa hergun bakıyorumm bu sekerlereee

bütün bebişler harika:) allah hepsini nazarlardan korusun inşallah.... işte buda benim minişim ilkem:) hepinize sevgiler.....:nazar:

166yx8.jpg

resim87hw8.jpg

resim52zr6.jpg

Son düzenleme:
maşallah zoyocum çok şeker bebeğin allah nzarlardan saklasın cnm...

Allah nazarlardan saklasin bebeislerimizi hepsi cok guseller masallah.bende koymak istiyorum ama beceremedim birturlu

Back
X