canım 3 aylık hamilesin galiba.Allah sanada hayırlı ve sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.
evet canım 3 aylık oldu.cok teşekkür ederim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 3 aylık hamilesin galiba.Allah sanada hayırlı ve sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah.
Allahım Allahım ben bunu yerim maşallah.Allah nazarlardan saklasın.ilk elbiseside çok güzel olmuş maşallah.Allah analı babalı büyütsün....
bebişin cok tatlı gözler çekik sanırım uzak doğulusunuz ismide değişik oğlum için bakacaktım ama resimleri tam acamadım hata veriyo neden ki?
maşallah zuzicim bebeğin çok şeker allah bağışlasın...
yaw kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı maşalllahhhhh benimde çok yakışıklı bir oğlum var ama resmini koymayı beceremedim bir türlü yardım edecek varmı
imageshack.us adresine gireceksin. gözata tıklayarak resimlerinden birini seçeceksin.resize image tıklayarak istediğin boyutu seçeceksin. sonra da hos it yap. çıkan url lerden ilkini seç kopyala sonra mesaj yazdığın tabloda sarı renkte ARAYA RESM EKLE' ye yapıştıracaksin. kolay gelsin.